Petrus Romanus, Den 31 Maj 2021

________________________________________________________________

Meddelande 829 – 31 maj 2021 | Liten sten (littlepebble.org)

VÅR HERR: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Jag hälsar dig, min älskade son, framtida vicar för mitt heliga hus på jorden! ”

WILLIAM : Vår välsignade mamma går framåt och hälsar på mig också.

VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

VÅR HERR: ”Varje själ finns i världen – och bara några själar är beredda andligt vid denna tidpunkt, för den onde försöker övertyga dem och mina barn på jorden att det inte finns någon Gud och att livet inte är värt det, men att njuta av det liv du har, för det är allt du får. Detta är en tros tro. Jag välsignar dig, min son William, och tack för att du är här ikväll. Jag vet att du lider, men detta lidande kommer att passera mycket, mycket snart. 

WILLIAM: Jesus vänder sig nu till sin välsignade mor. Hans välsignade mor kommer fram och vill också tala.

VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen”

”Mina älskade barn i världen. Jag, din himmelska mor, kommer idag och ber dig be särskilt vid den här tiden, för världen kommer att genomgå många, många prövningar. De vaccinationer som mänskligheten tvingar Mina söta barn att ha: acceptera inte detta, kära barn, eftersom vaccinationerna är skadliga för kroppen och snart kommer det att finnas ett nytt virus som kommer att spridas i världen och orsaka mer skada, för eliten och den Illuminati önskar att styra världen och de gör detta genom att inducera världen att ta medicin, vilket är skadligt för mänskligheten.”

”Jag har bett så många gånger, kära barn, att ni ber, offrar och gör bot. Be för dina bröder och systrar; många har fallit i mörkret, därför att den onde kontrollerar världen och helighetens saker dämpas av [för] mänskligheten. Gå till de heliga platserna, för du kommer att få många nådar för att stärka dig. Det finns många platser du inte kan åka utan att lita på Gud, fortsätt att erbjuda radbandet och barmhärtighetens kapell , för genom dessa böner får världen stora nådar.

”Människan är täckt av aska – inte asken från vulkanerna – utan syndens aska. Jag ber er, kära barn, be och göra bot och lyssna till himlen, för vi älskar er mycket och vi söker frälsning för varje levande själ på jorden. ”

” Illuminati försöker minska världens befolkning, för de vet med många människor, när de vänder sig till Gud kommer det att vända våra barns hjärtan, men med miljontals döende – och det kommer att finnas många fler – Illuminati och de elite uppnå sina mål. Den Antikrist är i Rom och han väntar på tillfället att föra kyrkan ner. Det är därför många kyrkor har stängt, för mänskligheten har inte lyssnat på oss.

”Stora katastrofer kommer att hända i Kalifornien , mina kära barn. Jag ber dig be, för det är genom bönen som den onda slutar – arbetet mot Guds rike. Jag älskar er, kära barn och jag söker bara er frälsning, för det är det enda som är värt. ”

”Be för Nederländerna , för den här nationen kommer att få stora översvämningar. Be för England , för denna nation kommer att straffas. ”

”Mina kära barn, ni känner redan till alla profetior som ges, men kom ihåg att den stora varningen vi har talat om i nästan 100 år kommer snart att komma till världen. Därför ber jag er be. Jag ber er, kära barn, och jag skickar mina välsignelser till er: I Faderns och Sonens namn och den Helige Andens Amen. ”

”Håll er starka, mina kära barn, för Jesus, min gudomliga son och jag, er himmelska mor, älskar er väldigt mycket och jag välsignar alla som hör min röst just nu: i Faderns och Sonens och Hoy Ghost. Amen.”

”Håll ett öga på alla uppenbarelser som för närvarande finns i världen, för min gudomliga son och jag kommer att leverera några specifika meddelanden till mänskligheten, så att de kommer att vara beredda för de kommande 12 månaderna. Jag älskar er kära barn och jag välsignar er. Håll dig stark: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. ”

WILLIAM : Både Jesus och Maria kommer till mig.

VÅR HERRE & VÅR DAMA: ”Vi välsignar dig, min son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Var inte rädd, kära son, ditt lidande kommer att gå mycket snart och du ska förnyas, för jag vet att du har mycket att göra på mycket kort tid.”

WILLIAM : Saint Melchisedech kommer till mig och kysser pannan och lägger något som en radband över mitt huvud och säger:

SAINT MELCHISEDECH: ”Min älskade son, jag ger dig en gåva – en gåva som jag har; den gåvan ger dig nåd att urskilja, tydligare och att veta exakt vad som måste göras. Jag kommer alltid att vara med dig, min son. Var i fred: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

Padre Pió erkänner också:

PADRE PIO : ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM : Både Jesus och Maria sa att de kommer tillbaka och talar vidare med mig. Både Jesus och Maria glider tillbaka med de andra heliga till Vita korset. Jag ser månen – Något har träffat månen, jag vet inte …

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.