Luz de Maria, 27 Aprilie 2021

________________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE LUZ DE MARIA
27 APRILIE 2021

Popor al Lui Dumnezeu:


VĂ BINECUVÂNTEZ, VĂ PROTEJEZ ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI.


FIȚI MILOSTIVI, FIȚI IUBIRE, PRECUM REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS ESTE IUBIRE ȘI MILOSTIVIRE.


Trăiți momente de incertitudine spirituală foarte periculoase pentru copiii Femeii îmbrăcate în soare cu luna sub Picioarele Ei (Apoc 12,1). Șarpele vechi, diavolul sau satana, vă urmărește fără a vă da armistițiu și VĂ ATACĂ ÎN PIERDEREA CREDINȚEI ȘI RIDICÂNDU-VĂ EGOUL UMAN.


Copiii Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, sunt pândiți de diavol. Creaturile umane fără a întrevedea aceasta, se mențin cu mare nemulțumire, ridicați peste egoului uman, bolnavi în propriile voastre resentimente, ce vă mențin în agonie spirituală constantă din cauza incertitudinii, a nemulțumirilor figurate în care vă găsiți, rodul veninului diavolului, pentru a vă îndepărta de Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos.


Forțele răului v-a pus un căluș pentru ca să vă temeți să proclamați că sunteți Proprietate Divină înaintea societății, supusă în nebunia și indiferența ei, în acest moment decisiv în care vă găsiți: moment anterior Avertismentului.


TRAIUL COTIDIAN VĂ DUCE SĂ UITAȚI CĂ SUNTEȚI TRIMIȘI SĂ MĂRTURISIȚI APARTENENȚA LA REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS ȘI LA REGINA NOASTRĂ ȘI MAMA CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI, cu finalitatea de a rupe sintonia cu Iubirea Divină.


Claritatea gândului este fundamentală și inima atentă la chestiunile divine este indispensabil pentru ca să nu apucați căi greșite.


ACESTE MOMENTE SUNT PENTRU CA SĂ LUPTAȚI ÎMPOTRIVA VOUĂ ÎNȘIVĂ ȘI SĂ-I IMPUNEȚI EGOULUI UMAN, CARE VĂ SFĂTUIEȘTE SĂ MERGEȚI PE PARTEA OPUSĂ FAȚĂ DE CEA LA CARE AȚI FOST CHEMAȚI.


Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Apropierea evenimentelor îngrădesc Biserica Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, cu finalitatea de a vă semăna confuzie în mod spiritual, pentru a vă lua ca pradă de război. Biserica se divide între cei fideli Magisteriului Bisericii și cei ce prezintă un dumnezeu fals, total modernizat și care permite păcatul.


ACEST MOMENT ESTE DE LUPTĂ SPIRITUALĂ RĂZBOINICĂ ȘI MAREA MAJORITATE NU O PERCEPE PENTRU CĂ NU ESTE SPIRITUALĂ, AȘTEAPTĂ NORMALITATEA VIITORULUI IMEDIAT…


Oh, creaturi umane nesăbuite și nechibzuite! Nu veți mai trăi ca înainte, evenimentele s-au descătușat și s-au năpustit împotriva întregii omeniri.


Momentul este apăsător, bolile înconjoară omul și sunt mai periculoase. Vă găsiți în noroi și VOR IEȘI DIN NOROI CEI CARE SUNT CONȘTIENȚI CĂ APARȚIN LUI DUMNEZEU ȘI SUNT AI LUI.


Fiecare zi aduce propriile ei încercări și fidelitatea voastră față de Dumnezeu este constant încercată.


Fiecare zi poate fi ultima a vieții. Virușii proliferează și sunt mai agresivi; moartea apare constant în viață. Nu țineți resentiment, fiți iertare, nu vă neliniștiți, nici nu eliminați Speranța. TRANSFORMAȚI-VĂ, SCHIMBAȚI-VĂ, CONVERTIȚI-VĂ, FIȚI DIFERIȚI, FIȚI IUBIRE.


Creatorii a așa de mare rău se găsesc mulțumiți privind diminuarea populației mondiale, înspăimântându-vă pentru ca apoi să accesați marca bestiei.


ESTE URGENTĂ RUGĂCIUNEA UNORA PENTRU CEILALȚI ȘI PENTRU TOATE CREATURILE UMANE. REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, V-A RĂSCUMPĂRAT DIN PĂCAT, DAR VOI TREBUIE SĂ LUPTAȚI PENTRU A CÂȘTIGA VIAȚA VEȘNICĂ.


Economia cade și nebunia omului se face prezentă în toată lumea înaintea foametei. Pregătiți-vă!


În Iubirea Divină, Poporul Lui Dumnezeu se întărește, nu vă temeți.


Vă apăr în luptă, vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților, surorilor,


În acest apel, sfântul Arhanghel Mihail m-a dus să văd un ceas și imediat l-am văzut fără ace și fără numere care marcau timpul. Am întrebat și mi-a răspuns:


„Timpul nu este timp….Casa Paternă se grăbește…”


Fraților, nu sunteți conștienți de realitate și omenirea poartă propria ei nenorocire.


Controlul asupra omenirii este în fiecare moment mai evident și descurajant înaintea indiferenței umane, care se simte imună la orice încercare.


Momentul se apropie și instinctele umane mai joase ies la vederea tuturora și nu reacționați.


Să nu ne temem, să avem încredere.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.