Petrus Romanus, 4 April 2021

______________________________________________________________

ONZE HEER : “Ik groet u op deze grote feestdag van mijn opstanding en zegen u, het heilige overblijfsel van het geloof: in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Onze Lieve Vrouw komt ook naar voren en zegent mij:

ONZE VROUW : ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik heet je welkom, My Little Peter. “

WILLIAM : Jezus komt naar voren en spreekt me toe:

ONZE HEER : “Nogmaals zegen Ik u, Mijn toekomstige Plaatsvervanger en Laatste Plaatsvervanger van Mijn Huis op aarde, dat heel, heel binnenkort zal zijn. + Ik groet u en zegen al Mijn geliefde kinderen op aarde die erg hebben geleden, in afwachting van de vervulling van alle Profetieën en om Mijn komst naar de wereld te zien, om haar te vernieuwen en te zegevieren in Mijn Tweede Komst om de Schrift te vervullen. + “

“Mijn geliefde kinderen, deze Pasen is de ommekeer van de wereld om de vervulling van Mijn Heilig Woord te zien, om Onze kinderen voor te bereiden op Mijn komst, om de harten van Onze kinderen te vernieuwen, aangezien zij Mijn Kruis voor velen hebben moeten dragen, vele jaren om hen voor te bereiden op de Grote Overwinning, die staat voor de deur. “

“Mijn kinderen, de klok heeft geslagen en het is tijd voor onze kinderen om voorbereid te zijn op de laatste aanval van de boze op de mensheid, voordat hij opnieuw wordt geketend voor 1000 jaar, waar mijn kinderen de beloning zullen ontvangen voor hun grote moeite. . Daarom, lieve kinderen, moet je je pad streng voorbereiden op je uiteindelijke overwinning, terwijl je naast Mij en de Cohort van de Hemel staat. “

“The next few years will be very difficult for mankind, because Satan is trying to mark Our children with many trials, namely through various Viruses, to bring mankind down to accept all that he is doing for mankind, because these various Viruses are simply to confuse mankind, so that they become blind to the Truth. Therefore, My children, do not accept the various jabs or injections that mankind is forcing you to take, because these Viruses and the injections are simply to make you weak. Do not be concerned about what mankind is doing, because I will protect you and I have given many ways to overcome them. Read the Messages and you will know what needs to be done.”

“Binnenkort zal ik je een manier geven waarop je de aanval van alle vaccins, waarvan de vijand van God je probeert te overtuigen, te overwinnen. Zeg het gebed dat ik gaf tot Maria Divine Mercy, dat je zal beschermen – en niet bang hoeft te zijn. De golf van inenting zal doorgaan, maar vertrouw op Mijn Heilig Hart. “

“De wereld zal zeer binnenkort een Grote Tuchtiging ontvangen, om onze kinderen wakker te maken, omdat ze blind en arrogant zijn geworden en de genaden aan de kant zetten – zelfs de zieners en mystici – maar maak je geen zorgen, want ik heb een plan om onze kinderen wakker te schudden. kinderen. Spoedig – heel binnenkort – zal Ik toestaan ​​dat de Ring van Vuur door de hele wereld wordt gezien en dan zullen Onze kinderen, door angst, zich tot Mij wenden en om vergeving vragen, omdat het Mijn verlangen is om de hele wereld te bekeren, maar dit zal gebeuren. gebeurt pas als de wereld is gestraft. “

“Bid, Mijn kinderen, voor Australië , want als je eenmaal thuis bent, Mijn lieve zoon, dan zullen de kastijdingen voor je land komen en daarna zullen Mijn kinderen je opzoeken. Bid, lieve kinderen van Australië, want het is heel dichtbij. “

“Mijn zoon, je moet je voorbereiden op je reizen, want hoewel de autoriteiten je op de een of andere manier hebben opgesloten, weet je dat dit niet lang meer zal duren, want je zult heel, heel snel een Grote Overwinning krijgen. Je krijgt hulp via je vrienden uit het buitenland. “

“Bid, lieve kinderen, voor de landen van Azië , want de dingen zullen bezwijken, omdat maar heel weinig van Mijn kinderen hun toevlucht tot Mij hebben. Bid voor Taiwan en Hong Kong , want er komen kastijdingen over deze landen, omdat China – hun vijand – een aanval voorbereidt. “

‘Spoedig, mijn zoon, zul je horen van degenen die ik in Azië heb uitgekozen; ze zullen heel dicht bij je zijn. “

“Voor de kinderen van Europa komt er een tsunami over jullie en jullie zullen veel doden door ziekte zien en de grote muur van de zeeën oprijzen en veel ontberingen meebrengen, maar jullie moeten jullie grens beschermen, want er zullen heel veel ( veel) problemen, die verdeeldheid en ontberingen veroorzaken als gevolg van de toestroom van buitenlanders. “

“Binnenkort zullen er doden vallen in de Britse monarchie en het zal verdeeldheid en chaos veroorzaken in Groot-Brittannië, aangezien de drie staten van Groot-Brittannië zich zullen verdelen en veel chaos zullen brengen en niet lang daarna zal de Kerk van Engeland zich bij de katholieke kerk voegen.”

“Er is zoveel gebed dat nodig is, vooral voor Zuid-Amerika en het continent van Afrika . In deze landen zullen vele oorlogen uitbreken, omdat ze hun geloof aan de bozen hebben overgegeven. Bid, lieve kinderen, bid, want de tijd dringt. “

“Bid voor Rome , want de antichrist is daar nu, wachtend op paus Franciscus om zijn bestemming te vervullen. Bid voor hem, lieve kinderen, want hij staat op het punt veel te veranderen binnen de Kerk, waar hij Mijn Goddelijke Aanwezigheid zal verwijderen. Bid voor de veiligheid van Mijn Heilige Basiliek in Milaan , want Satan wil Mijn Beeld verwijderen . Bid voor paus Benedictus , want zijn tijd is bijna om en hij heeft uw gebeden nodig zodat de laatste fase van zijn leven zijn zegen zal zijn. “

“Vandaag, Mijn lieve kinderen, hebben jullie Mijn triomf over de dood gevierd, maar binnenkort zullen jullie getuige zijn van de triomf van Mijn Heilig Huis op aarde. Maar onthoud dit, eerst moet de Triomf van Mijn Allerheiligste Moeder komen met het Laatste Dogma van Middelares van alle Genaden en Medeverlosseres en de Kracht van volledige Advocacies. Dan zul je zien dat de regering van de Antichrist snel tot een einde komt. Maar daarvoor moet de Derde Wereldoorlog komen en daarna de Grote Waarschuwing en Wonder , met de Drie Dagen van Duisternis. Wanneer deze zijn gekomen, zal de wereld bekeerd zijn, wat neerkomt op 95% van de wereldbevolking, maar na de 6e week zal Satan, met de Antichrist, 3,5 jaar regeren en dan zal het einde komen, Mijn kinderen. “

“Dus ik vraag u te bidden, bidden en op Mij, uw Goddelijke Redder, te vertrouwen. Ik hou van jullie, lieve kinderen en weet dat Ik jullie Vader van Eeuwige Liefde ben met Mijn Heilige Geest. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. En jij, Mijn dierbare zoon van Goddelijke Genade, vat moed, want binnenkort ga je naar huis en daar zul je vervullen wat Ik voor je bestemd heb. Vrees niet, want jij bent degene die ik heb uitgekozen om de Heilige Moederkerk te leiden en ik hou heel veel van je – en alles wat ik in je heb geplaatst, zul je vervullen. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM : Nu komt Onze Lieve Vrouw naar voren. Ze houdt de kroon vast die Jezus op zijn hoofd had.

ONZE DAME : ‘Ik zegen u, mijn engel van goddelijke liefde, William: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik gun je, mijn speciale zoon, een zeer selecte genade. Vandaag is een speciale dag van Mijn Goddelijke Zoon, Jezus en ik vraag al Onze kinderen om na te denken over de opstanding van Jezus, de Zoon van God, omdat deze een zeer belangrijke rol te spelen heeft in het leven van elke ziel. Alle kinderen van de wereld moeten heel goed luisteren naar de woorden die Jezus en ikzelf u gedurende vele, vele jaren hebben gegeven, want dit is de tijd dat het profetische woord moet worden vervuld. “

“Ik hou van jullie, mijn lieve kinderen en vraag jullie om alsjeblieft naar Onze Stemmen te luisteren, want de tijd is erg kort. Je hebt nog maar een decennium voordat het einde van dit tijdperk ingaat. Luister naar alle berichten die in Garabandal , Bayside , Luz de Maria ,. Medjugorje en tenslotte naar MDM , want deze berichten zijn urgent en urgent. Er zijn vele, vele andere verschijningen gegeven in de afgelopen 80 jaar, die u vertellen dat u in de allerlaatste jaren van uw aarde leeft, omdat Jezus wacht om terug te keren naar de aarde om de wereld te herstellen en de wereld zal worden vernieuwd en brengen jullie allemaal veel geluk. “

“Het is niet lang om te gaan, Mijn kinderen, daarom moet je veranderen, bidden en offers brengen, zodat je aan het eind je beloning zult ontvangen.”

“Wat jou betreft, mijn dierbare zoon, vandaag ben ik gekomen om je een geschenk te geven.”

WILLIAM : Onze Lieve Vrouw komt naar me toe en plaatst de Kroon op mijn hoofd.

ONZE DAME : “Dit is een geschenk van mijn goddelijke Zoon, Jezus en mij, je hemelse Moeder. Het is de kroon van uw pausdom . “

WILLIAM : Onze dame kuste me op het voorhoofd en zegende me:

ONZE DAME : ‘In de naam van de Vader en van de zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

‘Ik zegen al mijn geliefde kinderen + Moge deze Pasen vrede en geluk brengen: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik hou van je, mijn lieve zoon +.

WILLIAM : De twaalf apostelen staan ​​rond Jezus en Maria – ook de heilige Johannes de Doper. Ze maken allemaal het kruisteken: ‘Wij zegenen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen..

ONZE DAME : “Ik zegen uw bisschoppen en priesters. + We houden van je, lieve zoon en zegenen je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Uw Jezus en Maria + Zegeningen zij u, mijn lieve zoon.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.