Luz de Maria, 22 Shkurt 2021

______________________________________________________________

MESAZH NGA ST MIKHAEL KRYESIGJELI N TO LUZ DE MARIA

22 SHKURT 2021

[Shikoni faqen e internetit: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm ]

Njerëz të dashur të Zotit, unë ndaj me ju Dashurinë Hyjnore.

Fëmijët e Trinisë Më të Shenjtë:

JENI MBROJTUR N AT ÇDO MOMENT N IN PUNT DHE VEPRIMET TUAJ Q SO T W MUND T MBAJNNI N THE RRUG LEN QAT T LE LEHT TO N TO JETN E PNRGJITHSHME, PA SHPENZIMIN E VULLNETIT TUAJ.

Ju duhet të ekzaminoni vazhdimisht veten tuaj në mënyrë që as punët tuaja, as sjellja juaj të mos ju çojë të jepni dëshmi në kundërshtim me Dashurinë Hyjnore që ju paralajmëron.

Njerëz të Zotit, mos humbni në shtigje të tjera: vazhdoni të përmbushni Vullnetin Hyjnor në mënyrë që të qëndroni të sigurt.

Njerëzimi duhet të jetë në bashkim me Trininë Më të Shenjtë, me Mbretëreshën dhe Nënën tonë të Qiellit dhe Tokës, me Urdhërimet e Ligjit të Zotit.

Njerëzimi mashtrohet lehtësisht për shkak të mungesës së Besimit, për shkak të një pafundësie idesh, sekteve dhe ideologjish liberale që, të veshura si të mira, po qarkullojnë pa e kuptuar Populli i Zotit qëllimin e tyre, i cili është t’i largojë nga rruga e drejtë dhe t’i bëjë ata bien plotësisht në duart e së keqes.

Ju jeni pre e lehtë për ata që janë dërguar nga e keqja për të nxitur njerëzimin dhe për ta bërë atë rebel në gjithçka dhe kundër gjithçkaje që është e mbarsur me të mirë. Ata kontrollojnë mendjet e njerëzve kur ato janë të dobëta dhe jospiruese, kur nuk arsyetojnë dhe nuk i rezistojnë insinuacioneve të së keqes. Disa mendojnë se ata janë të pjekur në Besim kur nuk është kështu. Mendjet e tyre i çojnë kudo që të duan, sipas dëshirës së tyre, duke lejuar që fyerjet ndaj Mbretit dhe Zotit tonë Jezu Krisht, ndaj Mbretëreshës dhe Nënës sonë dhe drejt Dhuratës së Jetës të dalin nga goja e tyre. (Rom. 12: 2)

Njerëz të Zotit, ju po humbni qetësinë tuaj, arsyen tuaj, boshtin brenda jush që duhet t’ju mbajë të përqendruar në punën dhe veprimin hyjnor, dhe menjëherë bini si farisenjtë, duke lejuar që të shfaqen të gjitha llojet e ndyrësisë dhe fyerjeve ndaj fqinjit tuaj e gojës tuaj.

JU BARERS T OF MASKAVE DUHET T TO KONVERTOHENI TAN PARA DREJT DITLS DHE ERR DSIA B BHET Mjeshtri i Shkatërrimit.

Ju e keni dorëzuar fatin e Njerëzimit në duar djallëzore duke mbështetur ligje të panatyrshme që ofendojnë Zemrën Hyjnore. Ju pranoni çdo gjë që ju arrin pa menduar për të; puna juaj normale dhe mënyra e jetës janë kufizuar në mënyrë që t’ju përgatisin për paraqitjen publike të Antikrishtit.

Njerëz të Zotit, elita ka qeverisur tërë njerëzimin prapa skenave. Tani ata kanë pushuar së qeni një mit për shumicën dhe po shfaqen para fytyrës së të gjithë njerëzve, duke demonstruar se fuqia ekonomike ka udhëhequr njerëzimin sipas dëshirës.

Pse po shfaqen para jush, bij të Zotit?

Ata janë udhëheqësit tuaj dhe duan që fytyrat e tyre të njihen nga shumica, në mënyrë që kur të lëshojnë urdhra, t’i pranoni ata. Dhe ky është “momenti” kritik për të cilin elita botërore ka pritur: ju jeni atje, prandaj ata po ju tregojnë të gjitha planet e tyre paraprakisht që të mos i refuzoni.

Si Princ i Legjioneve Qiellore, unë ju bëj thirrje që të proklamoni së bashku me Mua:

“BABA, TUAJ THESHT THE MBRETRIA, FUQIA DHE Lavdia përherë dhe përgjithmonë. AMEN. ”

Njerëzit e Zotit duhet të dëgjohen duke u lutur, duke punuar dhe duke vepruar në Dashuri Hyjnore në mënyrë që të mundin armikun e shpirtit.

Lutja që jep dëshmi nuk shprehet vetëm me zë, por me zemër, duke arritur kulminacionin me të afërmin. Një punë dhe veprim i tillë dobëson gjithashtu Djallin dhe pasuesit e tij, të cilët kanë marrë në dorë fuqitë kryesore tokësore në mënyrë që të qarkullojnë udhëzime që janë në kundërshtim me Fjalën Hyjnore.

Njerëz të Zotit, a jeni duke pritur përndjekje? Po, ju do të përndiqeni sapo fuqia e së keqes t’ju sprovojë në Besim, sapo t’ju ketë bërë të ndiheni të pafuqishëm dhe të dobët … Por nuk do të ketë sukses ta bëjë këtë me Popullin besnik, të kthyer në besim dhe që ka bindje. (1 Pjetrit 1: 7)

N G ZOTIN E TRIUNES, TIT BASHKUAR NND MBROJTJEN E MBRETRIS AND SON AND DHE NURNS SUAJ, DHE PRANIMI I MBROJTJES S H SHTPIS QIELLORE DHE SHPIRTVE T B BENGUARA T AD ADRESUARA NGA T ALL GJITHA ZHVILLIMET PERSONALE, NJERZVE T G ZOTIT TILL BEN NDIHM VESHJETJES Mendjet e njerëzve të vërtetë të Zotit duke manipuluar me nënbesimin e tyre.

Interesat e mëdha që qëndrojnë pas fuqisë tokësore dinë të depërtojnë në nënvetëdijen njerëzore dhe tashmë kanë instaluar gjithçka që u nevojitet për këtë qëllim. Antenat e mëdha, me sa duket për marrjen dhe transmetimin e ri teknologjik, janë mjetet për të depërtuar në nënvetëdijen njerëzore dhe për t’i udhëhequr njerëzit të punojnë dhe të sillen në kundërshtim me Vullnetin Hyjnor.

KA NJT ANTIDOTOT PISR KIST: T R MBAJN BRENDA BESIMIT TUE VRTET… TIV JETONI P GR TOOD MIR IN N W PUNN DHE VEPRIMIN TUAJ… T… DUA ZOTIN MBI T ALL GJITHA GJINGRAT DHE FQINJON TUAJ VET…… KJO DO T BL Bllokojë VEPRIMIN E TIL DREJTS S Y TUAJ.

NFSE MUND T MBAHENI N ST SHTETIN E K RERKUAR SHPIRTROR, PREZENCA E SHPIRTIT HYJNOR DO TEL JETIV PRDORUR NGA KJO E LIR. KENI MENDJE NEVOJ NE T JENI “N ST SHTETIN E KIRRKUAR SHPIRTROR”, në mënyrë që fryma hyjnore të veprojë brenda jush dhe kështu që ju do të posedoni antidotën kundër qeverisjes së tillë.

Këtë të mirë do ta shijojnë ata që janë në rrugën e kthimit në besim dhe njerëzit që ecin në rrugën e Shpëtimit të Përjetshëm.

Kjo gjeneratë po përballet me dominimin nga elita, me këtë të fundit që kap fuqinë e gjithçkaje dhe mbi gjithçka në Tokë, në mënyrë që t’ia dorëzojë njerëzimin Antikrishtit, duke konsoliduar fenë e vetme, qeverinë e vetme, monedhën e vetme, sistemin e vetëm arsimor, në përpjekjen e tyre për të imituar Zotin Triun.

Mos e humb besimin, njerëz të Zotit: jetoni pa u larguar nga sfera e Hyjnores. Mos thuaj: “Unë do të qëndroj i vendosur deri në fund” – mbaji këto fjalë fshehurazi brenda zemrave të tua. Disa që e quajnë veten besnikë ndaj Zotit do ta humbin Besimin nga frika dhe injoranca në lidhje me këto ngjarje të fundit.

Vëllezër dhe motra në Besim janë ata që i japin dhe do t’i japin njëri-tjetrit një dorë ndihme në këto kohë në të cilat ju gjendeni.

Qëndro brenda refugjatit të zemrave të shenjta të mbretit tonë dhe Zotit Jezus Krishtit dhe mbretëreshës dhe nënës sonë. PAS JASHT JU DO T’I UDHHENNI LEGJIONET E Mia NY strehët e përgatitura për mbrojtjen tuaj. Shtëpitë me të vërtetë të dedikuara për zemrat e shenjta janë tashmë refugjatë.

ASNJEHERE NUK DO T BE MERRNI DORA E ZOTIT.

Vuajtjet e Tokës do të vazhdojnë dhe bashkë me të edhe vuajtjet e njerëzimit.

Kisha e Mbretit dhe Zotit tonë Jezu Krisht po dridhet; konfliktet do ta çojnë atë në Skizëm. Mbani Besimin, mos e humbni shpresën dhe mos u shpërndani; ju jeni të mbrojtur nga Legjionet e Mia dhe Vullneti Hyjnor i ka dhënë Mbretëreshës dhe Nënës Tonë fuqinë për të mposhtur Satanin.

Mos kini frikë: Fëmijët e Zotit kanë sigurinë e mbrojtjes hyjnore në të gjitha kohët.

Kushtojini vëmendje, bij të Zotit, kushtojini vëmendje!

Sulmet e natyrës do të vazhdojnë – disa nga vetë natyra, të tjera të krijuara nga njerëz të shkencës që po i shërbejnë së keqes.

Vullkanet do të bëhen aktive dhe deti do të trazohet.

NJERZIT E PERODNDIS NUK DUHET T F FALSOHEN SI REZULTAT, POR Q STNDRONI STUDIMIN ME BESIM N IN MBROJTJEN E ZOTIT TUAJ DHE ZOTIT.

Njerëzit e Zotit:

Mos u frikëso, mos u frikëso, mos u frikëso.

NUK JENI VETM: KENI BESIM T S SOLIDSHIDM.

Në Dashurinë Hyjnore.

Shën Mikaeli Kryeengjëlli

BESH MERIA M P E PAST ,R, E KONCEPUAR ​​PA M SKIM

BESH MERIA M P E PAST ,R, E KONCEPUAR ​​PA M SKIM

BESH MERIA M P E PAST ,R, E KONCEPUAR ​​PA M SKIM

KOMENTE NGA LUZ DE MARIA

Vëllezër dhe motra:

Shenjtori ynë i Shenjtë Arkangjeli na jep Fjalën e tij, duke emëruar pajisjet teknologjike të përdorura nga e keqja dhe pasardhësit e saj për të vepruar kundër Popullit të Zotit.

Teknologjia e keqpërdorur po ndërmerr hapa kundër njerëzimit, duke ndërhyrë drejtpërdrejt në jetën e saj frenetike, duke bërë që njerëzit të mendojnë se gjërat do të vazhdojnë si më parë.

Njerëzimi i çnjerëzuar është mësuar të lidhet më mirë me një objekt teknologjik sesa me një vëlla ose motër. Kjo nuk është rastësi, por më tepër i detyrohet vendosmërisë së elitës botërore për të dominuar njeriun në këtë kohë përmes antenave me kanale në frekuenca jashtëzakonisht të larta që mund të ndërhyjnë me çdo organizëm të gjallë afër. Këto frekuenca janë në gjendje të depërtojnë me lehtësi brenda ndërtesave, shtëpive, indeve njerëzore dhe krijesave të tjera të gjalla – duke prodhuar ekspozim ekstrem elektromagnetik që mund të kushtëzojë ose modifikojë psikikën njerëzore.

Vëllezër dhe motra, Shën Mikaeli Kryeengjëlli po na paralajmëron në lidhje me këtë pyetje sepse është një mjet që e bën më të lehtë për të keqen dërgimin e informacionit në nënvetëdijen njerëzore, pasi që këto fusha elektromagnetike nuk perceptohen nga shqisat dhe njerëzit nuk do të dinë se çfarë është ndodh ose pse: ata thjesht do të veprojnë. Le të kujtojmë se mbajtja dhe praktikimi i Urdhërimeve, duke u bërë më shpirtëror, duke mbetur i vëmendshëm ndaj bashkimit me hyjnoren, duke punuar dhe duke u sjellë në përputhje me Krishtin dhe Nënën tonë janë antidote që kufizojnë veprimin e së keqes mbi qenien njerëzore.

Shën Mikaeli Kryeengjëlli,

na mbro në betejë.

Bëhu mbrojtja jonë kundër ligësisë dhe kurtheve të Djallit.

Zoti e qortoftë, ne lutemi me përulësi,

dhe beje ti,

O Princ i ushtrive qiellore,

me fuqinë e Zotit,

fut në ferr Satanin,

dhe të gjithë shpirtrat e këqij,

që zhurmojnë për botën

duke kërkuar rrënimin e shpirtrave. Amen

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.