Upozorenje bosanskim govornicima

______________________________________________________________

Pozdravi

Moja dva najbolja prijatelja su Arapi i Jevreji i ja sam rimokatoliиka, religija nikad nije bila problem izmeрu mene i njih, i vjerujem da ljudi uglavnom slijede religiju svojih roditelja.

Sveti Duh je komunicirao sa mnom na govornom engleskom, preko telepatije i unutrašnjih locucija. Zamolio me je da napišem Paket upozorenja o predstojećem Upozorenju i iluminaciji savjesti na četiri jezika: engleskom, portugalskom, španjolskom i francuskom. Ove pojave će iskusiti svaka osoba razumne dobi bez obzira na njihovu religiju. Sigurno ćete iskusiti pojave, a Sveti Duh me je zamolio da vam ih objavim.

Slijedi neke bitne ekstrakte MARY poruke proroku ENOHU 3. marta 2021. MARIJA JE HRISTOVA MAJKA.

“Djeco moja, ponovno vas podsjećam: pripremite se za dolazak Upozorenja, jer je blizu, mnogo bliže nego što mislite. Moje Srce pati kad vidi da neizmjesna većina čovječanstva nije pripremljena; Ovaj veliki događaj će potpuno promijeniti razumijevanje koje mnogi imaju o duhovnom životu. Čovječanstvo će ući u stanje ekstaze koje će trajati između petnaest i dvadeset minuta vašeg zemaljskog vremena, u kojem će vam se pokazati stanje duše svoje uz poštovanje i Prema Allahu i prema braći vašoj.”

“Svakom smrtniku će se suditi, samo će moji mališani koji nemaju koristi od razuma biti izuzetak; Sve će biti suđeno čak i tvojim riječima u nesvjesu. Kako mi je žao što vidim da će mnoge duše vječno umrijeti zbog gravitacije svojih grijeha. Zato vas, dječice, molim da budete duhovno spremni, kako bi mogli izdržati ovaj test, koji će otvoriti vaše razumijevanje i znanje o postojanju vječnosti i Boga.”

“Djeco moja, već ste u vremenima tame, gdje se morate moliti ujutro i noću, jer vas sile zla napadaju. Ako vi, mališani moji, ne odbijete ove napade, rizikujete da upadnete u zamke i obmane protivnika mog, koji će vas duhovno oslabiti i odvojiti od Allaha, a zatim ukrasti dušu vašu.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Bosanska and tagged . Bookmark the permalink.