Petrus Romanus, 31. Mai 2021

______________________________________________________________

Melding 829 – 31. mai 2021 | Lille småstein (littlepebble.org)

VÅR HERRE: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Jeg hilser på deg, min elskede sønn, fremtidig vikar for Mitt hellige hus på jorden! ”

WILLIAM : Vår salige mor går frem og hilser på meg også.

VÅRE DAME: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

VÅR HERRE: “Hver sjel er i verden – og bare noen sjeler er forberedt åndelig på dette tidspunktet, fordi den onde prøver å overbevise dem og mine barn på jorden om at det ikke er noen Gud og at livet ikke er verdt det, men å nyte det livet du har, for det er alt du får. Dette er troen på en vantro. Jeg velsigner deg, sønnen min William, og takk for at du var her i kveld. Jeg vet at du lider, men denne lidelsen vil gå veldig, veldig snart. 

WILLIAM: Jesus vender seg nå til sin salige mor. Hans salige mor kommer frem og ønsker å snakke også.

VÅRE DAME: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen ”

“Mine elskede barn i verden. Jeg, din himmelske mor, kommer i dag for å be deg be spesielt på denne tiden, for verden kommer til å gjennomgå mange, mange prøvelser. De vaksiner som menneskeheten tvinger Mine søte barn å ha: ikke akseptere dette, kjære barn, fordi vaksiner er skadelig for kroppen og snart vil det være en annen Virus som vil spre seg i verden og forårsaker mer skade, fordi eliten og det Illuminati ønsker å styre verden, og de gjør dette ved å fremkalle hele verden til å ta medisiner, som er skadelig for menneskeheten.”

“Jeg har bedt så mange ganger, kjære barn, at dere ber, ofrer og gjør bot. Be for dine brødre og søstre; mange har falt i mørket, fordi den onde styrer verden, og det som hellig er underlagt menneskene. Gå til de hellige stedene, for du vil motta mange nåde for å styrke deg. Det er mange steder du ikke kan gå, men stole på Gud, fortsett å tilby rosenkransen og barmhjertighetens kapell , for gjennom disse bønnene mottar verden store nåder. ”

“Menneskeheten er dekket av aske – ikke asken fra vulkanene – men syndens aske. Jeg ber dere, kjære barn, om å be og gjøre bot og lytte til himmelen, fordi vi elsker dere veldig, og vi søker frelse for enhver levende sjel på jorden. ”

“ Illuminati prøver å redusere verdens befolkning, fordi de vet med mange mennesker at når de vender seg til Gud, vil det vende hjertene til våre barn, men med millioner av døende – og det vil være mange flere – Illuminati og de elite oppnå sine mål. Den Antikrist er i Roma , og han venter for øyeblikket å bringe kirken ned. Derfor har mange kirker stengt, fordi menneskeheten ikke har lyttet til oss. ”

“Store katastrofer vil skje i California , mine kjære barn. Jeg ber deg be, fordi det er gjennom bønnen at den onde stopper – arbeidet mot Guds rike. Jeg elsker deg, kjære barn, og jeg søker bare din frelse, for det er det eneste som er verdt. ”

«Be for Nederland , for denne nasjonen vil ha store flommer. Be for England , for denne nasjonen vil bli straffet. ”

“Mine kjære barn, dere kjenner allerede til alle profetiene som er gitt, men husk at den store advarselen vi har snakket om i nesten 100 år, vil komme til verden veldig snart. Derfor ber jeg deg be. Jeg ber dere, kjære barn, og jeg sender mine velsignelser til dere: I Faderens og Sønnens navn og Den hellige ånd Amen. ”

“Vær sterke, mine kjære barn, fordi Jesus, min guddommelige sønn og jeg, din himmelske mor, elsker deg veldig godt, og jeg velsigner alle de som hører min røst på dette tidspunktet: i Faderens og Sønnens og Hoy Ghost. Amen. ”

“Hold øye med alle Apparitions for tiden i verden, fordi Min guddommelige sønn og jeg vil overbringe noen spesifikke meldinger til menneskeheten, slik at de vil være forberedt på de neste 12 månedene. Jeg elsker dere kjære barn og jeg velsigner dere. Vær sterk: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. ”

WILLIAM : Både Jesus og Maria kommer til meg.

VÅR HERRE & VÅRE DAME: “Vi velsigner deg, min sønn: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Vær ikke redd, kjære sønn, din lidelse vil gå over kort tid, og du vil bli fornyet, for jeg vet at du har mye å gjøre på veldig kort tid.”

WILLIAM : Saint Melchisedech kommer til meg og kysser pannen min og legger noe som en rosenkrans over hodet mitt og sier:

SAINT MELCHISEDECH: “Min elskede sønn, jeg gir deg en gave – en gave jeg har; den gaven vil gi deg nåde å forstå, tydeligere og å vite nøyaktig hva som må gjøres. Jeg vil alltid være sammen med deg, sønnen min. Vær i fred: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

Padre Pió erkjenner også:

PADRE PIO : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Både Jesus og Maria sa at de vil komme tilbake og snakke videre med meg. Både Jesus og Maria glir tilbake med de andre hellige til Det hvite kors. Jeg ser Månen – Noe har truffet månen, jeg vet ikke …

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.