Petrus Romanus, 6. August 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/

VORES DAME: “Med denne krone forenet til dig, er vi ét i Kristus Jesus, der arbejder på at redde verden, da den er i stor fare nu.”

WILLIAM: Vor Frue bøjer sig og kysser min pande og laver korsets tegn: + Vor Frue går tilbage ved siden af ​​Jesus:

VORES HERRE og VORES DAME: ”Vi velsigner dig søn af den Højeste og mystiske ægtefælle til Maria: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

VORES HERRE: “I dag er min allerhelligste mors fødselsdag – selvom den fejres i kirkekalenderen i næste måned – men en dag vil den blive anerkendt som sådan.”

“Min hellige søn, vejen er vanskelig på dette tidspunkt, for menneskeheden er stadig i stort mørke, selv efter at mine børn stadig lider under pandemiens åg . Mine børn, mine børn, gående med dine øjne og ører lukkede for vores krav om at vende dit syn til de himmelske ting, som aldrig vil forgå. ”

”På grund af den manglende tro vil der komme en værre pandemi til menneskeheden, som vil chokere menneskeheden, fordi den vil ramme lungerne og hjertet. Vi lader en sådan dødelig Virus komme til menneskeheden for at bringe dem tilbage til os, der venter på deres omvendelse. Vores børn må forstå, at det ikke er af Gud, der har tilladt sådant ondt, men af ​​menneskets frie vilje. ”

“Når du går tilbage til dit hjem, vil virussen træde i kraft i Australien og verden. Vær sikker, kære søn, det vil ikke påvirke dig, for det er Vores vilje, at menneskeheden skal indse, at de først skal vende sig til Gud og bede om tilgivelse for alle deres synder, så sender jeg lægemidlet. Du kommer snart hjem, min søn. Det er derefter, inden for syv (7) måneder, vil Australien blive tugtet. ”

“Verden fortsætter med at ignorere os, selvom vi fortsat sender vores hellige ord for at styrke dem, men vores hellige anvisninger bliver fortsat ignoreret.”

“Verden følger fortsat inspirationen fra den onde, der har pålagt mennesket sine onde hensigter.”

“Verden vil blive ved med at forblive i mørke, indtil de indser, at grunden til at de er faldet så langt i nød, er fordi de ikke mere tror på Guds eksistens.”

”Hold øje med himlen , mine søde børn, for snart vil du se et kæmpe objekt komme mod dig. Frygt og angst kommer ind i jeres hjerter, så vil I råbe til Mig og bede om hjælp. ”

”Havene skal rejse sig og oversvømme mange, mange kystbyer og byer – ligesom stormene, der blev rejst i Tyskland og nabolandene. Det, du ser nu, er kun begyndelsen. Der vil komme en tid, hvor alle vulkaner vil bryde ud og bringe skyer af destruktiv aske ned over vores børn, der havde mistet troen. ”

”Mine børn, bare fordi pandemien forårsager nedlukning af din velfærd – det behøvede aldrig at være sådan. Det er på grund af fjenden, Illuminati – som er menneskehedens lille elite – bringer frygt for pandemien . Men du er nødt til at lytte og læse fra de sande læger i verden, der har sagt, at virussen ikke er så slem, som man skulle have gjort. At låse alle ned er ikke vejen eller masken, for alt dette gør er at bryde økonomien, som er planen for verdens elite. The Secret Society er i kontrol over verden nu og vil bringe verden til at standse. Ved at gøre dette vil de have talt så mange mennesker som de kan. ”

”Mine børn, bed hårdt om, at viruserne går – og bed om din beskyttelse. Frygt ikke fordi jeg kontrollerer verden, selvom de på grund af menneskeheden ikke lytter til mig, vælger at følge dæmonerne. ”

” Antikrist gør sine skridt, men han bliver ikke offentlig, før den store advarsel er sket. Så vend til Mig, mine elskede børn, for I har intet at frygte. ”

Bed for Australien , for Mine børn må vende tilbage til Mig. Snart vil Francis – i Rom – afgive en offentlig erklæring, som vil splitte kirken. Den Hellige Fader, Benedikt , forlader snart Rom, og begivenhederne vil bringe den store advarsel til verden. ”

“Bed, kære børn, for Europa , for der vil komme store begivenheder til hende, som vil ændre verdens gang. Bed for Amerikas Forenede Stater , for det vil gå under store lidelser. Bed for Rusland , for det vil gøre et skridt for at bryde det ukrainske land. Bed for Kina , da det har planer om at tage taiwaneserne og bringe stærk kontrol over Hong Kong . Bed for Indonesien , for landet vil ryste, og mange mennesker vil dø. ”

“Mine børn, jeg kommer ikke med behagelige nyheder, men du behøver kun at ændre, så vil du se mange velsignelser komme til dig.”

”I dag, mine børn, er min salige mors fødselsdag . Bed om, at hendes sejr kommer meget snart. “

WILLIAM: Jeg ser Sankt Michael komme ved siden af ​​Vor Frue. Vores hellige mor bevæger sig fremad – Hun er meget smuk. Vor Frue hilser mig:

VORES DAME: “Jeg vil gerne tale med vores kærlige børn. Jeg hilser dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

“Mine elskede børn, i dag er en velsignet dag, fordi vi fejrer min fødsel på denne dag. Jeg sender hver af mine børn en særlig gave – en soldatengel fra koret Sankt Michael . Hver engel har en særlig gave fra Gud til at skænke jer alle, og hver engel får en rolle at spille for at guide hver sjæl, de har fået ansvaret for, for at forberede dem til deres fremtid. Saint Megulouris er din engel, mit barn – du vil senere forstå hvorfor. ”

”Verden er gået i mere mørke, mine børn, og det er på tide, at verden ændres til et sted, der vil tilbede Gud Faderen og Sønnen og Helligånden. Bed børn, at min festdag udråbes-den af Mediatrix, Co-Redemptrix og Advocacy -så fred en dag vil blive returneret til verden. Bed for Storbritannien , for der kommer en tugtelse af stor størrelse. ”

“Bed for Mellemøsten , for pandemien vil ikke forhindre nationerne i at bringe Holocaust frem for dem.”

”Jeg elsker jer, søde børn og jeg velsigner jer: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Forbliv stærk, for selvom korset bliver tungere, ved du, at tiden for Jesu tilbagevenden til menneskeheden kun er et par år tilbage. Bed, bed, mine børn. Jeg bliver hos dig til det sidste. Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

“Min elskede søn af mit hjerte, vær sikker på, at jeg forbliver hos dig, og jeg vil give dig beskeder, indtil vi kommer for at bringe dig til himlens tredje sted, hvor du vil blive ændret og instrueret i at vende tilbage til verden , at guide og lede verden, indtil Min guddommelige søn, Jesus, vender tilbage. Du får meget at gøre, når du kommer hjem, meget snart. Forbliv i fred. Jeg elsker dig, min dyrebare ‘frelsens klippe’, min sidste hellige præst: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Både Jesus og Maria velsigner os +:

VORES HERRE og VORES DAME: “Indtil næste gang. Vi elsker dig.”

WILLIAM: Både Jesus og Maria laver korsets tegn:

VORES HERRE og VORES DAME: ”I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM: Englene synger stadig. +

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.