Petrus Romanus, 3 Juli, 2021

________________________________________________________________

Pesen 831 – 3 Juli 2021 | Pebble Cilik (littlepebble.org)

PANGERAN KAMI: “Aku Mberkahi kowe, Rock Putihku – Rock of Kaslametan kanggo Greja Ibu Suci lan aku nampani sampeyan ing kene dina iki: Kanthi Jeneng Rama lan Putra lan Roh Suci. Amin Aku pengin menehi salam marang kabeh anakku ing jagad – utamane saiki. Iki minangka riyaya Prajanjian Telu-Loro sing dakgawe karo putra-putraku sing suci, pirang-pirang taun kepungkur. “

WILLIAM: Sing Maha Suci sing  metu saka awakku lan mlebu ing Awak Kita; saka Pangeran kita, mlebu menyang Lady Kita banjur bali menyang aku.

PANGERAN KAMI: “Iki, Putraku, pinunjul banget, luwih saka sing sampeyan kira. Prajanjian Threefold digawe karo sampeyan, Anakku, pirang-pirang taun kepungkur lan Prajanjian iki bakal ngasilake peran sampeyan minangka Paus Peter II, Little Abraham . Peran iki diwenehake dening Bapakku ing Swarga lan peran kasebut bakal ditindakake kanthi cepet, amarga Paus Benediktus bakal mlebu Swarga, amarga dheweke bakal nempuh dalan martir, sakcepete banget. “

“Ngerti iki, Anak-anakku, manawa waktune wis cedhak lan saiki isih kurang sawetara taun maneh lan akeh masalah ing jagad iki bakal kedadeyan, kanthi cepet. Perang Dunia Katelu bakal diluncurake ing jagad iki, lan mulane aku njaluk Maria Divine Mercy kanggo menehi Pesen Pentinge Bangsa-Bangsa . Sampeyan kudu ngerti, anak-anakku sing dak tresnani, sadurunge Perang Agung mlebu ing jutaan wong lan mayuta-yuta wong, akeh perkara liyane sing bakal ngganggu. “

“Ora suwe, ana karusakan liyane sing bakal teka – bakal dadi Virus sing bakal nyerang jantung lan Virus iki bakal nyebar ing saindenging jagad sing mateni akeh bocah. Nanging sadurunge kedadeyan kasebut ing jagad, aku wis ngirim Pesen kanggo manungsa liwat MDM – Seer pungkasan lan Final saka kabeh Pendeleng sing wis dakkirim menyang jagad. Aku njaluk anak Bocah ngrungokake kanthi tliti. amarga manungsa wis entuk sithik, sadurunge Perang Gedhe diwiwiti. ”

“Sampeyan kudu ngerti, anak-anakku sing dikasihi, Rusia lan China bakal nyawiji, nanging suwe-suwe Rusia bakal weruh manawa dheweke nggawe kesalahan gedhe lan sanajan Rusia lan China pungkasane bakal menang, nanging pungkasane kekuwatan kasebut anak-anakku sing wis disiksa lan akeh anak-anak Kita saka Bangsa-Bangsa iki bakal padha noleh marang Aku. “

“Aku njaluk anak-anak Jerman, Polandia, Prancis lan Italia supaya siyap-siyap, amarga Antikristus pengin njupuk alih Negara pengendali Eropa lan bakal – liwat konflik sing bakal teka.”

” Prancis bakal dihukum internal, amarga Muslim bakal nggawe kerumitan gedhe kanggo ngrusak Iman Katolik lan nalika kedadeyan kasebut, Prancis bakal mlebu perang sipil. Spanyol lan Portugal uga bakal kepincut karo perang iki lan ing negara-negara sing selaras karo Libanon , Suriah lan Iran , bakal nggawa negara-negara Timur Tengah lan nggawa perang menyang Israel lan akeh bocah-bocah sing bakal mati. “

“Ndedonga kanggo Inggris , amarga bakal enggal Ratu Inggris bakal sirna lan nggawe kebingungan ing antarane para rakyat. Anak-anakku, Anak-anakku, kowe ora ngerti apa sing bakal diupayakake. Pandemi saiki , sanajan bisa mateni akeh jiwa, nanging mung wiwitan kedadeyan sing bakal ngrebut jagad iki, amarga Volcanoes bakal njeblug ing pirang-pirang negara ing jagad iki, lan ndadekake peteng jagad iki bakal ndadekake pepadhang kanggo akeh wong anak-anak Kita, amarga bakal ngerti manawa perkara kasebut ora normal. ”

“Ndedonga kanggo Taiwan , anak-anak sing dak tresnani lan kanggo Hong Kong , amarga Bangsa-Bangsa iki dadi kekarepanku supaya Barat tetep tetep tetep Barat, sanajan Kulon tiba ing pepeteng banget. Ndedonga kanggo India , anak-anakku sing dikasihi, amarga Pandemi wis nyedhaki akeh jiwa, nanging pengabdiane marang Aku, sing paling penting. Luwih saka tresnane marang Ketuhanan, dheweke bakal ngerti Sejati. “

“Ndedonga kanggo Amerika Serikat , amarga Bangsa iki ambruk kanthi cepet, amarga anak-anakku ora cukup percaya karo Bebener.”

“Ndedonga kanggo Donald Trump- Ku supaya dheweke njupuk pamaréntahan maneh, kanggo mbenerake dalane anak-anakku, amarga kajaba yen dheweke ora digawa menyang Pamaréntah, anak-anakku bakal terus maju dadi peteng.”

“Ndedonga kanggo Amerika Serikat , amarga China lan Rusia duwe rencana nyerang Bangsa iki – lan iki uga kanggo Australia – sanajan Australia minangka Bangsa sing sithik banget, nanging China pengin njupuk alih, mula, aku takon marang bocah-bocah ndedonga kanthi jero. ”

“Aku tresna sampeyan, anak-anakku lan aku njaluk pandonga – utamane ing riyaya Prajanjian Tiga Kali , amarga Prajanjian iki duwe makna khusus banget kanggo jaman iki. Aku tresna sampeyan, putra kawula suci William. Ati-ati lan ngerti manawa Rencanaku kanggo sampeyan bakal kaleksanan. Terus nggawa Salib, amarga ora suwe sampeyan bakal dibebasake saka Salib iki banjur sampeyan bakal bisa nindakake pakaryan sing dakkarepake. Sampeyan bakal lelungan menyang jagad sawetara, nanging biasane sampeyan bakal pindhah menyang pirang-pirang Panyawang sing nunggu Bebener lan pituduh. Sampeyan kinasih banget, anakku sing dak tresnani lan aku Mberkahi: Kanthi Asma Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Saka berkah iki ana berkah kaping telu saka Sang Rama lan Sang Putra lan Roh Suci. Lady kita maju. Dheweke ngambung pipine Yesus:

LADY KAMI: “Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Aku ngucapake salam marang putraku sing dikasihi William, dadi Wakil Wakil Dewa Gusti ing Bumi. Anakku, ora bakal suwe, amarga wektu saya maju kanthi cepet, sanajan mungsuh wis nahan sampeyan, nanging mungsuh bakal dikalahake lan sampeyan bakal bebas, amarga akeh sing kudu ditindakake, Kula putra suci, kanggo mulihake Greja Ibu Suci, amarga Francis, Uskup Roma , wis nyebabake kebingungan ing Greja Ibu Suci lan dheweke bakal ngrampungake. “

“Aku, Ratu Swarga lan Bumi, ngunggahake kowe, Putraku, supaya sampeyan bakal mulihake Greja Ibu Suci ing jam pungkasane. Iki minangka wektu pacoban banget kanggo anak-anak Kita lan nalika sidhang iki dilalekake, bakal ana uji coba luwih gedhe sing bakal ditindakake, nganti tekane Perang Gedhe . Nanging perang iki mung bakal suwe banget, amarga pirang-pirang yuta Anak Kita bakal sirna, nanging aku bakal nggawa Peringatan Gedhe , supaya bali menyang Greja lan miliaran jiwa bakal diowahi dadi Bebener. Iki, Anak-anakku, bakal dadi Peperangan Akhir Greja Ibu Suci, amarga Antikristus bakal dibebasake kanggo nggodha manungsa supaya ngetutake dheweke, nanging sampeyan, putranaku sing suci, bakal nglawan dheweke lan nuntun Greja Ibu Suci – sanajan angel banget – nanging sampeyan bakal nggawa Greja menyang Kemenangan Akhir. “

“Ndedonga, anakku lan anak-anakku sing dikasihi, ndedonga supaya Dogma Pungkasan diproklamasikake, Mediatrix of All Graces and Co Redemptrix and Advocacy , amarga ing Dogma Agung iki Greja bakal dikuatake lan nggawa Salib nganti wayahe pungkasan. ”

“Sampeyan, anakku sing daktresnani, iku Garwa Mistik Mystical lan liwat Prajanjian Tiga Kali , sing sampeyan nggawa lan bakal nggawa menyang Bliss Abadi, bakal ngasilake woh lan kabungahan kanggo jagad – lan aja wedi, anakku sing daktresnani , kanggo apa sing bakal kedadeyan ing Australia lan pirang-pirang jagad. Ndedonga, anak-anakku, ndedongaa. ”

“Aku tresna sampeyan, anak-anak sing dak tresnani lan aku mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: St.Yoseph maju karo St Michael, St. Peter lan St. Paul. Santo Yusuf mberkahi kita:

SAINT JOSEPH: “Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci.”

“Aku salam, putra kinasih William. Dina iki minangka dina sing gedhe lan nyenengake kanggo Kita ing Swarga, amarga Gusti Allah, kanthi Kawicaksanan sing Agung, wis menehi sampeyan Prajanjian Tiga Kali , sing mujudake berkah kanggo saben jiwa lan mengko putrane Gusti Allah bakal ngerti hadiah iki. He, anakku, sampeyan kudu wani, amarga Gusti Allah duwe kawicaksanan lan Pangerten babagan apa sing ditindakake kanggo sampeyan. “

“Sampeyan tresna banget karo Swarga, William sing dak tresnani. Aja wedi, amarga kabeh sing wis dikandhani Suwarga suwene wis pirang-pirang taun, bakal rampung, ora suwe lan aku, St Joseph, wis milih dadi Pelindung lan Pelindung sampeyan ing salawas-lawase, lan aku tresna sampeyan, sedulur sing dak tresnani lan aku Mberkahi: Ing jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Aku bisa ndeleng St. Michael lan St. Amor Dei – dheweke ngucapake salam lan aku matur nuwun marang dheweke, St Peter lan St Paul padha-padha nyekel siji Key of the Papacy. St. Michael ujar:

SAINT MICHAEL: ” Tombol Kratoning Greja iki wis diwenehake marang sampeyan, mula wis suwe lan bakal dadi standar sampeyan, amarga sampeyan bakal dadi Peter II -S Little Abraham.”

William: St Peter lan St Paul mberkahi aku salib:

SAINT PETER & SAINT PAUL: “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Saiki Gusti Yesus ngandika:

PANGERAN KAMI: “Sampeyan ndeleng, anakku sing dak tresnani, Kita saka Swarga ora lali apa-apa, amarga apa sing dijanjekake bakal ditindakake lan Aku Swarga mberkahi kowe, anakku, kanggo nguatake sampeyan, amarga bakal suwe sampeyan bakal dibebasake lan kekuwatan bakal bakal diwenehake: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Yesus lan Maria karo Santo Michael Para Malaikat lan Wong-Wong Mursid nggawe Tandha Salib: “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

SAINT JOSEPH: “Aku matur nuwun, anakku lan aku mberkahi; tetep kuwat. ”

WILLIAM: Yesus ora noleh, nanging Dheweke mundur alon karo para Santo lan Malaikat. Ana akeh banget malaekat sing saiki wis gabung karo Swarga, nalika bali menyang Salib Putih. Gusti Yesus ujar manawa Salib Putih kasedhiya kanggo diwenehake marang umate Gusti Allah.

________________________________________________________________

This entry was posted in Indonesia and tagged . Bookmark the permalink.