Luz de Maria, 14 martie 2021

_________________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
14 MARTIE 2021

Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA MEA MATERNĂ…


Privesc cu durere cu vă îndepărtează mai mult de Fiul Meu, când mare parte a omenirii nu simte nevoie de El și cu aceasta, vă precipitați spre întâlnirea și acceptarea anticristului și falsității sale, și nu vă treziți din letargia voastră spirituală. (col 2,8)


Trăiți într-o mare gaură în care vă dictează cum să înfăpuiți și să acționați…


Fără a o dori, sunteți captivi ai elitei, vă găsiți în câmpuri de concentrare în cămine, ducându-vă să fiți nesiguri, diminuându-vă capacitatea de gândire și de rațiune…


Lâncezi în Credință, închideți Templele temporal pentru ca apoi, să fie deschise definitiv și, voi copii, o priviți ca pe ceva normal, în ce trăiește omenirea în acest moment.


COPII, POPOR FIDEL AL FIULUI MEU, TRĂIȚI ÎN RĂZBOI DE TOT FELUL, nu priviți arme precum cele pe care le folosesc în războaie, dar războiul crește înaintea ochilor voștri, vă impun limite temporale pentru a vă deplasa dintr-o țară în alta, pregătindu-vă pentru venirea micro cipului, fără de care, nu veți putea cumpăra, nici vinde, nici ieși din cămin, nici primi asistență medicală, nu veți putea să vă mutați dintr-un loc în altul, dacă negați să fiți pecetluiți. (Apoc 13, 16-17)


ÎNAINTE ACEASTEIA ESTE NECESAR PENTRU VOI SĂ VĂ APROPIAȚI DE FIUL MEU, SĂ-L CUNOAȘTEȚI, SĂ-I FIȚI FIDELI ȘI SĂ TRĂIȚI DIN IUBIREA LUI PENTRU CA ÎNTĂRIȚI, SĂ REUȘIȚI SĂ AVANSAȚI ÎN MIJLOCUL BĂTĂLIEI SPIRITUALE ȘI A PUTERII MONDIALE.


Comunismul avansează, nu a dispărut, este viu și avansează spre obiectivul lui și copiii Mei vor suferi.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Balcanii sunt știre pentru omenire. (*)


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Europa fără economie este pradă de invadatori care se îmbracă în roșu.


Rugați-vă, copiii Mei, apropiați-vă de Fiul Meu fără întârziere, este urgentă convertirea pentru ca să fiți vrednici de Protecția Divină.


Rugați-vă copiii Mei, examinați-vă interior, Avertismentul se apropie.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Statele Unite, este flagelat.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic, se cutremură.


Priviți Crucea ca suferință, Fiul Meu v-a dăruit Crucea Victoriei și o disprețuiți din cauza idolilor lumești care vă oferă distracție. ȘI, VIAȚA VEȘNICĂ? O PIERDEȚI ÎNTR-O CLIPĂ DIN NESĂBUINȚĂ.


CONVERTIȚI-VĂ, ESTE URGENT CA AI MEI COPII SĂ SE CONVERTEASCĂ PENTRU CA TOT CE SE PETRECE, SĂ VĂ GĂSEASCĂ ÎNTĂRIȚI ÎN CREDINȚĂ, ÎN IUBIREA FAȚĂ DE FIUL MEU. (fapte 17,30)


Atenți, copii! Pentru diverse boli v-am menționat, din Voință Divină, folosirea pinului (1). Casa Paternă nu abandonează pe copiii Ei, pe dinainte vă previne și vă protejează.


Mențineți iubirea de aproapele, nu pierdeți pacea interioară. Dușmanul sufletului, diavolul, luptă împotriva Poporului Fiului Meu, vă insistă în a fi prezumțioși, vă induce în a fi agresivi, impunători, impertinenți, vă alimentează egoul până la saturație, pentru ca să fiți piatră de poticnire pentru frații voștri.


Copilașilor, iubiți-vă unii pe alții, fiți purtători de pace, să aveți în vedere că trebuie să vă mențineți fuzionați Voinței Divine.


Rugați-vă, rugăciunea este mijloc pentru întâlnirea cu Fiul Meu, primiți Sacramentele, oriunde s-ar găsi, adoratori ai Fiului Meu, adevărați adoratori, dând mărturie de Duhul Sfânt care locuiește în fiecare.


Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


VĂ BINECUVÂNTEZ, VĂ PROTEJEZ, MENȚINEȚI-VĂ UNIȚI IUBIRII DIVINE. VENIȚI LA INIMA MEA, ÎN EA VĂ GĂSIȚI SIGURI.


Nu vă temeți. Vă binecuvântez.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

  1. Plante medicinale

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Preasfânta noastră Mamă ne cheamă să fim Iubire, aceasta este să fim îndeplinitori ai primei Porunci.


Mama noastră mi-a spus că Preasfântul Ei fiu și Ea suferă din cauza acelor copii ai Lor care nu meditează la valoarea vieții și trec fără a menține pacea în inimile lor, împrăștiind durere spre semenii lor.


Mi-a manifestat că: „Iubirea este garanția pentru că umana creatură se menține cu Credință fermă în tot momentul și nu declină în cea mai sângeroasă dintre persecuții. Iubirea este alimentul pentru suflet și duce pe copiii Mei să ia cunoștință de valoarea semenilor lor, privind în ei pe Fiul Meu.”


A încheiat spunându-mi:


„Spune-le să iubească, că invidia este arma diavolului pentru a combate împotriva copiilor Mei.
Spune-le că cel mai puternic este cel care este iubire.
Iubirea va salva omenirea și va ajunge triumful final.”


Amin.


Peninsula Balcanică, este una dintre cele trei mari peninsule din sud-estul Europei, unită continentului de un istm larg, constituit de lanțurile muntoase balcanice la est, și de Alpii Dalmatici la vest.


Este separată de Asia de strâmtorile Dardanele și Bosfor, între mările Neagră, Adriatică, Ionică și Egee, Marmara, Dunărea și Meditarana. Peninsula este ocupată de națiunile Greciei, Albaniei, Bulgariei, vechea Iugoslavie, Macedonia, România și regiunea Istambulului, (Turcia).


Deși statele Croația, Slovenia, Slovacia, Ungaria, România, Moldova și Ucraina nu se găsesc în peninsula balcanică, din motive istorice și culturale, sunt incluse în regiunea balcanică.

_________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.