Petrus Romanus, 22 Shkurt 2021

______________________________________________________________

WILLIAM: Unë shoh Kryqin – është shumë i bardhë dhe Tre Engjëjt e Mëdhenj qëndrojnë mbi Kryq dhe një ‘rrugë’ e mëndafshtë e bardhë formohet nga Kryqi në vendin tim. Mbi Kryqin e Bardhë janë shtatë Yje, që shkëlqen poshtë.

Kryqi i Bardhë po hapet dhe unë shoh Jezusin dhe Zonjën tonë që rrëshqasin poshtë. Pranë Zotit tonë është Shën Pjetri dhe pranë Zojës është Shën Pali . Pas tyre janë shumë, shumë Engjëj. Para Jezuit dhe Marisë dhe Shenjtorëve para tyre, Ata i shtrinë krahët dhe i vendosën në një kordonë. Ata prekin njëri-tjetrin. Jezusi më bën të më shikoj, sikur të ishin duke u kapur për dore – por para tyre dhe më shumë, Jezusi, formohet një Shpatë midis duarve të tyre dhe bashkangjitur kësaj Shpate janë Çelësat e Shën Pjetrit . Jezusi po flet:

Zoti ynë: “Biri im, kjo është një Shenjë e asaj që do të vijë në Mbretërimin tënd si Papa Pjetri II. Çelësat janë ato që ju janë dhënë tashmë dhe Shpata është ajo që Shën Pjetri dhe Shën Pali po ju japin tani. 

WILLIAM: Shpata është një Shpatë e artë dhe Jezusi e ngre atë lart dhe vjen përpara. Jezusi më dorëzon Shpatën dhe më thotë:

Zoti ynë: “Këtu është Shpata e së Vërtetës Hyjnore , të cilën tani do ta përdorni si Pjetri II.”

WILLIAM: Jezusi më dorëzon Shpatën – Çelësat e Shën Pjetrit janë në dorezën e Shpatës.

Zoti ynë: “Ti, biri im, je ‘Engjëlli i Dritës Hyjnore dhe i Dashurisë’ dhe me këtë Shpatë do të mposhtësh të Keqin personalisht dhe të gjithë demonët në Tokë, kur të të jap udhëzimet. Unë ju bekoj, ‘Engjëlli im i Dashurisë dhe të Vërtetës Hyjnore’ : Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Jezusi më puthi dhe u kthye përsëri me Zojën.

Jezusi del përpara dhe bën Shenjën e Kryqit: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Zoti ynë: “Unë të bekoj ty, biri im dhe të gjithë bijtë e Mi të Dritës Hyjnore. + Sot ne festojmë Dy Profetët e Kishës së Shenjtë Nënë, Shën Pjetrin dhe Shën Palin . Sot, unë i kam caktuar ata si Engjëjt tuaj të veçantë të së Vërtetës Hyjnore. Ata do të jenë shokët tuaj derisa të merrni më në fund shpërblimin tuaj. Ata do t’ju ndihmojnë të merrni kryqin tuaj dhe të rindërtoni Kishën time mbi Tokë dhe ta përgatisni atë për Ardhjen time të Dytë , kur unë do të vij me Lavdi dhe Fuqi të Madhe. “

“Kisha në kohën e tanishme po kalon shumë sprova dhe shtrëngime, ku fëmijët e Mi po tërhiqen nga një skaj i Tokës në tjetrin. Ata po vuajnë shumë, sepse ka ardhur koha që Unë të dërgoj Udhëheqësin dhe Vikarin e tyre për të kapërcyer atë që është e keqe dhe për të rivendosur fëmijët para se të jetë tepër vonë. ”

“The Church mbetje duhet të ngrihen, për të kontrolluar ligu dhe planet e tij. Tani po ju dërgoj ‘Engjëllin Tim të Dashurisë dhe Dritës Hyjnore’ për të rivendosur Mbretërinë Time në Tokë, për të përgatitur fëmijët e Mi për Kthimin Tim në Tokë me gjithë lavdinë e saj. “

“Qëndroni në paqe, biri im i shenjtë, ndërsa përgatitem për lirimin tuaj, në mënyrë që të mund të drejtoni dhe ushqeni delet e Mia që nuk kanë udhëheqës, sepse koha e largimit të Papa Benediktit është shumë afër dhe shkatërrimi i shumë prej Vendet në Tokë. Unë i bëj thirrje njerëzimit të jetë i përgatitur, sepse ditët janë të numëruara në pak. Koha nga dënimi është afër, për ngjarje të mëdha janë gati të ndodhë. “

“Unë i bëj thirrje Monarkut Tim të Shenjtë Francez që të përgatitet, sepse ka ardhur koha për t’u përgatitur për përmbysjen e madhe. Lutuni, populli im, për Papën tjetër, Papën Peter II dhe lutuni për Monarkun e Francës , sepse ata do të bashkohen së shpejti, për të mposhtur të Keqin dhe forcat e tij të liga, pasi koha e Revolucionit është afër. “

“Biri im i Shenjtë, William, koha jote është afër, kur unë do të të dërgoj në shumë vende për të sjellë Fjalët e Mia të shpresës dhe inkurajimit. Mos ki frikë dhe mos u shqetëso nga armiqtë, sepse ata do të dridhen duke qenë në praninë tënde. Bir, ata që do të të takojnë me shumë ndryshime, po vijnë në jetën tënde, të cilat do të habisin armiqtë e tu. Merr kurajo dhe merr shpatën me vete, sepse do ta mposhtësh armikun “.

” Shikuesit nuk janë bashkuar ende, edhe pse jeni përpjekur shumë, por sigurohuni që ata do ta dinë kur të jetë koha e duhur.”

“Fëmijët e mi të Japonisë : Unë jam shumë mirënjohës për fëmijët e Kombit tuaj, për shkak të pak atyre që besojnë – por e dinë këtë: shumë, shumë mijëra do të kthehen shumë shpejt, pasi shumë Dënime do të vijnë.”

Fëmijët e mi nga Tajvani , lutuni dhe besoni tek Unë, edhe pse vendi juaj do të kalojë në sprova të rënda. Jini të sigurt se do të shpëtoj shumë. Beso tek Unë, sepse unë do të vij dhe do të dërgoj Subjektin Tim Besnik, i cili do të bëhet Vikari i Fundit i Kishës Nënë e Shenjtë . Mos ki frikë, fëmijë të ëmbël, sepse unë të dua shumë ”.

“Njerëzve të Hong Kongut : lutuni Mua, Mbretin Hyjnor, të cilin shumë prej jush e duan. Kam dëgjuar lutjet tuaja, por mos harroni, Kina do të dëshirojë të marrë tokën tuaj, por dijeni, nuk do të zgjasë shumë, sepse unë kam Planet e Mia për këtë tokë të madhe, pasi do të konvertohet, pasi të jetë mësuar të ndëshkohet raca njerëzore, sepse shumë nga fëmijët tuaj do të besojnë në Mua. Lutuni, fëmijë të dashur dhe ta dini se Nëna ime e Shenjtë dhe unë kemi plane të veçanta për ju. ”

“Shumë njerëz në botë, u janë nënshtruar planeve të Një të Keqi dhe një mënyrë se si i Keqi ka qenë në gjendje të kontrollojë racën njerëzore, është përmes Vaksinës , e cila vendoset në krahët e fëmijëve të Mi të ëmbël. Besoni tek Unë, fëmijët e Mi të ëmbël, sepse Vaksinimi është një gabim, edhe pse shumë njerëz kanë vdekur, por në fakt autoritetet po mashtrojnë publikun. Fëmijët e mi, mos merrni Vaksinë, sepse është për t’ju kontrolluar. Ju nuk keni nevojë të ndaheni për të mbrojtur veten, sepse e vetmja arsye që ata duan që ju ta bëni këtë është që ata të mund t’ju numërojnë dhe t’ju regjistrojnë, sepse kur jeni afër së bashku, ata nuk janë në gjendje ta bëjnë këtë.

“Fëmijët e mi, mos mendoni se unë do t’ju lejoja të mashtroheni kështu. Jo, fëmijët e mi të ëmbël, nëse keni besim dhe besim tek Unë, asnjë nga këto gjëra nuk do t’ju shqetësonte përsëri – por njerëzimi është larguar nga Dashuria e Zotit të tyre dhe Nënës së tyre të Shenjtë. “

“Bota shkon gjithnjë e më tej në errësirë, sepse njerëzimi është bërë i verbër dhe do të ketë më shumë sëmundje dhe murtaja në botë. Juve ju janë dhënë të gjitha ilaçet natyrshëm për të kapërcyer gjithçka, ashtu siç ishte për t’ju përgatitur të gjithëve për kohën që do të vinte “.

«Bota vazhdon të shkojë përpara në krahët e të Keqit sepse ai e ka hipnotizuar njerëzimin për të bërë si të dojë. Por dijeni këtë, Fëmijët e Mi të ëmbël, koha e tij është gati po mbaron, sepse Dënimet e fundit së shpejti do të vijnë. Kështu që unë ju lutem të gjithëve që të luteni – lutuni veçanërisht Chaplet hyjnore Mëshirës dhe Rruzares dhënë nga Nëna ime Më e Shenjtë. 

“ Australi, Australi! Ju me të vërtetë besoni se keni arritur të hiqni Virusin , por pak e kuptoni që është vetëm fillimi, pasi Dënimet do të bien mbi Kombin tuaj, me tërmete të mëdha  nuk janë parë në tokën tuaj, të cilat do të shkatërrojnë Qytetet tuaja dhe shumë e shumë murtaja, derisa të vini dorën tek Unë dhe Nëna ime. Para se të vij për herë të dytë toka juaj do të zvogëlohet në 2000 kilometra katrorë , e gjitha sepse ju keni refuzuar Shfaqjet e Nënës sime të Shenjtë në Tokën tuaj të bukur. Lutuni, të dashur fëmijë, sepse ju jeni të përkushtuar ndaj Shpirtit të Shenjtë, i cili banon mbi ju. ”

“ Dënimet do të vazhdojnë në të gjithë botën dhe më shumë, në SHBA , sepse ata kanë mashtruar njerëzit dhe kanë zgjedhur në mënyrë të rreme Presidentin, i cili nuk duhet të jetë në vendin ku është tani. Lutuni, njerëz të dashur, që mëshira e Zotit të teprojë. ”

“Sot kam sjellë me mua Shën Pjetrin dhe Shën Palin , sepse sot është një ditë e veçantë, ku të dy Profetët dhe Shenjtorët e fillimit të Dhiatës së Re, kanë ardhur posaçërisht për të përuruar Papën e fundit të Kishës Nënë e Shenjtë.”

WILLIAM: Të dy Shën Pjetri dhe Shën Pali me Zotin tonë, vijnë drejt meje dhe me Jezusin vendosin duart mbi kokën time dhe më thonë: “Ne të Vullnetit Hyjnor të Më të Lartit ju bekojmë dhe ju vajosim”. Disa engjëj kanë ardhur me Vajin e Shenjtë dhe ma kanë vendosur në kokën time. Ata thonë, duke vendosur duart mbi kokën time: ““shtë mbi ty, Pjetri i Dytë, ne të vajosim si Papa i fundit i Lartë i Kishës Nënë e Shenjtë, e cila do të bëhet shumë shpejt.”

Papa Benedikti ka mbërritur dhe u bashkua me të: “Ne ju bekojmë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Ata kthehen dhe Papa Benedikti është duke qëndruar pranë Zotit tonë.

Zoti ynë: “Unë do ta lë Nënën time të Shenjtë të flasë me ju tani.”

WILLIAM: Zoja vjen më afër.

Zonja Jonë: “Unë ju bekoj, biri im i çmuar: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen, dhe Unë e Bekoj gjithë botën: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Djali im i dashur, siç e dini koha po lëviz shumë shpejt tani, sepse koha po shkon drejt Ardhjes së Birit tim Hyjnor, Jezusit, në Ardhjen e Tij të Dytë , shumë shpejt. Kjo është arsyeja pse është koha që fëmijët tanë të mbajnë shënim. Shumë shpejt, ngjarjet e botës do të përqendrohen në Lindjen e Mesme , ndërsa i Ligu po lëviz vendet, të cilat ai i kontrollon, drejt ngjarjeve që do të shkaktojnë Luftën e Tretë Botërore . Lutuni dhe shikoni, sepse i Keqi po manovron udhëheqësit për të sjellë Luftën e Tretë Botërore , sepse telashet do të fillojnë në Lindjen e Mesme dhe në Evropë , për të sjellë pushtimin në Spanjë dhe Francë. Prandaj, unë i kërkoj fëmijëve të Mi të luten, sepse do të jetë e ngjashme me kohën e pushtimit të Maurëve , shumë shekuj më parë. Bota do të tërhiqet nga lufta, sepse fëmijët e Mi kanë harruar të luten. “

“Lutuni, të dashur fëmijë, sepse ngjarjet në botë po përgatiten drejt kësaj kohe të trishtueshme. Së shpejti, vendet e shfaqjes në botë do të kenë mrekulli, në mënyrë që njerëzit të kenë shpresë. Prandaj, unë ju kërkoj të luteni ”.

“Dhe ti, biri im i dashur, mos u shqetëso ose tremb, pasi koha lëviz shumë ngadalë për ty, sepse tani është koha që gjithçka të përmbushë vetveten dhe do të jesh në gjendje të vazhdosh të bësh Vullnetin e Shenjtë të Zotit. Të Dua, ‘Engjëlli im i Dashurisë Hyjnore’ dhe Të Bekoj: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen Merr zemër, sepse ajo që të kam premtuar tani do të ndodhë “.

WILLIAM: Zoja na foli privatisht dhe më bekoi:

Zonja Jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Vazhdoni të shkoni përpara në Dritën Tonë. Mesazhet tuaja do të vazhdojnë derisa të shkoni në Parajsë, biri im, kështu që mos u shqetësoni. Ju do të takoheni së shpejti, me disa nga ata që i njihni, sepse Qielli ka skema mbi ta dhe ju. Unë të dua, biri im i dashur dhe të bekoj: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Zoja kthehet në vendin ku janë Jezusi dhe të tjerët. Papa Benedikti vjen drejt meje dhe më puth dhe më bekon dhe Papa Benedikti thotë se ai duhet të kthehet në shtëpi për të kremtuar meshën:

BENEDIKTI I POPS: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Edhe Shën Pali edhe Shën Pjetri vijnë drejt meje dhe më japin një Shkop të Shenjtë dhe kthehen në Tokën e Shenjtë ku janë Jezusi dhe Maria, dhe të katërt më Bekoni: +

Të gjithë ata më bekojnë dhe shkojnë deri në Parajsë.

JEZUSI, MERIA, SHEN PETERI & PAUL: «Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.