Petrus Romanus, 23 Mai 2021

_______________________________________________________________

Mesaj 828 – 23 mai 2021 | Micul Pebble (littlepebble.org)

DOMNUL NOSTRU: „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

„Te salut, fiul meu iubit, în curând să fii vicar al Casei Mele de pe Pământ. Duhul Sfânt te va inspira [ca] ce să facă în următoarele luni și ani, înainte de a veni să te ducă la locul în care profeții, în Împărăția lui Dumnezeu, pentru că acolo vei afla ce trebuie să știți , când te întorc înapoi pe Pământ pentru a îndruma Biserica Sfântă Mamă în momentele sale finale, înainte de a mă întoarce. ”

„Rugați-vă, copiii mei, pentru Dogma, Mediatrița tuturor harurilor și Co-Redemptoria și Pledoaria Sfintei Mame , care în curând trebuie proclamată, pentru că în curând Victoria Sfintei Mame va deveni realitate.”

„Rugați-vă, dragi copii, pentru că lumea se va teme foarte curând, pentru că un asteroid va intra în atmosfera Pământului și va provoca foarte multe suferințe pentru mai multe națiuni, pentru că omenirea încă nu a învățat ceea ce am cerut de atâția ani, pentru ca omenirea să se schimbe și să se întoarcă de la viețile lor păcătoase și să se întoarcă la Dumnezeu. Rugați-vă, dragii mei copii. Vă voi da un semn că lumea va fi pedepsită, deoarece un semn va apărea pe cer chiar înainte de a veni asteroidul, așa că fiți pregătiți, dragi copii, pentru că omenirea nu va asculta rugămințile Mele. ”

„Este timpul ca omenirea să asculte Vocea Duhului Sfânt, care avertizează în permanență omenirea și în ziua Sa de Sfântă Sărbătoare, dorește ca lumea să-L cheme, pentru că El este Iubirea Tatălui și a Fiului, Isus. Hristos și El caută doar dragostea poporului Său. Roagă-te, copii dragi Duhului Sfânt, pentru ca omenirea să se poată bucura de Iubirea și Binecuvântările de la Dumnezeu. ”

„Copilul meu, vreau să-ți spun că atunci când devii Vicarul Meu pentru Biserica Sfântă Mamă, chiar primul act pe care trebuie să-l faci este să proclame un   An Sfânt dedicat Duhului Sfânt, pentru că primul an al acestei domnii este să fi dedicat Duhului Sfânt, pentru a pregăti omenirea pentru a doua mea venire . De astăzi înainte, trebuie să dedicați timp de 7 ani, anii în cinstea Duhului Sfânt, pentru că fiecare an va fi dedicat celor Șapte mari semne ale Duhului Sfânt .

WILLIAM : Văd acum Duhul Sfânt care s-a odihnit pe capul meu, trecând prin lume dând focul Duhului Sfânt asupra oamenilor lumii.

DOMNUL NOSTRU: „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Astăzi este un Mesaj foarte scurt, fiul meu. Îți voi vorbi în privat. ”

WILLIAM : Isus mi-a vorbit și I-am mulțumit.

DOMNUL NOSTRU: „Asta este totul pentru astăzi. Sfânta Mama și cu mine ne vom întoarce la tine în scurt timp. Binecuvântez pe 31 mai – va fi o zi de mare sărbătoare – și foarte curând îi veți înțelege semnificația. Te binecuvântăm, fiul meu: În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : Isus m-a binecuvântat și vine și îmi face semnul crucii pe frunte. +

DOMNUL NOSTRU: „Te iubesc, dulce Îngerul Meu al Iubirii Divine: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : Te iubesc, Iisuse al meu și îți mulțumesc și iubesc Duhul Sfânt.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.