Petrus Romanus, 16 Mei 2021

_______________________________________________________________

Berichten uit Japan – 16 mei 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

Berichten uit Japan – 16 mei 2021

Camilo Bericht 2021/05/16 03:20

(Heilige moeder): Camilo, ik zal je een paar woorden vertellen. Ik ben de Onbevlekte Maagd Maria, uw Moeder, de toevlucht van zondaars, de Moeder van zondaars, de Moeder van uw redding, de Moeder van alle redding, de Moeder Maria van Christus-volgelingen.

Luister goed, Camillo. Binnenkort is alles voorbij en zal alles worden vervuld. De verdoemenis van God de Vader staat op het punt plaats te vinden in dit boek van dagen en over de hele wereld.

De mensen van deze aarde die alle redding zoeken, de kinderen van God, moeten er klaar voor zijn, de tijd is nabij.

De plaag op deze aarde zal zich verspreiden naar de vier uithoeken van de wereld en zal over al Mijn geliefde kinderen komen. Bereid alle boeken en dingen van verlossing voor en wacht op Gods genade.

Te midden van dit alles zal er oorlog zijn en zullen alle kinderen worden afgeslacht als verzoening voor hun zonden, en Satan (de Antichrist) zal voor dit alles zorgen. Op dat moment wordt mijn zoon Benedict gebeld.

Mijn kinderen, we moeten niet nadenken over wat er gaat gebeuren, maar hoe we ons erop moeten voorbereiden.

Ze is de moeder van alle redding, de moeder van alle bemiddelaars van genade, en ze vertelt het je als een liefhebbende moeder.

Begrijp alsjeblieft de pijn van het lijden van deze moeder. Wat er gaat gebeuren, is geen droom. Het is geen leugen. Geloof me, mijn geliefde kinderen van de aarde.

Ik zegen jullie, de kinderen van deze aarde, vanuit Mijn Hart. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, amen.

Camilo, mijn geliefde Zoon, voor mijn geliefde Zoon is de tijd al nabij om als een van de twaalf apostelen te verhuizen. Heb een onwankelbaar geloof en vertrouw in alles, bid en wacht. Er is geen tijd te verliezen.

Mijn geliefde zoon, de Zoon van de hemel, mijn zoon Jezus, zal je de instructies geven.

Dat is alles voor vandaag. En bevestig de boodschap van vandaag aan mijn geliefde dochter, Maria Lucia, en ook aan de volgende paus, oké, Michael Camilo, mijn zoon. Ik zal je weer zien.


Lucia Bericht 2021.5.17 08:30

(Heilige Moeder): Maria maakte driemaal langzaam het kruisteken. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, amen.

Lucia, ik ben de Onbevlekte Maria, je Moeder, de Moeder van alle Liefde, de Middelares, Moeder van alle Genaden, en de Moeder van Verlossing.

De wereld is al de Openbaring van St. John binnengegaan.

Wereldoorlog III begon op het juiste moment, en ervoor en erna stortte de financiële wereld, die de god van deze wereld is, ineen en richtte grote schade aan. De financiële wereld, de god van deze wereld, zal ineenstorten en in chaos verkeren. De wereld werkt ervoor.

En in deze tijd zullen mensen hun menselijkheid en liefde voor elkaar verliezen, omdat ze allemaal vergiftigd zullen worden met vaccins die door de duivel zijn gemaakt. En er zal strijd zijn, en mensen zullen samenkomen.

Kinderen, onderzoek dit giftige vaccin. Lees wat deze moeder te zeggen heeft. Maar het land van de rijzende zon zal in chaos verkeren. Het militarisme waar deze moeder in het verleden over sprak, zal terugkeren om de mensen te kwellen.

Maar, Lucia, er zijn er die met liefde bidden en bidden. Het is door de kracht van gebed dat liefde behouden blijft. Onthoud dat.

Neem contact op met de paus van mijn liefde en haal het eruit.

Gebed is liefde en het is een teken van vertrouwen in de hemel.

Ga door met een klein gebed, ook al is het pijnlijk. Lucia, moeder gaat weg. En ik zal je nieuwe instructies geven.

Zegen al Mijn kinderen vanuit Mijn Lijdend Hart…. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest, amen. Ga alsjeblieft door met de rozenkrans.


Camilo Bericht 2021/05/2017 15:30

(Heer Jesu): O Camilo, je bent goed naar mijn huis gekomen. Ik zegen jou. 10 In de naam van de Heilige Vader, de Heilige Zoon en de Heilige Geest, amen.

O Camilo, de rozenkrans van Mijn Moeder hoeft niet allemaal tegelijk te worden gebeden. Het is belangrijk om een ​​oprecht gebed te bidden. Alle gebeden die niet oprecht zijn, zijn gevuld met slechte gedachten en zullen de hemel niet bereiken. Bid met heel uw hart.

En de woorden die de moeder vandaag tegen je heeft gesproken, zijn waar, zoals ik tegen mijn dochter heb gesproken. De tijd is gekomen om je missie als mijn apostel te vervullen. Ten eerste moet je naar de Fontein van Hemelse Wonderen gaan op het Feest van Onze Moeder in augustus. Daar begint het.

En we moeten de hulp inroepen van de middelaar van alle zegeningen, de moeder van alle redding. Je moet je voorbereiden op het land dat je uiteindelijk zult bezoeken. Bedenk dat wij, Jesu, de eniggeboren Zoon van de hemel, bij je zijn en dat mijn moeder altijd bij je is. Dus is je metgezel, Magdalena. Wees goed voorbereid en wacht.

En vergeet niet je voor te bereiden op wat Mijn Moeder je vandaag heeft verteld, dat alles in deze wereld tot een einde zal komen en een nieuwe aarde. Maar alle kinderen van de aarde, de tijd die overblijft is te kort.

We moeten dagelijks het gebed van mijn kruistocht tegen de Antichrist bidden. Het gebed van mijn barmhartigheid (Rozenkrans van mijn barmhartigheid), de rozenkrans van mijn moeder, het gebed van de kruistochten en het rozenkrans van mijn bloed, Psalm 91…. En altijd aan het einde moeten we Psalm 51 drie keer zeggen. Dit is voor de vergeving van uw zonden.

Mijn kinderen van deze aarde, bid, bid om verzoening voor uw zonden, bid om genade. Mijn geliefde kinderen van de aarde, doe het witte gewaad aan en maak je klaar voor de strijd. Ik zegen alle kinderen van deze aarde. In de naam van de Heilige Vader, de Heilige Zoon en de Heilige Geest, amen.

En jullie, kinderen van het Boek van deze Dag, aanvaard de woorden van Mijn boodschappers als Mijn woorden. Waar wil je naar toe, hemel of aarde? Denk er over na. Na een tijdje zal dit boek zinken. Als uw zonden niet worden verzoend en verlost, zullen tranen van verdriet mijn ogen vullen. Ik heb niet zoveel tijd meer. Bid, bid met heel uw hart. Ik zegen de kinderen van het Boek van deze Dag vanuit Mijn Heilig Hart. Tien. In de naam van de Heilige Vader, de Heilige Zoon en de Heilige Geest, amen.

Camillo, dat is alles voor vandaag. Bevestig de boodschap van vandaag aan mijn dochter, Maria Lucia, en aan mijn voorganger en de volgende paus.

Hij zal terugkomen met instructies. Loop met de houding van mijn 12 apostelen. Gebed van de kruistocht tegen de antichrist (6) (18) (20)

Moge God u zegenen.

Camilo

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.