Petrus Romanus, 3. Juli 2021

_______________________________________________________________

Besked 831 – 3. juli 2021 | Lille sten (littlepebble.org)

VORES HERRE: ”Jeg velsigner dig, min hvide klippe – Frelsens klippe for den hellige moderkirke, og jeg byder dig velkommen her i dag: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg ønsker at hilse alle mine børn i verden – især i dag. Det er festen med den tredobbelte pagt, som jeg indgik med dig min hellige søn for så mange år siden. ”

WILLIAM: Den hellige skinnende ting  kommer ud af min krop og går ind i vor Herres krop; fra vores Herre går det ind i Vor Frue og kommer derefter tilbage til mig.

VORES HERRE: ”Dette, min søn, er meget betydningsfuldt, meget mere end hvad du synes. Den tredobbelte pagt blev indgået med dig, min søn, for så mange år siden, og denne pagt skal frembringe din rolle som pave Peter II, lille Abraham . Denne rolle har min far i himlen fået dig, og denne rolle vil blive udført meget snart, fordi pave Benedikt snart vil komme ind i himlen, fordi han vil gå ned ad martyriums vej meget snart. ”

”Ved dette mine børn, at tiden er her, og du har kun meget få korte år tilbage, og mange af problemerne i verden vil udfolde sig meget hurtigt. Den tredje verdenskrig vil komme ind i verden meget snart, og det er derfor, jeg beder Maria Divine Mercy om at formidle budskabet om menneskeheden af ​​stor betydning. Du skal forstå dette Mine kære børn, før den store krig kommer ind i millioner og millioner af menneskers liv, vil der komme mange flere foruroligende ting til verden. ”

”Meget kort tid kommer en anden ødelæggelse til dig – det vil være et virus, der vil angribe hjertet, og dette virus vil sprede sig over hele verden og dræbe mange, mange børn. Men inden det kommer til verden, har jeg leveret en besked til menneskeheden gennem MDM – den sidste og sidste seer af alle de seere, som jeg har sendt til verden. Jeg beder vores børn om at lytte meget nøje. fordi menneskeheden har en kort væge, før den store krig starter. ”

”I skal vide, kære børn, at Rusland og Kina virkelig vil forene sig, men med tiden vil Rusland se, at det har gjort en stor bommert, og selvom Rusland og Kina i sidste ende vil vinde, men i sidste ende vil begge disse nationer være tugtet, og mange af vore børn fra disse nationer vil vende sig til mig. ”

”Jeg beder børnene i Tyskland, Polen, Frankrig og Italien om at være forberedt, fordi Antikrist ønsker at overtage de kontrollerende nationer i Europa og vil – gennem konflikten, der kommer meget snart.”

” Frankrig vil blive straffet internt, fordi muslimerne vil skabe et stort besvær for at ødelægge den katolske tro, og når dette sker, vil Frankrig gå i borgerkrig. Spanien og Portugal vil også blive tiltrukket af denne krig, og de i de lande, der er på linje med Libanon , Syrien og Iran , vil bringe landene i Mellemøsten og bringe krig til Israel, og mange vil omkomme kære børn. ”

”Bed for England , for snart vil den engelske dronning omkomme og skabe stor forvirring blandt dets folk. Mine børn, Mine børn, du ved ikke, hvad du har tænkt dig. Den nuværende pandemi , selvom den dræber mange sjæle, er kun begyndelsen på de begivenheder, der vil overtage verden, fordi vulkaner vil bryde ud i mange lande i verden og bringe et mørke over verden, og dette vil bringe oplysning over mange af vores børn, fordi de vil forstå, at dette ikke er normalt. ”

”Bed for Taiwan , kære børn og for Hong Kong , fordi det er mit ønske, at disse nationer forbliver af Vesten, selv om Vesten er faldet i stort mørke. Bed for Indien , kære børn, fordi pandemien har nået mange sjæle, men deres hengivenhed over for mig er den vigtigste. Det er gennem deres kærlighed til Min guddommelighed, de vil forstå sandheden. ”

“Bed for USA , fordi denne nation falder hurtigt, fordi mine børn ikke tror nok på sandheden.”

“Bed for min Donald Trump, at han igen tager regeringstid for at rette op på mine børns sti, for medmindre han bringes ind i regeringen, vil mine børn gå længere og længere ud i mørket.”

”Bed for De Forenede Stater , fordi Kina og Rusland har planer om at angribe denne nation – og dette gælder også for Australien – skønt Australien er en nation med meget få mennesker, men Kina ønsker at overtage den, så derfor beder jeg vores børn at bede dybt. ”

”Jeg elsker dig, mine børn, og jeg beder meget om dine bønner – især på den tredobbelte pagts fest , fordi denne pagt har en meget speciel betydning for disse tider. Jeg elsker dig, min hellige søn William. Tag mod og ved, at mine planer for dig vil blive opfyldt. Fortsæt med at bære korset, for snart vil du blive frigivet fra dette kors, og så vil du være i stand til at udføre det arbejde, som jeg ønsker dig at gøre. Du vil rejse verden et par gange, men for det meste vil du bilokere til mange af de seere, der venter på sandheden og på vejledning. Du er meget elsket, min kære søn, og jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Fra denne velsignelse kommer en tredobbelt velsignelse fra Faderen og Sønnen og Helligånden. Vor Frue kommer frem. Hun kysser Jesus på kinden:

VORES DAME: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

”Jeg hilser på dig Min elskede søn William, fremtidig vicar for Guds hus på jorden. Det varer ikke længe nu, kære søn, for tiden går meget hurtigt fremad, selvom fjenden har holdt dig i lænker, men fjenden vil blive besejret, og du vil være fri, da der er så meget at gøre, min hellige søn, for at genoprette Holy Mother Church, fordi Francis, biskoppen i Rom , har forårsaget stor forvirring i Holy Mother Church, og han vil bringe den ned. ”

”Jeg, dronningen af ​​himmel og jord, opdrager dig, min søn, så du vil genoprette Holy Mother Church i sin sidste time. Dette er en tid med stor prøvelse for vore børn, og når denne prøve forsøger, vil der være større prøvelser, der vil følge, indtil den store krig , der kommer. Men denne krig varer kun meget kort tid, fordi mange millioner af vores børn vil omkomme, men så vil jeg bringe den store advarsel for at bringe liv tilbage i kirken, og milliarder af sjæle vil blive omvendt til sandheden. Dette, Mine børn, vil være det sidste slag ved Holy Mother Church, fordi Antikrist vil blive frigivet for at friste menneskeheden til at følge ham, men du, min hellige søn, vil modsætte ham og lede den hellige moderkirke – selvom det vil være meget vanskeligt – men du vil føre kirken til endelig sejr. ”

”Bed, min søn og mine kære børn, bed om, at den sidste dogme skal udråbes, Mediatrix of All Graces and Co Redemptrix and Advocacy , for det er i denne store dogme, at kirken vil blive styrket og bære korset til det sidste øjeblik. ”

”Du, min kære søn, er mit hjertes mystiske ægtefælle, og gennem den tredobbelte pagt , som du bærer og vil bære for at gå ind i den evige lykke, vil du bringe frugt og glæde til verden – og vær ikke bange, kære søn , for hvad der skal ske med Australien og mange dele af verden. Bed, kære børn, bed. ”

”Jeg elsker jer, kære børn, og jeg velsigner jer: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: St. Joseph kommer frem med St. Michael, St. Peter og St. Paul. St. Joseph velsigner os:

SAINT JOSEPH: “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn.”

”Jeg hilser på dig, min elskede søn William. I dag er en stor og glædelig dag for os i himlen, fordi Gud i sin store visdom har givet dig den tredobbelte pagt , som er en velsignelse for enhver sjæl, og med tiden vil Guds børn forstå denne gave. Du skal tage mod, min søn, for Gud har stor visdom og forståelse for, hvad han gør for dig. ”

”Du er meget elsket af himlen, min kære William. Vær ikke bange, for alt, hvad himlen har fortalt dig i mange år, vil snart blive afsluttet, og jeg, St. Joseph, har altid tilbudt at være din protektor og beskytter, og jeg elsker dig, kære bror, og jeg velsigner dig: I navnet på Faderen og Sønnen og Helligånden. Amen. ”

WILLIAM: Jeg kan se St. Michael og St. Amor Dei – de hilser på mig, og jeg takker dem, St. Peter og St. Paul holder begge en nøgle til pavedømmet. St. Michael siger:

SAINT MICHAEL: ”Disse nøgler til Kirkens rige er blevet givet til dig for længe siden, og meget snart vil de blive din standard, fordi du bliver Peter II – Lille Abraham.”

WILLIAM: St. Peter og St. Paul velsign mig med deres kryds:

SAINT PETER & SAINT PAUL: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus taler nu:

VORES HERRE: ”Du ser, min elskede søn, vi af himlen glemmer ikke noget, for det, der blev lovet, vil blive holdt, og vi af himlen velsigner dig, min søn, for at styrke dig, for meget snart vil du blive frigivet og styrke vil blive givet til dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus og Maria med St. Michael englene og de hellige udgør korsets tegn: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

SAINT JOSEPH: ”Jeg takker dig, min søn og jeg velsigner dig; Forbliv stærk.”

WILLIAM: Jesus vender ikke ryggen, men han bevæger sig langsomt bagud med de hellige og englene. Der er mange, mange engle, der nu har sluttet sig til himlen, når de går tilbage til Det Hvide Kors. Jesus sagde, at de hvide kors er her for at blive givet til Guds folk.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.