Luz de Maria, 18 Aprilie 2021

________________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE LUZ DE MARIA
18 APRILIE 2021

Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


VĂ CHEM LA FIDELITATEA FAȚĂ DE PREASFÂNTA TREIME ȘI FAȚĂ DE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ.


Creatura umană trebuie să fie purtătoare de bunătate, care este recipientul spiritual al „generozității” și al „clemenței”, pentru ca umana creatură să primească favoarea Lui Dumnezeu, dacă obediența este pe dinainte.


MERGEȚI DE MÂNA BUNĂTĂȚII. Nu uitați această mare virtute, rod al Duhului Sfânt (vezi gal 5, 22-25), ce transformă creatura umană, ducând-o să acționeze și să înfăptuiască cu blândețe.


OMENIREA SE GĂSEȘTE ÎNTRE DOUĂ FORȚE: PUTEREA BINELUI ȘI PUTEREA RĂULUI. DE ACEEA, TREBUIE SĂ RĂMÂNEȚI FERMI ÎN CREDINȚĂ, FĂRĂ ȘOVĂIELI, înainte ca cel rău să vă încerce, de vreme ce a reușit cel rău să cauzeze diviziune în Poporul Lui Dumnezeu, în familii, între frații de comunitate, între păstorii turmei Lui Dumnezeu și provoacă abisuri grave și ireparabile în omenire.


Rebeliunea împotriva copiilor Lui Dumnezeu a început de dinainte; pe furiș s-a gestat, de aceea, acum v-ați dirijat să strângeți recolta acestei generații în care abundă neghina. Grâul pe care îl văd este puțin, dar acest puțin grâu, în majoritatea lui, s-a născut la protecția Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, și prin obediența Reginei și Mamei Noastre.


Acesta este Poporul fidel al Lui Dumnezeu: cel ce posedă forța acelora care uniți, oferă tot ce li se întâmplă din iubire față de Preasfânta Treime și pentru mântuirea sufletelor.


Cei care cred, știu că trebuie să fie precum drojdia bună și când în acest popor unul singur face o faptă bună, această faptă bună este îmbrățișată de toți și conține în ea pe toate creaturile din lume.


Ce vă lipsește, copii ai Celui Preaînalt?
Încredere în Dumnezeu pentru ca să-L găsiți!


Credința vă duce să-L cunoașteți pe Dumnezeu, dar o cunoaștere fără încredere este moartă.
Credința fără încredere în Dumnezeu este goală.


Vă străduiți în a pregăti refugii fizice, fără ca înainte să vă decideți să schimbați viața.
Nu vă convertiți și doriți să ajungeți la un refugiu pentru a vă proteja, unde se găsește Credința?


Nu, copii ai Lui Dumnezeu, nu veți putea să vă protejați într-un refugiu fără să vă fi convertit, deși este în ultimul moment.


CREȘTEȚI INTERIOR. Privesc cum continuați fiind aceiași aroganți și interpretatori ai Legii Lui Dumnezeu, ipocriți! Credeți că știți totul și deschizând gura, „egoul” abundă provocând grețuri, vă slăbiți din cauza afectelor umane, fără a gândi că nu sunteți veșnici. Trăiți lăudându-vă și atâția sunt lupi cu piei de oaie! (Mt 7, 15)


Nu înmuiați inima, piatra de orgoliu și nesăbuința umană cântăresc mai mult în majoritate. A gândi numai în voi înșivă, la ce vă afectează în formă personală, vă duce să cădeți în abisul „egoului”, din care nu veți ieși, dacă nu-l puneți pe fratele înainte de voi.


Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă, tot ce s-a anunțat se îndeplinește și vă găsiți mai aproape de ceea ce credeți îndepărtat.


Omenirea a încetat să creadă în Dumnezeu, crede că nu are nevoie de Dumnezeu…


SĂRMANE CREATURI, ANALFABETE SPIRITUALE, CARE DIN CAUZA AROGANȚEI ȘI PENTRU CĂ, CRED ÎN LUMESC MAI MULT DECÂT ÎN DIVIN, VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE MÂNTUIRE!


Marile puteri concurează pentru putere și se dispun să dea îndeplinire revelațiilor.


NU UITAȚI CĂ OMENIREA CÂND SE GĂSEȘTE ÎN HAOS, SE VA PREZENTA NELEGIUITUL, PE CARE TREBUIE SĂ-L ALUNGAȚI DIN VIAȚA FIECĂRUIA ȘI PENTRU ACEASTA TREBUIE SĂ FIȚI CONVERTIȚI, CONVINȘI ȘI ÎNTĂRIȚI ÎN CREDINȚĂ.


Rugați-vă, rugați-vă pentru ca frații voștri îndepărtați de Preasfânta Treime să se apropie, să se căiască și să se convertească.


Rugați-vă, rugați-vă pentru Biserica Lui Cristos, va surprinde cu o pronunțare.


Rugați-vă, vulcanii provoacă tragedii pe Pământ.


Iubiți ai Preasfintei Treimi:


LEGIUNILE CEREȘTI NE GĂSIM PREGĂTITE PENTRU A VENI ÎN AJUTORUL CELOR CARE AȘA O IMPLORĂ.


Nu declinați, nu vă predați în mâinile celor care manipulează omenirea, fiți perseverenți și păstrați pacea interioară. Păstrați pacea, seninătatea, prudența, fiți buni cu voi înșivă și cu frații.


În Preasfânta Treime și pentru Preasfânta Treime „toată cinstea și gloria” (Apoc 5,13)


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților, surorilor,


Pe măsură ce trece timpul, ne găsim înaintea realităților pe care le credeam că sunt îndepărtate.


Cum ne spune sfântul Arhanghel Mihail, uzurpatorul Adevărului se găsește prezent, în așteptare de a ieși înaintea omenirii care se găsește îndepărtată de Dumnezeu. De aceea va înșela pe atâția și atâția copii ai Lui Dumnezeu.


„Binecuvântați ochii voștri spiritualizați, pentru că văd; și urechile voastre spiritualizate, pentru că aud.”


Îl rog pe Cel Preaînalt pentru ca să păstrăm ochii deschiși și să putem distinge strategiile diavolului, pentru ca să nu cădem în cursele lui.


Să veghem pentru ca să nu ne găsim adormiți.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.