Luz de Maria, 22 Julai 2021

______________________________________________________________

Mesej kepada Luz de Maria – 22 Julai 2021 | Kerikil Kecil (littlepebble.org)

Orang yang saya sayangi:

SAYA MEMBERITAHU ANDA DALAM MASA KONFUSEN INI. 

Umatku, janganlah bersengketa dengan saudara-saudaramu: bertumbuhlah secara rohani, hargai pentingnya mengubah hidupmu sehingga kamu dapat mengubah akalmu dan membawanya kepadaku.

RAKYAT SAYA HARUS MENINGGALKAN KONFORMISME DALAM KETIKA ANAK-ANAK SAYA MENEMUKAN DIRI . Ini adalah saat yang mustahak dan mereka yang menjadi Tambang mesti mengatasi sikap pasif. Mengabdikan ruang untuk Saya pada siang hari tidaklah cukup: anda mesti memasuki Kerja dan Tindakan-Ku dan melakukannya dalam Roh dan Kebenaran. (Jn. 4,23)

Ketika anak-anak-Ku memanggil Aku terus-menerus, ketika kamu berseru kepada Roh Kudus-Ku, ketika kamu menyerah kepada-Ku, ketika kamu tetap Beriman kepada-Ku, kamu sedang dalam perjalanan ke mana aku memanggilmu.

PADA WAKTU PENTING INI UNTUK MEREKA YANG MENJADI PERUBAHAN, PERUBAHAN YANG SAYA TELAH MEMINTA HARUS SEGERA…

PADA PAGI INI SAYA MEMERLUKANNYA.

“Saya tahu karya anda: anda tidak sejuk atau panas. adakah anda sejuk atau panas! Tetapi kerana anda suam-suam kuku dan tidak sejuk atau panas, saya akan mengeluarkan anda dari mulut saya. ” (Wahyu 3: 15-16)

RAKYAT SAYA YANG DILAKUKAN, APA YANG TELAH DITUNGGU ADALAH PENDEKATAN . Saya mendengar anak-anak saya berkata: “Saya telah lama menunggu dan tidak ada yang berlaku”. Acara tidak akan memberi anda masa untuk memikirkan apa lagi yang akan berlaku. Gereja saya akan diuji lebih jauh: perubahan yang tidak dijangka di Vatikan akan membuat Orang-orang Saya maju.

Kelaparan akan dirasakan di semua negara; unsur-unsur telah meningkat terhadap manusia, mereka tidak memberi anda kelonggaran, anda tidak akan menghalangnya.

JANGAN BUANG HADIAH HIDUP: JAUHKAN DIRI ANDA DENGAN PERINGATAN SEMANGAT (1 Tes. 5,6):

Biarkan mereka yang mempunyai watak kuat mengawal diri mereka, jika tidak, mereka akan ditundukkan oleh Kuasa Saya…

Biarkan mereka yang mempercayakan hidup mereka kepada dewa wang berubah: mereka akan melihat ekonomi runtuh …

Mereka yang berpaling dari jalan yang telah saya tandakan untuk mereka harus kembali sebelum kegelapan menjadi tebal dan mereka tidak dapat kembali…

Kematian rohani menunggang dari utara ke selatan dan dari timur ke barat untuk mencari mangsa yang tidak mahu berubah. Perlu diingat bahawa dalam Karya Ilahi yang Agung, anda tidak diperlukan. Aku mencintaimu dan mencurahkan Rahmat-Ku, walaupun Cinta-Ku mesti dibalas oleh Bangsaku.

Perhatikan Magisterium Sejati Gereja-Ku, patuhi Hukum Ilahi, berhati-hati dan berhati-hati mengenai Sakramen.

SAYA MEMANGGIL ANDA DI ATAS SEMUA UNTUK MENJADI CINTA SAYA SEBAGAI KESANNYA AKAN DILAYAN DENGAN CINTA SAYA:

Semoga tanah kering di hati anak-anak-Ku berubah menjadi tanah yang mengalir dengan susu dan madu…

Semoga pemikiran dan fikiran yang tidak dapat ditembusi oleh Hukum-Ku dan Sakramen-Ku akan dilunakkan sehingga menjadi tanah liat di Tangan-Ku …

Umatku, penderitaan umat manusia akan lebih sengit bagi semua orang; penyakit berterusan dan kemudian kulit akan menjadi tempat bersarang untuk penyakit lain. 

Anda terus menunaikan haji.

Sekarang anda akan melihat kekuatan unsur-unsur yang meningkat terhadap umat manusia yang berdosa!

Berdoalah dan ambil tindakan agar saudara dan saudari memahami bahawa perubahan itu sangat mendesak.

Berdoalah agar semua orang tercerahkan dan agar mata mereka terus-menerus melihat bagaimana mereka menyinggung perasaan saya dengan perbuatan dan tindakan mereka.

Saya memanggil anda untuk merenung: anda adalah saksi peringatan-Ku: di mana ia panas, sekarang salji turun, dan di mana terdapat salji, ada panas tercekik.

Amaran semakin hampir: jangan termasuk di antara mereka yang terus buta secara rohani.

Bawa sakramen pada setiap kesempatan.

Saya, Yesus anda, mengasihi anda dengan Cinta Abadi.

Berkat saya adalah untuk anda semua.

Yesus anda

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

HAIL MARY PALING MURNI, DIPERCAYAI TANPA DOSA

KOMENARI LUZ DE MARIA

Tuhan kita berbicara kepada kita dengan sangat jelas: Dia memberi kita gambaran mengenai serangkaian momok dan memanggil kita untuk berdoa secara berterusan, yang menyedari bahawa tanpa Triniti yang Maha Suci dan tanpa Ibu kita, kita tidak akan menjadi apa-apa. Oleh itu, semua yang kita lakukan mesti disertakan dengan persembahan dan ucapan terima kasih.

Doa tidak boleh dilakukan dengan pengulangan atau hafalan, tetapi suatu perbuatan yang dipersembahkan kepada Tuhan kita Yesus Kristus sebagai pembalasan, dalam penguburan, cinta kepada setiap manusia.

Marilah kita mempersiapkan diri untuk apa yang kita jalani dan untuk apa yang masih harus kita lalui kerana ketidaksetiaan manusia terhadap Penciptanya.

Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Melayu and tagged . Bookmark the permalink.