Luz de Maria, 18 Juni 2021

________________________________________________________________

Message to Luz de Maria – 18 June 2021 | Little Pebble

BOODSCHAP VAN JEZUS CHRISTUS AAN ZIJN GELIEVE DOCHTER LUZ DE MARIA

18 JUNI 2021

Mijn volk, Mijn geliefde volk:

Ontvang Mijn Vrede, zo noodzakelijk voor de hele mensheid.

Jullie blijven als schapen zonder herder…

JE KOMT DOOR ZONDER NAAR MIJN STEM TE LUISTEREN, JE HERKENT MIJ NIET, EN DIEGENEN DIE MIJ HERKENNEN LUISTEREN NIET NAAR MIJ.

ER ZIJN ZO WEINIG DIE MIJ HOUDEN EN GEHOORZAMEN!

Ik roep u op tot DRINGENDE bekering! (Mc 1:15). Het kwaad achtervolgt je meedogenloos met als doel Mijn kinderen kwaad te doen en ze te vernietigen, dus je moet liefde zijn zoals Ik Liefde ben.

HET KWAAD HEEFT MIJN MENSEN ERNSTIG VERgiftigd; het heeft je geest, je denken, je woorden en je hart vergiftigd, zodat je werken en daden schadelijk zouden zijn. Dit is waarom ik je zuiver en de Zuivering toesta. Mijn kinderen gaan echter door zonder in nieuwe mensen te veranderen, blijven vergeten dat de tarwe samen met het onkruid groeit (Mt 13:24-30) en zullen dat blijven doen.

Ga voorzichtig vooruit. Mijn Wet zal ongeldig worden verklaard en Mijn Kerk zal de verzoeken van de demonen accepteren en Mij afwijzen. Hoeveel lijden wacht je!

Binnen Mijn Volk vraagt ​​een klein aantal mensen mij voortdurend dat de WAARSCHUWING SPOEDIG ZOU KOMEN, EN DAAROM ZAL ZIJN, en daarom ben ik jullie constant aan het zuiveren en haast ik mij om jullie te vormen.

Er zijn zovelen onder degenen die zichzelf Mijn kinderen noemen die, ondanks dat ze weten wanneer de Tekenen en Signalen hen vertellen over de komst van alles waar ze zo lang op hebben gewacht, Mijn Ontwerpen blijven ontkennen…

DE TEKENS EN SIGNALEN DIE IK TOESTAAT, ZO DAT U ZOU ZULLEN BEKEREN, WORDEN AFGEWEZEN DOOR KETTERS DIE WILLEN DAT MIJN GETROUWEN VEROORDEELD WORDEN.

Mijn mensen:

Mijn trouwe St. Michael de Aartsengel riep je naar de Wereldgebedsdag met het oog op de onmiddellijke noodzaak dat Mijn kinderen zich bekeren.

DE REACTIE OP DEZE OPROEP IS DIE VAN EEN MENSEN DIE HUN HEER EN GOD HOUDEN. De toewijding van een groot aantal van Mijn kinderen aan deze Oproep laat Mijn Barmhartigheid uitstromen over alle mensen. Moge de dorst van hen die dorst hebben gelest worden, mogen zij die honger hebben gevoed worden, mogen zij die geestelijk lijden van dat lijden worden genezen, mogen zij die niet bekeerd zijn de roeping voelen, mogen zij die verontrust zijn vrede vinden. Ik bied mezelf aan: het antwoord hangt van ieder van jullie af.

DIT IS MIJN ANTWOORD OP DE AANDACHT VAN MIJN MENSEN OP DE OPROEP VAN MIJN GELIEFDE SAINT MICHAEL DE AARTSENGEL. MIJN HEMELSE LEGIOEN WACHTEN OP DE AANVRAAG VAN MIJN MENSEN, VOORAL OP DIT MOMENT, OM HEN TE ALLEN TIJDE TE BESCHERMEN.

Ga door in vereniging met het ware leergezag van Mijn Kerk.

Bid Mijn kinderen, bid dat Mijn kinderen tegen deze tijd van geestelijke melk en honing verzadigd mogen zijn.

Bid Mijn kinderen, bid voor jullie broeders en zusters, voor degenen die spoedig zullen lijden.

Bid Mijn kinderen, bid dat ziekte aan jullie voorbij zou gaan.

Bid Mijn kinderen, bid, de aarde zal krachtig geschud worden; het Zuiden zal worden gezuiverd.

Mijn mensen:

VOOR ELKE MENS, ZACHTHEID EN REAGEREN OP DE BEROEP VAN MIJN HUIS BETEKENEN BESCHERMING EN SPECIALE ZEGEN.

Ik zegen jou. Ik hou van je.

Jouw Jezus .

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.