Petrus Romanus, 3 Juli 2021

________________________________________________________________

Bericht 831 – 3 juli 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

ONZE HEER: “Ik zegen u, Mijn Witte Rots – Rots van Verlossing voor de Heilige Moeder Kerk en ik verwelkom u hier vandaag: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik wens al Mijn kinderen in de wereld te begroeten – vooral vandaag. Het is het feest van het drievoudige verbond dat ik zoveel jaren geleden met jou heb gesloten, mijn heilige zoon.”

WILLIAM: Het Heilige Stralende Ding  komt uit mijn lichaam en gaat in het Lichaam van Onze Heer; van onze Heer gaat het in Onze Lieve Vrouw en komt dan terug naar mij.

ONZE HEER: “Dit, Mijn zoon, is heel belangrijk, veel meer dan je denkt. Het Drievoudige Verbond werd zoveel jaren geleden met jou gesloten, Mijn zoon, en dit Verbond is om jouw rol als paus Peter II, de kleine Abraham, naar voren te brengen . Deze rol is jullie gegeven door Mijn Vader in de hemel en deze rol zal zeer binnenkort worden vervuld, omdat paus Benedictus spoedig de hemel zal binnengaan, omdat hij zeer binnenkort de weg van het martelaarschap zal inslaan.”

“Weet dit Mijn kinderen, dat de tijd der tijden hier is en dat jullie nog maar heel weinig korte jaren over hebben en dat veel van de problemen in de wereld zich heel snel zullen ontvouwen. De Derde Wereldoorlog zal zeer binnenkort de wereld binnenkomen en daarom vraag ik Maria Goddelijke Barmhartigheid om de Boodschap van Groot Belang voor de mensheid te brengen. Jullie moeten dit begrijpen Mijn lieve kinderen, voordat de Grote Oorlog het leven van miljoenen en miljoenen mensen binnenkomt, zullen er nog veel meer verontrustende dingen op de wereld komen.”

“Zeer binnenkort zal er weer een verwoesting over jullie komen – het zal een virus zijn dat het hart zal aanvallen en dit virus zal zich over de hele wereld verspreiden en vele, vele kinderen doden. Maar voordat dat naar de wereld komt, heb ik een Boodschap aan de mensheid afgeleverd via MDM – de laatste en Laatste Ziener van alle Zieners die ik naar de wereld heb gestuurd. Ik vraag Onze kinderen heel goed te luisteren. omdat de mensheid een korte pit heeft, voordat de Grote Oorlog begint.”

“Jullie moeten weten, lieve kinderen, dat Rusland en China zich echt zullen verenigen, maar met de tijd zal Rusland zien dat het een grote blunder heeft begaan en ook al zullen Rusland en China uiteindelijk winnen, maar uiteindelijk zullen beide naties gekastijd en veel van Onze kinderen uit deze naties zullen zich tot Mij wenden.”

“Ik vraag de kinderen van Duitsland, Polen, Frankrijk en Italië om voorbereid te zijn, omdat de Antichrist de controlerende naties van Europa wil overnemen en zal – door het conflict dat zeer binnenkort zal komen.”

“ Frankrijk zal intern worden gestraft, omdat de moslims een groot gedoe zullen creëren om het katholieke geloof te vernietigen en wanneer dit gebeurt, zal Frankrijk in een burgeroorlog terechtkomen. Spanje en Portugal zullen ook aangetrokken worden tot deze oorlog en die in de landen die verbonden zijn met Libanon , Syrië en Iran , zullen de landen van het Midden-Oosten brengen en oorlog naar Israël brengen en velen zullen omkomen lieve kinderen.”

“Bid voor Engeland , want binnenkort zal de Engelse koningin omkomen en grote verwarring veroorzaken onder haar mensen. Mijn kinderen, Mijn kinderen, jullie beseffen niet wat jullie van plan zijn. De huidige pandemie , ook al doodt het vele zielen, is slechts het begin van de gebeurtenissen die de wereld zullen overnemen, omdat vulkanen in veel landen van de wereld zullen uitbarsten, een duisternis over de wereld brengend en dit zal verlichting brengen over velen van Onze kinderen, omdat ze zullen begrijpen dat dit niet normaal is.”

“Bid voor Taiwan , lieve kinderen en voor Hong Kong , want het is Mijn wens dat deze naties van het Westen blijven, ook al is het Westen in grote duisternis gevallen. Bid voor India , lieve kinderen, want de pandemie heeft vele zielen bereikt, maar hun toewijding aan Mij is het belangrijkste. Het is door hun liefde voor Mijn Goddelijkheid, ze zullen de Waarheid gaan begrijpen.”

“Bid voor de Verenigde Staten , omdat deze natie snel valt, omdat Mijn kinderen niet genoeg in de Waarheid geloven.”

“Bid voor Mijn Donald Trump dat hij opnieuw de heerschappij zal nemen, om het pad van Mijn kinderen te corrigeren, want tenzij hij in de regering wordt gebracht, zullen Mijn kinderen steeds verder de duisternis ingaan.”

“Bid voor de Verenigde Staten , want China en Rusland hebben plannen om deze natie aan te vallen – en dit geldt ook voor Australië – hoewel Australië een natie is van heel weinig mensen, maar China wil het overnemen, dus daarom vraag ik onze kinderen diep bidden.”

“Ik hou van jullie, Mijn kinderen en ik vraag heel erg om jullie gebeden – vooral op het Feest van het Drievoudige Verbond , omdat dit Verbond een heel speciale betekenis heeft voor deze tijden. Ik hou van je, mijn heilige zoon William. Vat moed en weet dat Mijn Plannen voor jullie vervuld zullen worden. Blijf het kruis dragen, want binnenkort zul je van dit kruis worden verlost en dan zul je in staat zijn om het werk te doen dat ik wens dat je doet. Je zult een paar keer de wereld rondreizen, maar meestal zul je biloceren naar veel van de Zieners die wachten op de Waarheid en op leiding. Je bent zeer geliefd, mijn lieve zoon en ik zegen je: In de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Van deze zegen komt een drievoudige zegen van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Onze Lieve Vrouw komt naar voren. Ze kust Jezus op de wang:

ONZE DAME: ‘In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik groet je, mijn geliefde zoon William, toekomstige vicaris van Gods huis op aarde. Het zal niet lang meer duren, beste zoon, want de tijd gaat heel snel vooruit, ook al heeft de vijand je geketend, maar de vijand zal worden overwonnen en je zult vrij zijn, want er is zoveel te doen, Mijn heilige zoon, om de Heilige Moeder Kerk te herstellen, omdat Franciscus, de bisschop van Rome , veel verwarring heeft veroorzaakt in de Heilige Moeder Kerk en hij zal het ten val brengen.”

“Ik, de Koningin van Hemel en Aarde, voed je op, Mijn zoon, zodat je de Heilige Moeder Kerk in haar laatste uur zult herstellen. Dit is een tijd van grote beproeving voor Onze kinderen en wanneer deze beproeving voorbij is, zullen er grotere beproevingen volgen, tot de Grote Oorlog die zal komen. Maar deze oorlog zal slechts een zeer korte tijd duren, omdat vele miljoenen van Onze kinderen zullen omkomen, maar dan zal Ik de Grote Waarschuwing brengen , om leven terug te brengen in de Kerk en miljarden zielen zullen worden bekeerd tot de Waarheid. Dit, Mijn kinderen, zal de Laatste Slag van de Heilige Moeder Kerk zijn, omdat de Antichrist zal worden vrijgelaten om de mensheid te verleiden hem te volgen, maar jij, Mijn heilige zoon, zal hem tegenwerken en de Heilige Moeder Kerk leiden – ook al zal het erg moeilijk zijn – maar jij zult de Kerk naar de uiteindelijke overwinning leiden.”

“Bid, Mijn zoon en lieve kinderen, bid voor de afkondiging van het Laatste Dogma , Middelares van alle Genades en Medeverlosseres en Voorspraak , want het is in dit Grote Dogma dat de Kerk zal worden versterkt en het kruis tot het laatste moment zal dragen. ”

“Jij, Mijn geliefde zoon, bent de Mystieke Echtgenoot van Mijn Hart en door het Drievoudige Verbond , dat je draagt ​​en zult dragen om de Eeuwige Gelukzaligheid binnen te gaan, zul je de vrucht en vreugde in de wereld voortbrengen – en wees niet bang, beste zoon , voor wat er gaat gebeuren met Australië en vele delen van de wereld. Bid, lieve kinderen, bid.”

“Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zegen jullie: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: St. Joseph komt naar voren met St. Michael, St. Peter en St. Paul. St. Joseph zegent ons:

SAINT JOSEPH: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.”

‘Ik groet je, mijn geliefde zoon William. Vandaag is een grote en vreugdevolle dag voor Ons in de Hemel, omdat God u in Zijn Grote Wijsheid het Drievoudige Verbond heeft gegeven , dat een zegen is voor elke ziel en mettertijd zullen de kinderen van God dit geschenk begrijpen. Je moet moed vatten, mijn zoon, want God heeft grote wijsheid en begrip in wat Hij voor je doet.”

‘Je bent zeer geliefd bij de hemel, mijn beste William. Wees niet bang, want alles wat de Hemel je gedurende vele jaren heeft verteld, zal zeer binnenkort tot voltooiing komen en ik, St. Joseph, heb aangeboden om altijd je Beschermheer en Beschermer te zijn en ik hou van je, beste broeder en ik zegen je: In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Ik kan St. Michael en St. Amor Dei zien – ze begroeten me en ik bedank hen, St. Peter en St. Paul houden allebei een sleutel van het pausdom omhoog. St. Michael zegt:

SAINT MICHAEL: “Deze sleutels van het koninkrijk van de kerk zijn u al lang geleden gegeven en zeer binnenkort zullen ze uw standaard worden, want u zult Peter II zijn – kleine Abraham.”

WILLIAM: St. Peter en St. Paul Zegen me met hun kruisen:

SAINT PETER & SAINT PAUL: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Jezus spreekt nu:

ONZE HEER: “Zie je, mijn geliefde zoon, wij van de hemel vergeten niets, want wat beloofd was, zal worden gehouden en wij van de hemel zegenen je, mijn zoon, om je te sterken, want zeer binnenkort zul je worden vrijgelaten en kracht zal u gegeven worden: in de naam van de vader en de zoon en de heilige geest. Amen.”

WILLIAM: Jezus en Maria met St. Michael de engelen en heiligen maken het kruisteken: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

SAINT JOSEPH: “Ik dank u, Mijn zoon en ik zegen u; blijf sterk.”

WILLIAM: Jezus keert zich niet de rug toe, maar Hij beweegt langzaam achteruit met de Heiligen en de Engelen. Er zijn vele, vele engelen die zich nu bij de Hemel hebben aangesloten, terwijl ze teruggaan naar het Witte Kruis. Jezus zei dat de Witte Kruisen hier zijn om aan het volk van God te worden gegeven.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.