Petrus Romanus, 6 Augusti 2021

________________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR0fC9ROa1Gb7uGh5tJIs-RNAPfCqXmemxKTiwmrTi07GOJjY4jiOMRrfy4

VÅR DAMA: ”Med denna krona förenad till dig, Vi är ett i Kristus Jesus, som arbetar för att rädda världen, eftersom den är i stor fara nu.”

WILLIAM: Vår Fru böjer sig ner och kysser min panna och gör korsets tecken: + Vår Fru går tillbaka bredvid Jesus:

VÅR HERREN och VÅR DAMA: ”Vi välsignar dig, son till den Högsta och mystiska maken till Maria: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

VÅR HERR: “Idag är det min allra heligaste mammas födelsedag – även om det firas i kyrkans kalender nästa månad – men en dag kommer det att erkännas som sådant.”

”Mitt Heliga son, är vägen svårt vid denna tid, eftersom mänskligheten är fortfarande i stort mörker, även efter Mina barn fortfarande lider under oket av Pandemic . Mina barn, mina barn, gående med dina ögon och öron stängda för vårt krav på att rikta blicken mot de himmelska sakerna, som aldrig kommer att förgås. ”

”På grund av bristen på tro kommer en värre pandemi att komma till mänskligheten, vilket kommer att chocka mänskligheten, eftersom den kommer att slå i lungorna och hjärtat. Vi låter ett sådant dödligt virus komma till mänskligheten för att föra dem tillbaka till oss, som väntar på deras omvändelse. Våra barn måste förstå att det inte är av Gud som har tillåtit sådant ont, utan av människans fria vilja. ”

”När du går tillbaka till ditt hem kommer viruset att träda i kraft i Australien och världen. Var säker, kära son, det kommer inte att påverka dig, för det är Vår vilja att mänskligheten ska inse att de måste vända sig till Gud först och be om förlåtelse för alla sina synder, sedan skickar jag botemedlet. Du kommer snart hem, min son. Det är då, inom sju (7) månader, kommer Australien att straffas. ”

“Världen fortsätter att ignorera oss, även om vi fortsätter att skicka våra heliga ord för att stärka dem, men våra heliga anvisningar fortsätter att ignoreras.”

“Världen fortsätter att följa inspirationerna från den onde, som har påtvingat människan sina onda avsikter.”

“Världen kommer att förbli i mörker tills de inser att anledningen till att de har hamnat så långt i nöd är att de inte längre tror på Guds existens.”

”Håll ögonen på himlen , mina söta barn, för snart kommer ni att se ett stort föremål komma mot er. Rädsla och ångest kommer in i dina hjärtan, sedan kommer du att ropa till Mig och be om hjälp. ”

”Havet ska stiga och översvämma många, många kuststäder och städer – som stormarna som väcktes i Tyskland och grannländerna. Det du ser nu är bara början. Det kommer en tid då alla vulkaner kommer att bryta ut och fälla moln av destruktiv aska över våra barn som hade tappat tron. ”

”Mina barn, bara för att pandemin orsakar avstängning av er välfärd – det behövde aldrig vara så. Det är på grund av fienden, Illuminati – som är mänsklighetens lilla elit – ger rädslan för pandemin . Men du måste lyssna och läsa från de sanna läkarna i världen, som har sagt att viruset inte är så illa som tänkt. Att låsa alla är inte vägen, inte heller att bära masken, för allt detta gör är att bryta ekonomin, vilket är planen för världseliten. The Secret Society har kontroll över världen nu och kommer att stanna världen. Genom att göra detta kommer de att ha räknat så många människor de kan. ”

”Mina barn, be hårt att virusen går – och be om ert skydd. Rädsla inte för att jag kontrollerar världen, även om de på grund av att mänskligheten inte lyssnar på mig väljer att följa demonerna. ”

” Antikrist gör sina drag, men han blir inte offentlig förrän den stora varningen har inträffat. Så vänd er till Mig, mina älskade barn, för ni har inget att frukta. ”

Be för Australien , för Mina barn måste vända tillbaka till Mig. Snart kommer Francis – i Rom – att göra en offentlig förklaring, som kommer att splittra kyrkan. Den Helige Fadern, Benedikt , kommer snart att lämna Rom och händelserna kommer att ge den stora varningen till världen. ”

”Be, kära barn, för Europa , för stora händelser kommer att komma till henne, vilket kommer att förändra världens gång. Be för Amerikas förenta stater , för det kommer att lida stort lidande. Be för Ryssland , för det kommer att göra ett steg för att bryta det ukrainska landet. Be för Kina , eftersom det har planer på att ta taiwaneserna och få stark kontroll över Hongkong . Be för Indonesien , för dess land kommer att skaka och många människor kommer att dö. “

“Mina barn, jag kommer inte med trevliga nyheter, men du behöver bara ändra dig, då kommer du att se många välsignelser komma till dig.”

”Idag, mina barn, är min saliga mors födelsedag . Be att hennes seger kommer mycket snart. ”

WILLIAM: Jag ser Saint Michael komma bredvid Our Lady. Vår heliga mor går framåt – hon är väldigt vacker. Vår fru hälsar mig:

VÅR DAMA: ”Jag vill tala med våra kärleksfulla barn. Jag hälsar er: I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

”Mina älskade barn, idag är en välsignad dag eftersom vi firar min födelse denna dag. Jag skickar till var och en av mina barn en speciell gåva – en soldatängel från Sankt Michaels kör . Varje ängel har en speciell gåva från Gud att skänka er alla och varje ängel kommer att få en roll att spela för att vägleda varje själ som de har fått ansvar för, för att förbereda dem för deras framtid. Saint Megulouris är din ängel, mitt barn – du kommer att förstå senare varför. ”

”Världen har gått in i mer mörker, mina barn och det är dags att världen förändras till en plats som kommer att tillbe Gud Fadern och Sonen och den Helige Ande. Be barn, att Min högtidsdag utropas-den av Mediatrix, Co-Redemptrix och Advocacy- så att freden en dag ska återföras till världen. Be för Storbritannien , för det kommer en tugtning av stor omfattning. ”

“Be för Mellanöstern , för pandemin kommer inte att hindra nationerna från att föra förintelsen till dem.”

”Jag älskar er, söta barn och jag välsignar er: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen. Var stark, för även om korset kommer att bli tyngre, vet du att tiden för Jesu återkomst till mänskligheten bara är några år kvar. Be, be, mina barn. Jag kommer att stanna hos dig till slutet. Jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

”Min älskade son till Mitt hjärta, var säker på att jag stannar kvar hos dig och jag kommer att ge dig meddelanden tills vi kommer för att du ska ta [dig] till himmelens tredje plats, där du kommer att förändras och instrueras att gå tillbaka till världen , att vägleda och leda världen tills Min Gudomliga Son, Jesus, återkommer. Du kommer att ha mycket att göra när du kommer hem, mycket snart. Förbli i fred. Jag älskar dig, min dyrbara ‘frälsningens klippa’, min sista heliga vikar: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM: Både Jesus och Maria välsigne oss +:

VÅR HERRE och VÅR DAMA: ”Tills nästa gång. Vi älskar dig.”

WILLIAM: Både Jesus och Maria gör korsets tecken:

VÅR HERREN och VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM: Änglarna sjunger fortfarande. +

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.