Petrus Romanus, 22 Februari 2021 pukul

______________________________________________________________

William: Aku ndeleng Salib – putih banget lan Tiga Malaikat Agung ngadeg ing sadhuwure Salib lan ‘dalan’ sutra putih digawe saka Salib menyang panggonanku. Ing ndhuwur Palang Putih ana pitu Bintang, katon mencorong.

Salib Putih mbukak lan aku weruh Yesus lan Putri Kita meluncur. Ing jejere Lord kita yaiku Saint Peter lan ing jejere Lady kita yaiku Saint Paul . Ing mburine akeh malaekat. Ing ngarepe Gusti Yesus lan Maria lan para Suci sadurunge, Dheweke nangkep penyelundupan lan nyelehake ing tali. Dheweke ndemek. Gusti Yesus meksa aku nonton, kaya-kaya nyekel tangan – nanging sadurunge, Yesus, Pedhang dibentuk ing antarane tangane lan dipasang ing Pedhang iki minangka Kunci Santo Petrus . Gusti Yesus ngandika:

PANGERAN KAMI: “Putraku, iki pratandha apa sing bakal ana ing Kratonmu dadi Paus Peter II. Kuncine yaiku kunci sing wis diwenehake lan Pedhang menehi sampeyan saiki Saint Peter lan Saint Paul . 

WILLIAM: Pedhang kasebut minangka Pedhang emas lan Gusti Yesus ngangkat lan teka. Gusti Yesus ngulungake Pedhang lan ngandika:

PANGERAN KAMI: ” Mangkene Pedhang Sejatine Ilahi , sing saiki bakal sampeyan gunakake minangka Petrus II.”

WILLIAM: Gusti Yesus ngulungake Pedhang – Kunci Saint Peter ana ing gagang Pedhang.

PANGERAN KAMI: “Sampeyan, Anakku, minangka ‘Malaikat Cahya lan Kasihaning Ilahi’ lan kanthi Pedhang iki sampeyan bakal nelukake Si Jahat kanthi pribadi lan kabeh dhemit ing Bumi, nalika aku menehi pandhuan. Aku Mberkahi, ‘Malaikat Katresnan lan Kasunyatan Ilahi’ : Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Gusti Yesus ngambung aku banjur bali karo Ibu Putri.

Gusti Yesus maju lan nggawe Tandha Salib: “Kanthi Asma Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

PANGERAN KAMI: “Aku mberkahi , anakku lan kabeh anak-anakku. + Dina iki kita ngrayakake Loro Nabi saka Greja Ibu Suci, Saint Peter lan Saint Paul . Dina iki, aku wis milih dheweke dadi Malaikat-malaekat Ilahi sing sejati. Dheweke bakal dadi kanca nganti sampeyan entuk hadiah. Dheweke bakal ngrewangi sampeyan njupuk salib lan mbangun Gereja-Ku ing Bumi lan nyiapake kanggo Rawuhku Kapindho , nalika aku bakal teka kanthi Kamulyan lan Kuwasa sing Agung.

“Greja ing wektu saiki ngalami akeh pacoban lan kasusahan, ing ngendi anak-anakku ditarik saka ujung bumi menyang ujung liyane. Dheweke nandhang sangsara banget, amarga wis tekan wektune Aku ngirim Pimpinan lan Wakil kanggo ngatasi apa sing ala lan mulihake bocah-bocah sadurunge wis telat. “

” Greja Sisa kudu bangkit, kanggo mriksa si Jahat lan rencanane. Saiki aku ngirimi ‘Malaikat Katresnan lan Cahya Ilahi’ kanggo mulihake Kratonku ing Bumi, kanggo nyiapake anak-putuku Mbalik menyang Bumi kanthi Kamulyan. “

“Tetep tentrem, anakku sing suci, nalika aku siyap kanggo mbebasake sampeyan, supaya sampeyan bisa nuntun lan menehi wedhus-wedhusku sing ora duwe pimpinan, amarga nalika ngilangi Paus Benediktus wis cedhak banget lan karusakane saka Kudusku Papan ing Bumi. Aku ngajak manungsa supaya siyap-siyap, amarga dina-dina kasebut mung sawetara. Ing wektu saka dipatrapi cedhak, kanggo acara gedhe bab kelakon. “

“Aku njaluk Raja Prancis Suci supaya siyap, amarga wis waktune kanggo nyiapake pergolakan gedhe. Ndedonga, Umatku, kanggo Paus sabanjure, Paus Peter II lan ndedonga kanggo Raja Prancis , amarga bakal enggal gabung, kanggo ngalahake Sang Jahat lan pasukane sing jahat, amarga wektu Revolusi wis cedhak. “

“Putranira Suci, William, wekdal sampeyan wis cedhak, nalika aku bakal ngirimi sampeyan menyang pirang-pirang negara kanggo nggawa Pangandika pangarep-arep lan semangat. Aja wedi utawa wedi karo mungsuh, amarga dheweke bakal wedi yen ana ing ngarsane. Putra, sampeyan sing bakal nemoni sampeyan kanthi akeh owah-owahan, bakal teka ing sajroning urip sampeyan, sing bakal nggumunake mungsuhmu. Kowé kudu wani lan nggawa pedhang, amarga kowé bakal mungsuh. “

“Para Pandhita durung bisa nyawiji, sanajan sampeyan wis nyoba banget, nanging yakin bakal ngerti kapan waktune pas.”

“Anak-anakku ing Jepang : Aku ngucapake matur nuwun banget marang bocah-bocah Bangsa sampeyan, amarga sawetara wong sing precaya – nanging ngerti iki: pirang-pirang ewu bakal ngonversi, amarga akeh Pidana sing bakal teka.”

Anak-anakku ing Taiwan , ndedongaa lan percaya marang Aku, sanajan negara sampeyan bakal diadili banget. Yakin aku bakal ngirit akeh. Pracaya marang Aku, amarga aku bakal teka lan aku bakal ngirim Subjek Setia, sing bakal dadi Vikaris Terakhir Greja Ibu Suci . Aja wedi, bocah-bocah sing manis, amarga aku tresna banget karo sampeyan. ”

“Kanggo masarakat Hong Kong : ndedongaa marang Aku, Raja Ilahi, sing akeh tresna sampeyan. Aku wis ngrungokake pandongamu, nanging elinga, China bakal pengin ngrebut tanah sampeyan, nanging ngerti, ora bakal suwe, amarga aku duwe Rencana kanggo tanah gedhe iki, amarga bakal dikonversi, yen wis digunakake kanggo nyiksa bangsa manungsa, amarga akeh anakmu sing bakal precaya marang Aku. Ndedonga, anak-anakku sing dikasihi lan ngerti manawa Ibu Suci lan aku duwe Rencana Khusus kanggo sampeyan. ”

“Akeh wong ing jagad iki, sing gelem ngrancang rencana Si Jahat lan salah sawijining cara si Jahat bisa ngendhaleni manungsa, yaiku liwat Vaksin , sing dilebokake ing tangane anak-anakku sing manis. Dipercaya marang Aku, Anak-anakku sing manis, amarga Vaksinasi iku salah, sanajan akeh wong sing wis tilar donya, nanging nyatane pejabat wis nyasarake masarakat. Anak-anakku, aja njupuk Vaksin, amarga kanggo ngontrol sampeyan. Sampeyan ora prelu pisah kanggo nglindhungi awak dhewe, amarga siji-sijine alasan sampeyan pengin sampeyan nindakake iki supaya dheweke bisa ngetung sampeyan lan ngrekam, amarga nalika sampeyan cedhak, dheweke ora bisa.

“Anak-anakku, aja mikir aku bakal ngidini kowe diapusi kaya ngene. Ora, anak-anakku sing manis, yen sampeyan duwe kapercayan lan precaya marang Aku, ora ana siji-sijine sing bakal ngganggu sampeyan maneh – nanging manungsa wis nyingkirake awake dhewe saka Katresnan Gusti Allah lan Ibune sing Suci. “

“Jagad iki terus saya peteng, amarga manungsa wis wuta lan bakal ana akeh penyakit lan wabah sing nyerang jagad iki. Sampeyan wis diwenehi kabeh obat kanthi alami kanggo ngatasi kabeh, kayadene kanggo nyiapake sampeyan kabeh ing wektu mbesuk. “

“Jagad iki terus maju menyang tangane Sang Jahat amarga dheweke wis nggumunake manungsa supaya nindakake kekarepane. Nanging sumurup iki, Anak-anakku sing manis, waktune wis meh cedhak, amarga Panjaluk pungkasan bakal enggal teka. Dadi, aku njaluk kabeh ndedonga – ndedonga utamane Chaplet Mercy Divine lan Rosario sing diwenehake dening Ibuku Paling Suci. 

“ Australia, Australia! Sampeyan pancen percaya yen sampeyan wis sukses ngilangi Virus , nanging sampeyan ora ngerti manawa iku wiwitan, amarga Chastisement bakal tiba ing Bangsa Sampeyan, kanthi gempa bumi gedhe sing ora katon ing negara sampeyan, sing bakal ngrusak Kutha lan akeh, wabah, nganti sampeyan nyedhaki Aku lan Ibuku. Sadurunge aku teka kaping pindho , tanah sampeyan bakal dikurangi dadi 2000 kilometer persegi , kabeh amarga sampeyan wis nolak penampilan Ibu Suci ing Tanah sing apik. Ndedonga, anak-anakku sing dikasihi, amarga sampeyan wis setya marang Roh Suci, sing Dumunung ing sampeyan. “

” Chastisement bakal diterusake ing saindenging jagad lan liyane, ing AS , amarga dheweke wis nyasarake rakyat lan milih Presiden sing salah, sing kudune ora ana ing papane saiki. Ndedonga, para wong sing daktresnani, supaya sih-rahmaté Gusti Allah bakal lubèr. ”

“Dina iki aku nggawa Me Saint Peter lan Saint Paul , amarga dina iki minangka dina khusus, para Nabi lan Wong Suci wiwitan Prajanjian Anyar, teka khusus kanggo nglantik Pontiff pungkasan Gereja Ibu Suci.”

WILLIAM: Loro Santo Peter lan Santo Paulus karo Gusti Kita, marani aku lan Yesus nyelehake tanganku ing sirahku lan ujar: “Kita Karsan Suci sing Maha Suci mberkahi lan njebadi kowe.” Ana pirang-pirang Malaikat sing nggawa minyak Suci lan dilebokake ing sirahku. Wong-wong mau ujar, numpangake tangan ing sirahe: “Sampeyan, Peter sing nomer loro, kita njebadi sampeyan dadi Parta Agung Paling Dhuwur ing Greja Ibu Suci, sing bakal cepet banget.”

Paus Benediktus wis teka lan gabung: “Kita Mberkahi Sampeyan: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

Dheweke bali lan Paus Benediktus ngadeg ing jejere Gusti Kita.

PANGERAN KAMI: “Aku bakal ngidini Ibu Paling Kuwasa supaya ngomong karo sampeyan saiki.”

WILLIAM: Lady kita nyedhaki.

OUR LADY: “I Bless you, My precious son: In the Name of the Father and of the Son and of the Holy Ghost. Amen, and I Bless the whole world: In the Name of the Father and of the Son and of the Holy Ghost. Amen.”

“Anakku sing daktresnani, kaya sing sampeyan ngerteni wektu wis cepet banget, amarga wektu wis suwe nyedhak tekane Putraning Suci, Yesus, ing Rawuhe Sing Kapindho . Mula, saiki wayahe anak-anake kudu nyathet. Ora suwe, kedadeyan-kedadeyan ing jagad iki bakal dipusatake ing Timur Tengah , amarga si Jahat ngalihake wilayah, sing dikontrol, menyang acara-acara sing bakal nyebabake Perang Dunia Katelu . Ndedonga lan waspada, amarga Si Jahat nindakake maneuver para pimpinan kanggo nuwuhake Perang Dunia Katelu , amarga masalah bakal diwiwiti ing Timur Tengah lan ing Eropa , kanggo nyerang Spanyol lan Prancis. Mula, aku njaluk anak-anakku ndonga, amarga bakal padha karo jaman invasi Moor , pirang-pirang abad kepungkur. Jagad iki bakal mlebu perang, amarga anak-anakku lali ndedonga. ”

“Ndedonga, anak-anakku sing dikasihi, amarga kedadeyan-kedadeyan ing jagad iki wis cedhak karo jaman susah iki. Ora suwe, Tempat Apik ing jagad iki bakal duwe Kaelokan, supaya masarakat duwe pangarep-arep. Mula, aku njaluk pandonga. ”

“Lan sampeyan, Anakku sing daktresnani, aja kesusu utawa wedi, amarga wektu sampeyan alon banget, amarga saiki wis waktune kabeh bakal kaleksanan lan sampeyan bakal bisa nindakake kekarepan Suci. Aku tresna sampeyan, ‘Malaikat Cinta Ilahi’ lan mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin Ati-ati, amarga apa sing wis dakjanjekake karo sampeyan, saiki bakal kelakon. ”

WILLIAM: Lady kita ngomong karo aku kanthi pribadi lan diberkahi:

LADY KAMI: “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Terus maju ing Cahaya Kita. Pesen sampeyan bakal terus nganti sampeyan mlebu Swarga, Anakku, dadi aja kesusu. Sampeyan bakal ketemu ora suwe, karo sawetara wong sing sampeyan kenal, amarga Swarga duwe desain lan sampeyan. Aku tresna sampeyan, anakku sing dak tresnani lan aku mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Lady kita bali menyang papane Gusti Yesus lan liyane. Paus Benediktus nyedhaki aku lan ngambung aku lan mberkahi aku lan Paus Benediktus ujar manawa dheweke kudu mulih kanggo ngrayakake Misa:

MANFAAT POPE: “Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Saint Paul lan Saint Peter marani aku lan menehi Rod Suci lan bali menyang Lemah Suci ing panggonane Yesus lan Maria, lan kabeh papat mberkahi aku: +

Kabeh mau mberkahi aku lan munggah swarga.

YESUS, MARY, STS PETER & PAUL: “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

______________________________________________________________

This entry was posted in Indonesia and tagged . Bookmark the permalink.