Luz de Maria, 2021. JÚNIUS 18

_______________________________________________________________

Üzenet Luz de Maria-nak – 2021. június 18. | Kis kavics (littlepebble.org)

JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE SZERETETT LUZ DE MARIA LÁNYÁNAK

2021. JÚNIUS 18

Népem, szeretett népem:

Fogadja meg az én békémet, amely annyira szükséges az egész emberiség számára.

Te továbbra is olyan vagy, mint juhok pásztor nélkül …

AZT HALAD, HOGY NEM HALLGATNA A HANGOMRA, NEM FELISMERI, ÉS AKIK FELISMERIK, NEM HALLGATNAK.

OLYAN NÉHÁNY SZERET ÉS HATALMAZ!

Sürgős megtérésre hívlak ! (Mk 1:15). A gonosz kérlelhetetlenül üldözi Önt azzal a céllal, hogy ártson gyermekeimnek és tönkretegye őket, tehát szeretetnek kell lennie, ahogy én is Szeretet vagyok.

A gonosz komolyan megmérgezte az embereimet; megmérgezte elmédet, gondolkodásodat, szavaidat és szívedet annak érdekében, hogy műveid és tetteid károsak legyenek. Ezért megtisztítalak és megengedem a Megtisztulást. Gyermekeim azonban tovább folytatják anélkül, hogy új emberré válnának, és továbbra is elfelejtik, hogy a búza együtt nő a káposztával (Mt 13: 24–30), és ezt folytatja.

Óvatosan menj előre. Törvényemet érvénytelennek nyilvánítják, és Egyházam elfogadja a démonok kéréseit, elutasítva engem. Mennyi szenvedés vár rád!

A Saját embereim között néhány ember folyamatosan azt kéri tőlem, hogy a FIGYELMEZTETÉS MINDIG ELJÖNNI, ÉS LESZ, Épp ezért folyamatosan megtisztítalak és sietek a penészedésre.

Nagyon sokan vannak azok között, akik gyermekeimnek nevezik magukat, akik annak ellenére, hogy tudják, mikor a jelek és jelek elmondják nekik mindazok érkezését, amelyekre oly régóta vártak, továbbra is tagadják a Terveim…

AZOK A JELEK ÉS JELEK, AMIT MEGHAGYOK, HOGY KONVERTÁLHATNAK, HERETIKÁK HAGYJÁK MEG, HOGY A HITELESEKET HATÁROZNI akarják.

Az én embereim:

Hűséges Szent Mihály arkangyal az Ima Világnapjára hívott, tekintettel arra, hogy gyermekeimnek azonnal megtérniük kell.

A FELHÍVÁSRA VÁLASZLÁS TÖRTÉNT AZ A NÉP, KI SZERETTE URÁT ÉS ISTENET. Nagyon sok gyermekem elkötelezettsége ennek a Felhívásnak megőrzi Irgalmasságomat minden ember felett. A szomjazók oltják el a szomját, táplálkozzanak az éhezők, gyógyuljanak meg azok, akik lelkileg szenvednek ettől a szenvedéstől, érezzék a hívást azok, akik nem tértek meg, találjanak békét azok, akik bajban vannak. Felajánlom magamnak: a válasz mindannyiótokon múlik.

Ez a válaszom az embereim figyelmére SZERETETT SZENT MICHAEL ARCHANGEL HÍVÁSÁRA. KELETI LÉGIUMOK VÁRJÁK NÉPEM FELHÍVÁSÁT, KÜLÖNÖSEN EZEN PILLANATBAN, hogy MINDIG VÉDJE Őket.

Folytassa az Egyházam igazi Magiszteriumával való egységben.

Imádkozzatok gyermekeimért, imádkozzatok, hogy gyermekeim elégedettek legyenek a lelki tej és méz ekkorával.

Imádkozz gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért, azokért, akik hamarosan szenvedni fognak.

Imádkozz gyermekeim, imádkozzatok, hogy a betegség elmúljon rajtatok.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a föld erőteljesen megrendül; a dél megtisztul.

Az én embereim:

MINDEN EMBER LÉTÉNEK SZERETEMSÉGE ÉS A HÁZAM FELLEBBEZÉSÉRE VÁLASZOLÁS VÉDELEMET ÉS KÜLÖNLEGES Áldást jelent.

Megáldalak. Szeretlek.

Jézusod .

_______________________________________________________________

This entry was posted in Magyar and tagged . Bookmark the permalink.