Petrus Romanus, Den 23 Maj 2021

________________________________________________________________

Meddelande 828 – 23 maj 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

VÅR HERR: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

”Jag hälsar dig, min älskade son, snart som kyrkoherde för mitt hus på jorden. Den Helige Anden kommer att inspirera dig [vad] du ska göra under de kommande månaderna och åren, innan han kommer för att ta dig till den plats där profeterna är, i Guds rike, för där lär du dig vad du behöver veta , när jag återvänder dig tillbaka till jorden för att vägleda Holy Mother Church i dess sista ögonblick, innan jag återvänder. ”

”Be, mina barn, för Dogma, Mediatrix of All Graces och Co-Redemptrix and Advocacy of My Holy Mother , som snart måste förkunnas, eftersom min heliga mors seger snart kommer att bli verklighet.”

”Be, kära barn, för världen kommer att bli mycket rädd mycket snart, för att en asteroid kommer in i jordens atmosfär och kommer att orsaka mycket lidande för flera nationer, eftersom mänskligheten fortfarande inte har lärt mig vad jag har bett om i så många år, för att mänskligheten ska förändras och vända sig bort från sina syndiga liv och vända tillbaka till Gud. Be, mina kära barn. Jag kommer att ge dig ett tecken på att världen kommer att tuktas, för att ett tecken kommer att dyka upp på himlen strax innan asteroiden kommer, så var beredd, kära barn, för mänskligheten lyssnar inte på mina grunder. ”

”Det är dags för mänskligheten att lyssna på den Helige Andens röst, som ständigt varnar mänskligheten och på sin heliga festdag önskar han att världen kallar på honom, för han är Faderns och Sonens kärlek, Jesus Kristus och han söker bara sitt folks kärlek. Be, söta barn till den Helige Anden, så att mänskligheten kan njuta av Guds kärlek och välsignelser. ”

”Mitt barn, jag vill säga dig att när du blir min vikar för Holy Mother Church, är den allra första akten du ska utföra att utropa ett   heligt år tillägnad den Helige Ande, för det första året av denna regering är att vara dedikerad till den Helige Ande, för att förbereda mänskligheten för min andra ankomst . Från och med idag ska du ägna i sju år, åren till ära för den Helige Anden, för varje år kommer att ägnas de sju stora tecknen på den Helige Ande . ”

WILLIAM : Jag ser nu den Helige Ande som vilade på mitt huvud, går genom världen och ger bort den Helige Andens eld på världens människor.

VÅR HERR: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Idag är ett mycket kort meddelande, min son. Jag ska tala till dig privat. ”

WILLIAM : Jesus talade till mig och jag tackade honom.

VÅR HERR: ”Det är allt för idag. Min heliga mamma och jag återkommer till dig om en kort stund. Jag välsignar den 31 maj – det kommer att bli en stor festdag – och snart kommer du att förstå dess betydelse. Jag välsignar dig, min son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Jesus välsignade mig och kommer och gör korsets tecken på pannan. +

VÅR HERR: ”Jag älskar dig, min söta ängel av gudomlig kärlek: i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Jag älskar dig, min Jesus och tack och jag älskar den Helige Ande.

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.