Luz de Maria, 28 Martie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
28 MARTIE 2021


ÎNCEPUTUL SĂPTĂMÂNII MARI

Copii iubiți ai Inimii Mele Neprihănite:


ÎNCEPÂND SĂPTĂMÂNA MARE, INIMA MEA MATERNĂ DOREȘTE SĂ RĂMÂNĂ ACTIVĂ ÎN FIECARE DINTRE VOI, COPIII MEI.


Începem comemorarea acestei Dăruiri a Fiului Meu Dumnezeiesc cu, cunoașterea pe care Treimea Preasfântă v-a permis-o în aceste apeluri.


PĂTIMIREA FIULUI MEU, ISUS CRISTOS, NU RĂMÂNE NUMAI LATENTĂ PE DURATA ACESTEI SĂPTĂMÂNI MARI, DAR ÎN FIECARE ZI, FIECARE SĂPTĂMÂNĂ, FIECARE LUNĂ, FIECARE AN…


ESTE IMPREGNATĂ ÎN VIAȚA CREATURII UMANE, ÎN TOATE ACTELE ȘI FAPTELE EI, ÎN SUFERINȚĂ ȘI ÎN BUCURIILE TUTUROR FRAȚILOR EI.


Fiul Meu trece înaintea voastră și nu Îl recunoașteți, precum discipolii pe drumul la Emaus, vă lipsește să vă centrați în cunoașterea Fiului Meu, vă lipsește liniștea în tot ce înfăptuiți și acționați pentru ca Duhul Sfânt Dumnezeiesc să vă lumineze și să vă inspire, și astfel, nu vă precipitați în actele voastre și acestea nu sunt cele care vă îndepărtează de Fiul Meu.


ISPITELE SUNT MAI PUTERNICE DECÂT ÎN ALT MOMENT AL OMENIRII, ÎN CARE BĂTĂLIA ÎMPOTRIVA RĂULUI, SPIRITUALĂ ȘI ÎN UNELE CAZURI, FIZICĂ, ESTE PALPABILĂ, NU O PUTEȚI NEGA.


Creatura umană este lentă în a-L recunoaște pe Fiul Meu, din cauză că nu raționează, dar acționează din inerție, din imitație, pentru a îndeplini. Așa nu veți ajunge Viața Veșnică, trebuie să vă centrați în viața spirituală și să nu vă centrați pe exterior, care este trecător. (Lc 24,25)


AJUNGE CU DĂRUIRI PE JUMĂTATE, DE PROMISIUNILE PE CARE NU LE ÎNDEPLINIȚI, DE A TRĂI CA RÂURI DUPĂ CE O FURTUNĂ TÂRĂȘTE NOROIUL DUCÂND FETIDUL CU SINE, FĂRĂ A REUȘI SĂ CURĂȚAȚI SUFLETUL.


ESTE URGENTĂ PURITATEA INIMII, ACEST MOMENT ESTE PENTRU A VĂ CĂI CONȘTIENT, ÎN ADEVĂR, A CERE IERTARE, A REPARA ȘI A CONTINUA DE MÂNA FIULUI MEU.


Este foarte necesară intenția în voi, intenția în dezvoltarea actelor și faptelor voastre este decisivă în drumul Mântuirii, intenția dreaptă și sănătoasă este avantajoasă și reușește să înflorească în fiecare dintre voi, ceea ce era ascuns și vă duce la bine.


BISERICA FIULUI MEU SE SCHIMBĂ….OARE VA AJUNGE SĂ FIE O BISERICĂ FĂRĂ MAMĂ?


Copii, trăiți înăuntrul Adevăratului Magisteriu al Bisericii Fiului Meu. Nu cedați înaintea regulilor ușoare care nu au nevoie de sacrificiu, convertire, dăruire, rugăciune, unitate, mărturie, post, iubire față de aproapele și mai ales, adorare față de Treimea Preasfântă.


A participa la noutăți vă duce la pierzare, la ignoranță și la dependență pentru a înfăptui și acționa. Vă duce să cedați în valorile și obiceiurile bune, vă duce să consimțiți norme care nu sunt Voință Divină.


Ca Mamă, vă invit să trăiți fiecare zi pentru a îmbunătăți, pentru a ordona viața spirituală, pentru a găsi în Crucea Fiului Meu, adevărata Pace, adevărata Iubire, abundența binelui, antidotul împotriva lipsei de răbdare, a intoleranței, caracterul agresiv, impunerea, neînțelegerea, autoritarismul. Acestea și alte defecte se înrădăcinează în creatura umană până ajung să nu mai fie distinse de om.


ESTE MOMENTUL ELIBERĂRII PIEDICILOR UMANE ȘI DE A VĂ DĂRUI FIULUI MEU.


Ce puțin înțelegeți voi, și ce lente sunt inimile voastre pentru a crede tot ce au anunțat profeții!


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru pacea lumii.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, primiți pe Fiul Meu în Euharistie.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, priviți Crucea, meditați și fuzionați în Ea.


Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


Nu vă temeți înainte a ce va veni, nu vă temeți, teama paralizează.


Vă binecuvântez.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților, surorilor,


Preasfânta noastră Mamă, ca Maestră, ne alertează pentru ca să nu trăim această Săptămână Mare ca una în plus din cele care au trecut, pentru că nu este.


Omenirea se găsește în punctul cel mai algid, așteptând încă din generațiile posterioare, Învierea Domnul nostru, Isus Cristos. Nu așteptăm mai mult, deoarece vom continua așteptând?


Suntem chemați să trăim în inimă, suflet, puteri și simțuri acest Mister de Iubire – Dăruirea Domnului nostru, Isus Cristos, pentru fiecare dintre noi.


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.