Luz de Maria, 04 Martie 2021

________________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE LUZ DE MARIA
4 MARTIE 2021

Popor iubit al Lui Dumnezeu:


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA CARE SE EMANĂ DIN FIDELITATEA MEA FAȚĂ DE PREASFÂNTA TREIME.


REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, A CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI, VĂ MENȚINE SUB MANTIA EI MATERNĂ.


Nu rămâneți singuri, Protecția Divină se găsește operantă în fiecare dintre voi, de aceea este necesară Starea de Har.


Omenirea se găsește pe marginea haosului, Pământul amenințat de corpurile diverse provenite din spațiu și care au interferență asupra climei, asupra vulcanilor, asupra faliilor tectonice ale pământului, asupra trupului uman și asupra animalelor.


Cei ce au trăit în opulență și în siguranță financiară, în acest moment au trecut să trăiască fragilitatea economiei, cât de distructiv este Pământul.


Priviți soarele iradiind lumina lui pe firmament cu splendoare, acel soare se agită precum totul în Creație și se găsește emanând furtuni magnetice și ejecții de masă colosală din cauza erupțiilor lui. Soarele va schimba și veți trăi ceea ce se petrece înainte de o schimbare, ca în acest moment. Câmpul magnetic al Pământului se slăbește până când comunicarea și rețelele electrice sunt anulate, totodată din cauza unei erupții vulcanice foarte puternice. (Mc 13,24)
CĂIȚI-VĂ, ACUM!


ÎMPĂCAȚI-VĂ ȘI CONVERTIȚI-VĂ FĂRĂ A VĂ MAI ÎNDEPĂRTA DE ADEVĂR, PENTRU CĂ TOT CE V-A FOST ANUNȚAT, SE VA ÎNDEPLINI ȘI FIECARE VA PURTA GREUTATEA ÎNCERCĂRILOR VIITOARE PENTRU OMENIRE. Va fi când vă simțiți pierduți și abandonați, nu de Divinitate, nici de Regina și Mama Cerurilor și Pământului, dar de voi înșivă, că nu ați ascultat (Rom 5,10).


CREATURI DE PUȚINĂ CREDINȚĂ! TREBUIE SĂ VĂ MENȚINEȚI FERMI ÎN CALE.


CREDINȚA TREBUIE SĂ VĂ MENȚINĂ ÎN PICIOARE FĂRĂ A VĂ ÎNDOI. ÎNAINTEA ÎNDOIELII, DIAVOLUL VĂ TÂRĂȘTE PE PĂMÂNT ȘI VĂ SCUTURĂ. (I Pt 5,9)


Fiecare creatură umană are misiunea ei să îndeplinească pe Pământ și acesta este momentul pentru ca să o luați cu seriozitate.


Să aveți în vedere că vine momentul în care, înaintea urgenței elitei mondiale de a menține omenirea sub controlul ei, exigențele pentru a vă muta dintr-o țară în alta vor fi imposibil de îndeplinit pentru copiii fideli ai Lui Dumnezeu. Nu intrați în panică, fiecare fiu al Lui Dumnezeu va fi protejat unde se găsește.


La fiecare refugiu al Preasfintelor Inimi vor ajunge creaturile umane care trebuie să ajungă, așa precum căminele consacrate Preasfintelor Inimi sunt și vor fi protejate, dacă trăiți în îndeplinire a Voinței Divine.


Popor al Lui Dumnezeu, acesta este momentul trezirii conștiințelor și a vă pregăti pentru bătăliile cu care cel rău lovește asupra întregii omeniri.


Vă găsiți în timp de post al Paștelui, mențineți-vă în rugăciune, reparare, interiorizând înfăptuirea și acțiunea cotidiană și îmbunătățind-o. Acest moment este cel de maxim efort pentru voi, creaturi ale Lui Dumnezeu.


ARCA S-A CONSTRUIT, AM CHEMAT ÎNCĂ O DATĂ ȘI ÎNCĂ O DATĂ OMUL PENTRU CA SĂ INTRE CU CREDINȚĂ ȘI SĂ SE MENȚINĂ IMPLORĂTOR. Arca rugăciunii active, a acțiunii și iubirea față de aproapele, a certitudinii Credinței, a căii drepte pentru ca să vă pregătiți să nu cădeți paralizați înaintea schismei care se apropie.


Popor al Lui Dumnezeu, nu spuneți „ziua este frumoasă”, pentru că vedeți soarele strălucind; nu spuneți „este înnorat” pentru că nu vedeți soarele strălucind. Soarele va fi opacat de o mare erupție vulcanică.


PREGĂTIȚI-VĂ ȘI NU UITAȚI CĂ VEȚI FI EXAMINAȚI, PRIN ACTUL DE MILOSTIVIRE DIVINĂ CARE ESTE MARELE AVERTISMENT!


Apoi veți ajunge să vă bucurați de Cer pe dinainte, apoi….


Popor iubit al Lui Dumnezeu:


NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ TEMEȚI!
VĂ GĂSIȚI ÎN PALMA MÂINILOR LUI DUMNEZEU, UNUL ȘI ÎNTREIT.
NU VĂ TEMEȚI, VĂ PROTEJĂM PE FIECARE ÎN PARTICULAR. (psalm 46,1)


În Dumnezeu Unul și Întreit,


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail, cu fidelitatea lui față de Dumnezeu, ne vorbește pentru a pătrunde în suflet. Ne vorbește fiecăruia în particular, pentru că umana creatură neagă să vadă realitatea care se trăiește în acest moment atât de crucial.


Suntem parte din generația care a văzut schimbându-se realitatea ei, dintr-un moment în altul și continuă întâmpinând indicații la care niciodată nu ne-am fi gândit.


Sfântul Mihail dorește să ne menținem în acea renovare constantă și creștere a Credinței, în a nu pierde Credința, în a edifica Credința pe baze solide de cunoaștere și care sunt deja date în Sfânta Scriptură și nu se schimbă.


Ne alertează despre refugii, și aceasta pentru a nu se intra în panică, pentru că un cămin unde se trăiește Iubirea Lui Cristos și se ține pe Mama Preasfântă ca model, și s-a consacrat la Preasfintelor Inimi, este de asemenea un refugiu. Dar înainte de a gândi la refugii pentru a ne proteja, trebuie să ne convertim și să ne menținem în acea practică continuă a iubirii de Dumnezeu și de aproapele.


Trăim un moment special, cel pe care nu l-a trăit omenirea de la Răscumpărare și este tocmai acest moment, această Eră a Duhului Sfânt în care trebuie să ne sfințim și pentru a ne sfinți, trebuie trecut prin creuzet (ciur, n.trad.). Să cerem harul perseverenței.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.