Petrus Romanus, 6 Augustus 2021

________________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR0fC9ROa1Gb7uGh5tJIs-RNAPfCqXmemxKTiwmrTi07GOJjY4jiOMRrfy4

ONZE DAME: “Met deze Kroon verenigd met u, zijn Wij Eén in Christus Jezus, werkend om de wereld te redden, aangezien deze nu in groot gevaar verkeert.”

WILLIAM: Onze Lieve Vrouw buigt zich voorover en kust mijn voorhoofd en maakt het kruisteken: + Onze Lieve Vrouw gaat terug naast Jezus:

ONZE HEER en ONZE DAME: “Wij zegenen u, zoon van de Allerhoogste en Mystieke Echtgenote van Maria: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

ONZE HEER: “Vandaag is de verjaardag van Mijn Allerheiligste Moeder – ook al wordt het volgende maand op de kerkelijke kalender gevierd – maar op een dag zal het als zodanig worden erkend.”

“Mijn heilige zoon, de weg is op dit moment moeilijk, omdat de mensheid nog steeds in grote duisternis verkeert, zelfs nadat Mijn kinderen nog steeds lijden onder het juk van de pandemie . Mijn kinderen, Mijn kinderen, wandelend met jullie ogen en oren gesloten voor Onze eis om jullie blik te richten op de Hemelse dingen, die nooit voorbij zullen gaan.”

“Vanwege het gebrek aan geloof zal er een ergere pandemie over de mensheid komen, die de mensheid zal schokken, omdat het de longen en het hart zal treffen. We laten zo’n dodelijk virus naar de mensheid komen, om ze terug te brengen naar Ons, die wachten op hun berouw. Onze kinderen moeten begrijpen dat het niet door God is die zulk kwaad heeft toegelaten, maar door de vrije wil van de mens.”

“Als je teruggaat naar je huis, zal het virus in Australië en de wereld in werking treden . Wees gerust, lieve zoon, het zal je niet beïnvloeden, want het is Onze wil dat de mensheid tot het besef komt dat ze zich eerst tot God moeten wenden en om vergeving voor al hun zonden moeten vragen, dan zal ik de remedie sturen. Je zult heel snel thuis zijn, Mijn zoon. Het is dan, binnen zeven (7) maanden, Australië zal worden gestraft.”

“De wereld blijft Ons negeren, ook al blijven Wij Onze Heilige Woorden sturen om hen te versterken, maar Onze Heilige Aanwijzingen worden nog steeds genegeerd.”

“De wereld blijft de inspiratie volgen van de Boze, die de mens zijn kwade bedoelingen heeft aangedaan.”

“De wereld zal in duisternis blijven totdat ze beseffen dat de reden waarom ze zo diep in de problemen zijn geraakt, is omdat ze niet meer in Gods bestaan ​​geloven.”

“Houd de lucht in de gaten , mijn lieve kinderen, want binnenkort zul je een enorm object op je af zien komen. Angst en smart zullen je hart binnendringen, dan zul je naar Mij schreeuwen om hulp.”

“De zeeën zullen stijgen en vele, vele kuststeden en -steden overspoelen – zoals de stormen die in Duitsland en de buurlanden zijn ontstaan. Wat je nu ziet is nog maar het begin. Er zal een tijd komen dat alle vulkanen zullen uitbarsten en wolken van vernietigende as zullen neerstorten op Onze kinderen die hun geloof hadden verloren.”

“Mijn kinderen, alleen omdat de pandemie ervoor zorgt dat jullie welzijn wordt stopgezet – het heeft nooit zo hoeven zijn. Het is vanwege de vijand, de Illuminati – de kleine elite van de mensheid – brengt de angst voor de pandemie . Maar je moet luisteren en lezen van de echte Dokters van de wereld, die hebben gezegd dat het virus niet zo erg is als wordt beweerd . Iedereen opsluiten is niet de manier, noch het dragen van het masker, omdat dit alles de economie kapot maakt, wat het plan is van de elite van de wereld. De Secret Society heeft nu de controle over de wereld en zal de wereld tot stilstand brengen. Door dit te doen zullen ze zoveel mogelijk mensen hebben geteld.”

“Mijn kinderen, bid hard dat de virussen verdwijnen – en bid voor jullie bescherming. Vrees niet omdat Ik de wereld beheers, ook al kiezen ze ervoor om de demonen te volgen omdat de mensheid niet naar Mij luistert.”

“De Antichrist zet zijn stappen, maar hij zal niet openbaar worden totdat de Grote Waarschuwing heeft plaatsgevonden. Keer je dus tot Mij, Mijn geliefde kinderen, want jullie hebben niets te vrezen.”

Bid voor Australië , want Mijn kinderen moeten naar Mij terugkeren. Binnenkort zal Franciscus – in Rome – een Openbare Verklaring afleggen, die de Kerk zal splitsen. De Heilige Vader, Benedictus , zal spoedig Rome verlaten en de gebeurtenissen zullen de Grote Waarschuwing aan de wereld brengen.”

“Bid, lieve kinderen, voor Europa , want grote gebeurtenissen zullen haar overkomen, die de loop van de wereld zullen veranderen. Bid voor de Verenigde Staten van Amerika , want het zal in groot lijden gaan. Bid voor Rusland , want het zal een stap zetten om het Oekraïense land te breken . Bid voor China , want het heeft plannen om de Taiwanezen in te nemen en een sterke controle over Hong Kong te krijgen . Bid voor Indonesië , want het land zal beven en veel mensen zullen sterven.”

“Mijn kinderen, ik kom niet met leuk nieuws, maar je hoeft je alleen maar om te kleden, dan zul je veel zegeningen naar je toe zien komen.”

“Vandaag, Mijn kinderen, is de verjaardag van Mijn gezegende Moeder . Bid dat Haar Overwinning zeer spoedig zal komen. “

WILLIAM: Ik zie Sint-Michiel naast Onze Lieve Vrouw komen. Onze Heilige Moeder gaat voorwaarts – Ze is erg mooi. Onze Lieve Vrouw begroet mij:

ONZE DAME: “Ik wil met Onze liefhebbende kinderen spreken. Ik groet u: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Mijn geliefde kinderen, vandaag is een gezegende dag omdat Wij Mijn Geboorte op deze dag vieren. Ik stuur elk van Mijn kinderen een speciaal geschenk – een Soldatenengel van het koor van Sint-Michiel . Elke engel heeft een speciale gave van God om jullie allemaal te schenken en elke engel zal een rol krijgen om elke ziel te leiden waar ze de leiding over hebben gekregen, om hen voor te bereiden op hun toekomst. Saint Megulouris is je engel, mijn kind – je zult later begrijpen waarom.”

“De wereld is meer duisternis ingegaan, Mijn kinderen, en het is tijd dat de wereld wordt veranderd in een plaats die God de Vader en de Zoon en de Heilige Geest zal aanbidden. Bid kinderen, dat Mijn Feestdag wordt uitgeroepen – die van Middelares, Medeverlosseres en Voorspraak – zodat op een dag de vrede in de wereld zal worden teruggegeven. Bid voor Groot-Brittannië , want er komt een straf van grote omvang.”

“Bid voor het Midden-Oosten , want de pandemie zal de naties er niet van weerhouden om de Holocaust naar hen toe te brengen.”

“Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zegen jullie: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Blijf sterk, want ook al zal het kruis zwaarder worden, weet dat de tijd voor de terugkeer van Jezus naar de mensheid nog maar een paar jaar verwijderd is. Bid, bid, Mijn kinderen. Ik zal bij je blijven tot het einde. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Mijn geliefde zoon van Mijn Hart, wees ervan verzekerd dat Ik bij je blijf en Ik zal je Boodschappen geven totdat Wij voor je komen om [je] naar de Derde Plaats van de Hemel te brengen, waar je zal worden veranderd en geïnstrueerd om terug te gaan naar de wereld , om de wereld te leiden en te leiden totdat Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, terugkeert. Je zult veel te doen hebben als je heel snel thuiskomt. Blijf in vrede. Ik hou van je, Mijn kostbare ‘Rots van verlossing’, Mijn Laatste Heilige Plaatsvervanger: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Zowel Jezus als Maria zegenen ons +:

ONZE HEER en ONZE DAME: “Tot de volgende keer. Wij houden van u.”

WILLIAM: Zowel Jezus als Maria maken het kruisteken:

ONZE HEER en ONZE VROUWE: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: De engelen zingen nog steeds. +

________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.