Christina Gallagher, 16 Juli 2021

________________________________________________________________

Bericht aan Christina Gallagher – 16 juli 2021 | Kleine kiezelsteen (littlepebble.org)

“De overname van de wereld is met jou en je ziet het niet”

JEZUS: Mijn kleintje, ik wil dat je de mensen van de wereld vertelt wat ik je openbaar.

Mensen van de wereld, Ik heb jullie Mijn volk genoemd, maar jullie hebben Mij verstoten. Zoveel mensen luisteren niet of geven er niet om en zullen al die jaren niet reageren op Mijn oproep en die van Mijn Moeder. Zovelen leven door het vlees en de wereld – dan zul je ook sterven door het vlees en de wereld.

Jij dwaze man, wat zul je lijden door de man des verderfs. Hij staat voor je deur. Je hebt je leven voor hem geopend. De antichrist verslindt je op meerdere manieren. De overname van de wereld is met jou en je ziet het niet!

Ik heb je zoveel bescherming geboden, maar je hebt alles afgewezen wat ik je aanbood. Je verwierp Mij die Leven is en je volgde de dood. Mijn bestaan ​​was ver van je hart.

Voor het overblijfsel heb Ik veiligheid gegeven in Mijn Heilig Hart: Ik heb hun de veiligheid van het leven in Mij gegeven. De ‘wijze maagden’ reageerden. Jullie mensen zullen worden opgejaagd door de honden des doods die jullie ondergang gereed hebben. Je wordt gedwongen om deel te nemen aan de overvolle kelk. Je hebt het leven geweigerd, nu zul je deelnemen aan de dood door toedoen van de man des doods.

Degenen van het overblijfsel zullen gezegend worden die het Bloemblaadje zullen hebben dat de uitstorting van Mijn Hart en dat van Mijn Onbevlekt Moederhart heeft .

De foto van mijn moeder met de rozen zal grote bescherming bieden aan de huizen waar de rozenkrans wordt gebeden in haar aanwezigheid, omdat ik er vele genaden doorheen zal stromen. Mensen van de wereld, wat heb ik jullie gesmeekt om jullie ogen en harten te openen, maar het mocht niet baten. Degenen die van nut hadden kunnen zijn om mensen bewust te maken van Mijn boodschappen, gaven de voorkeur aan hun zelfstatus van de wereld.

De Huizen van Bescherming die Mijn Moeder u verzocht op te zetten, bleven zonder arbeiders: zo vaak kwamen alleen zij binnen die winst wilden maken. Niet alle, maar veel harten waren gesloten.

Ik pleitte voor het Huis in New York, maar er was zoveel conflict en ongeloof – ze hadden allemaal hun zegje maar zonder de genade die ik bood door Mijn Moeders Hart. Nu zul je de gelijkenis van ‘de dwaze maagden’ in jouw wereld in vervulling zien gaan.

De controle over jou is nabij. Het zal aan u worden opgelegd. De dood zal je beloning zijn omdat je niet hebt geluisterd. Mijn Kerk zal worden vernietigd. De herders hebben de man des verderfs toegestaan ​​alles wat van Mij is te nemen, maar wanneer alles verloren lijkt, zal Ik komen en Mijn Onbevlekte Moeder voortbrengen om het overblijfsel te redden.

Denk aan de geschenken en de toevluchtsoorden die ik je heb aangeboden – dat zal alles zijn wat je zult hebben, voor degenen onder jullie die overleven. Ik sta voor ieders hart, maar ik zal niet worden toegestaan ​​om binnen te komen.

Ik zal degenen van het overblijfsel redden die een open hart hebben en op hun persoon het Kostbare Bloemblaadje dragen dat Ik heb aangeboden in de eenheid van Mijn Hart en Mijn Onbevlekt Moederhart. Er is geen veiligheid behalve door Mijn Leven.

Degenen van de wereld die in duisternis leefden, verwierpen Mijn grootste gaven en zelfs het geschenk van hun aardse leven. Hun weigering heeft hen in permanente duisternis gelaten – vanwege hun berisping van Mij, hun Heer God die hen zoiets gaf.

Tot het overblijfsel zeg Ik: Mijn waarheid zal met jullie zijn door de kleinste van Mijn boodschappers die zovelen van jullie gedurende zoveel jaren hebben geminacht.

Sluit jullie vrede met Mijn profeten terwijl jullie tijd hebben, want voor velen liggen dood en verderf voor jullie als de man des doods nadert. Houd moed dat je je kunt omkeren en luisteren en de waarheid kunt ontvangen die je wordt aangeboden. Bewapen jezelf met de aangeboden geschenken voordat het te laat is. Voor velen is het al te laat. Hoe treurt Mijn Hart over het gebrek aan mensen om in de wijngaard van Mijn Werk te komen – om te reageren op de oproep van Mijn Woord in de Huizen van Mijn Moeder . Ze zijn leeg – net als jullie, Mijn volk, die allemaal de wereld en het vlees aanbidden, maar, Mijn volk, Ik ben Jezus, Zoon van God die je heeft geroepen en Ik heb je ook geroepen door Mijn Moeders Hart, maar met weinig of geen resultaat … maar voor het kleine overblijfsel dat reageerde, gezegend zijn zij die het hoorden en reageerden op Mij die Leven is.

Je hebt nu nog maar weinig tijd om op Mijn Barmhartigheid te reageren en de dingen van je verduisterde wereld van je af te zetten. Bid om genade.

Ik zegen jullie allemaal, Vader, Zoon en Heilige Geest.

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.