Petrus Romanus, 6 Agustus 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR3RZN5d3jmCanFCuhH17bj8If_6lKqi7c2q7QMAA1P_Q5nuUg-nUafOrnI

LADY KAMI: “Kanthi Makutha iki gabung karo sampeyan, Kita Sawijining Sang Kristus Yesus, ngupayakake nylametake jagad, amarga saiki lagi bahaya.”

WILLIAM: Wanita Kita mbungkuk lan ngambung dahi lan nggawe Tandha Salib: + Wanita Kita bali ing jejere Gusti Yesus:

PANGERAN KAMI lan LADY KAMI: “Kita mberkahi sampeyan putra saka garwa Maryam sing Mahaluhur lan Mistik: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

PANGERAN KAMI: “Dina iki ulang taune Ibuku Paling Suci – sanajan dirayakake ing Kalender Gereja wulan ngarep – nanging ing sawijining dina bakal diakoni kaya ngono.”

“Anakku Suci, dalane angel saiki, amarga manungsa isih peteng banget, sanajan sawise anak-anakku tetep nandhang sangsara ing sangandhaping pak Pandhem . Anak-anakku, Anak-anakku, mlaku kanthi mripat lan kuping sampeyan nuntut Panjaluk kita supaya sampeyan bisa ndeleng bab Swarga, sing ora bakal kliwat. “

“Amarga kurang iman, Pandemi sing luwih ala bakal teka ing manungsa, sing bakal gawe kaget manungsa, amarga bakal nyerang paru-paru lan jantung. We ngidini agawe kuwi Virus teka manungsa, kanggo nggawa wong bali kanggo kita, sing nunggu tobat. Anak-anak kita kudu ngerti manawa dudu Gusti Allah sing wis nglilani tumindak ala, nanging kanthi karsane manungsa. ”

“Yen sampeyan bali menyang omah, Virus bakal ditrapake ing Australia lan saindenging jagad. Mesthine, anakku sing dikasihi, ora bakal mengaruhi sampeyan, amarga dadi kekarepan kita, manungsa kudu ngerti manawa dheweke kudu dhisik dhisik marang Allah lan njaluk pangapura tumrap kabeh kaluputane, mula aku bakal ngirim obat kasebut. Sampeyan bakal enggal mulih, Putraku. Saiki, sajrone pitung (7) wulan, Australia bakal diukum. ”

“Jagad tetep ora nggatekake Kita, sanajan Kita terus ngirim Sabda Suci kanggo ngiyatake, nanging Pitunjuk Suci kita tetep ora digatekake.”

“Jagad iki terus ngetutake ilham saka Sang Jahat, sing nemtokake kekarepane ala marang manungsa.”

“Jagad iki bakal tetep tetep ana ing peteng nganti dheweke eling, yen sebabe dheweke dadi kasusahan, amarga dheweke ora precaya maneh marang Eksistensi Gusti Allah.”

“Awasi langit , anak-anakku sing manis, amarga ora suwe sampeyan bakal bisa ndeleng obyek gedhe sing nyedhaki sampeyan. Wedi lan kasusahan bakal mlebu ing ati, mula sampeyan bakal sesambat marang Aku njaluk tulung. “

“Segara bakal munggah lan mbanjiri akeh, Kutha lan Kutha Pesisir – kaya badai sing tuwuh ing Jerman lan negara-negara tanggané. Apa sing sampeyan deleng saiki mung wiwitan. Bakal tekan wektu kabeh gunung geni bakal njeblugake awu-awu sing ngrusak kanggo anak-anake sing wis ora precaya. “

“Anak-anakku, mung amarga Pandemi nyebabake mandhegani kesejahteraan sampeyan – ora nate dadi kaya ngono. Amarga mungsuh, Illuminati – minangka elit cilik manungsa – nggawa rasa wedi marang Pandemi . Nanging sampeyan kudu ngrungokake lan maca saka Dokter sejati ing donya, sing ujar manawa Virus kasebut ora apik banget. Ngunci kabeh wong iku dudu cara, lan ora nganggo topeng, amarga kabeh sing ditindakake yaiku ngrusak ekonomi, sing dadi rencana para elit jagad. The Secret Society ing kontrol ing donya saiki lan bakal nggawa donya kanggo nyegah. Kanthi nindakake iki, dheweke bakal ngitung akeh wong sing bisa. “

“Anak-anakku, ndedongaa kanthi temen supaya Virus bisa lunga – lan ndedonga supaya sampeyan nglindhungi. Aja wedi amarga aku ngontrol jagad iki, sanajan manungsa ora ngrungokake Aku, dheweke milih ngetutake setan. “

” Antikristus mlaku-mlaku, nanging dheweke ora bakal mbukak publik nganti ana Peringatan Gedhe . Mulané, anakku sing dak tresnani, padha marani Aku, amarga kowé ora wedi. ”

Ndedonga kanggo Australia , amarga anak-anakku kudu bali marang Aku. Ora suwe, Francis – ing Roma – bakal nggawe Proklamasi Umum, sing bakal misahake Greja. Rama Suci, Benediktus , bakal enggal ninggalake Roma lan kedadeyan kasebut bakal nggawa Peringatan Gedhe menyang jagad. ”

“Ndedonga, anak-anakku sing dikasihi, kanggo Eropa , amarga bakal ana kedadeyan gedhe sing bakal ngowahi proses jagad. Ndedonga kanggo Amerika Serikat , amarga bakal nandhang sangsara banget. Ndedonga kanggo Rusia , amarga bakal njupuk langkah kanggo break negara Ukraina . Ndedonga kanggo China , amarga duwe rencana njupuk Taiwanese lan ngontrol Hong Kong . Ndedonga kanggo Indonesia , amarga tanahe bakal gonjang-ganjing lan akeh wong sing bakal mati. ”

“Anak-anakku, aku ora nggawa kabar sing nyenengake, nanging sampeyan mung kudu ganti, mula bakal akeh berkah sing teka.”

“Dina iki, anak-anakku, ulang taune Ibuku sing Rahayu . Ndedonga supaya Kemenangan dheweke bakal enggal teka. “

WILLIAM: Aku ndeleng Saint Michael teka ing jejere Lady Kita. Ibu Suci kita maju – Dheweke ayu banget. Lady kita ngajak kula:

LADY KAMI: “Aku pengin ngomong karo anak-anak sing ditresnani. Aku kirim salam marang sampeyan: Kanthi Asma Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Anak-anakku sing dak tresnani, dina iki minangka Dina sing diberkahi amarga Kita ngrayakake Lairku ing dina iki. Aku bakal ngirim hadiah kanggo saben anakku – Malaikat Prajurit saka Paduan Suara Santo Michael . Saben Malaikat duwe Hadiah Khas saka Gusti Allah kanggo diparingake kanggo sampeyan kabeh lan saben Malaikat bakal diwenehi peran kanggo nuntun saben jiwa sing diwenehake dheweke kanggo nyiapake masa depan. Saint Megulouris minangka Malaekat Sampeyan, Anakku – mengko sampeyan bakal ngerti sebabe. ”

“Jagad iki dadi luwih peteng, anak-anakku lan saiki wayahe jagad diganti dadi papan sing bakal nyembah Gusti Allah Sang Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Ndedonga, bocah-bocah, supaya Dina Pesta Aku diproklamasekake – salah sawijining Mediatrix, Co-Redemptrix lan Advokasi – supaya perdamaian bakal bali ing jagad iki. Ndedonga kanggo Inggris , amarga hukuman sing gedhene bakal teka. ”

“Ndedonga kanggo Timur Tengah , amarga Pandemi ora bakal ngalangi Bangsa-bangsa supaya ora nggawa Holocaust .”

“Aku tresna sampeyan, anak-anak sing manis lan aku mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin Tetep kuwat, amarga sanajan Salib bakal dadi luwih abot, ngerti manawa wektu Wangsulane Yesus menyang manungsa, isih ana sawetara taun maneh. Ndedonga, ndedonga, anak-anakku. Aku bakal tetep bebarengan karo kowé nganti pungkasan. Aku Mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Anakku sing daktresnani, priksa manawa aku tetep karo sampeyan lan aku bakal menehi Pesen nganti Sampeyan teka supaya sampeyan nggawa sampeyan [menyang] Swarga Katelu, ing endi sampeyan bakal diganti lan diprentah bali menyang jagad , kanggo nuntun lan nuntun jagad nganti Putraning Suci, Yesus, Bali. Sampeyan bakal akeh sing kudu ditindakake nalika mulih. Tetep tentrem. Aku tresna sampeyan, ‘Rock of safety’ sing larang regane, Wakil Suci Paling Dhuwur: Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Kalorone Gusti Yesus lan Maryam Mberkahi kita +:

PANGERAN KITA lan URIP KAMI: “Nganti mbesuk. We Love you. ”

WILLIAM: Loro-lorone Gusti Yesus lan Maria nggawe Tandha Salib:

PANGERAN KAMI lan ASAM KAMI: “Kanthi Asma Rama lan Putraning Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM: Para Malaikat isih nembang. +

_______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.