Avertisment pentru vorbitorii de limba română

______________________________________________________________

Formule de salut

Cei mai buni prieteni ai mei sunt arabi și evrei și eu sunt romano-catolic, religia nu a fost niciodată o problemă între mine și ei, și cred că oamenii, în general, urmați religia părinților lor.

Duhul Sfânt a comunicat cu mine în limba engleză vorbită, prin telepatie și locuții interioare. El mi-a cerut să scriu pachetul de avertizare cu privire la avertizarea viitoare și iluminarea conștiinței în patru limbi: engleză, portugheză, spaniolă și franceză. Aceste fenomene vor fi experimentate de fiecare persoană de vârstă raționament, indiferent de religia lor. Veți experimenta cu siguranță fenomenele, iar Duhul Sfânt m-a rugat să vi le anunț.

Urmează câteva extrase pertinente din mesajul MARIEI către profetul ENOH din 3 martie 2021. MARIA este mama lui Hristos.

“Copiii mei, vă reamintesc din nou: pregătiți-vă pentru sosirea Avertismentului, pentru că este aproape, mult mai aproape decât credeți. Inima mea suferă văzând că marea majoritate a umanității nu este pregătită; acest mare eveniment va schimba total înțelegerea pe care mulți o au despre viața spirituală. Umanitatea va intra într-o stare de extaz care va dura între cincisprezece și douăzeci de minute din timpul vostru pământesc, în care vi se va arăta starea sufletului vostru atât față de Dumnezeu, cât și față de frații voștri.”

“Fiecare muritor va fi judecat, doar cei mici care nu au nevoie de folosirea rațiunii vor fi excepția; totul va fi judecat chiar și cuvintele tale inactive. Cât de trist mă simt să văd că multe suflete vor muri veșnic din cauza gravității păcatelor lor. De aceea, copilașilor, vă cer să fiți pregătiți spiritual, astfel încât să puteți rezista acestui test, care vă va deschide înțelegerea și cunoașterea despre existența eternității și a lui Dumnezeu.”

“Copiii mei, sunteți deja în vremuri de întuneric, unde trebuie să vă rugați dimineața și noaptea, pentru că forțele răului vă atacă. Dacă voi, micuții mei, nu respingeți aceste atacuri, riscați să cădeți în capcanele și înșelăciunile adversarului meu, care vă va slăbi spiritual și vă va separa de Dumnezeu, și apoi vă va fura sufletul.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.