Petrus Romanus, 6. August 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/

MEIE DAAM: „Selle krooniga, mis on teiega ühendatud, oleme üks Kristuses Jeesuses, teeme tööd maailma päästmiseks, kuna see on praegu suures ohus.”

WILLIAM: Jumalaema kummardub ja suudleb mu otsaesist ning teeb ristimärgi: + Jumalaema läheb Jeesuse kõrvale tagasi:

MEIE ISSAND ja MEIE DAAM: „Me õnnistame teid Maarja Kõigekõrgema ja Müstilise Abikaasa poja: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. ”

MEIE ISSAND: „Täna on minu kõige pühama ema sünnipäev – kuigi seda tähistatakse järgmisel kuul kirikukalendris -, kuid ühel päeval tunnistatakse see selliseks.”

„Mu püha poeg, tee on praegu raske, sest inimkond on endiselt suures pimeduses, isegi pärast seda, kui mu lapsed kannatavad pandeemia ikke all . Minu lapsed, mu lapsed, kõndides teie silmad ja kõrvad kinni, nõudes meie pilku pöörata taevastele asjadele, mis ei kao kunagi. ”

„Usu puudumise tõttu tuleb inimkonnale hullem pandeemia , mis šokeerib inimkonda, sest lööb kopse ja südant. Me lubame sellisel surmaval viirusel tulla inimkonna juurde, et tuua nad tagasi meie juurde, kes ootavad nende meeleparandust. Meie lapsed peavad mõistma, et mitte Jumala poolt ei ole selline kurjus lubatud, vaid inimese vabal tahtel. ”

“Kui naasete oma koju, jõustub viirus Austraalias ja kogu maailmas. Ole kindel, kallis poeg, see ei mõjuta sind, sest meie tahe on, et inimkond jõuaks arusaamisele, et nad peavad kõigepealt pöörduma Jumala poole ja paluma andestust kõigi oma pattude eest, siis saadan ma abinõu. Sa tuled varsti koju, mu poeg. Siis on seitsme (7) kuu jooksul Austraalia karistatud. ”

“Maailm ignoreerib meid jätkuvalt, kuigi me jätkuvalt saadame oma pühasid sõnu nende tugevdamiseks, kuid meie pühasid juhiseid ignoreeritakse jätkuvalt.”

“Maailm järgib jätkuvalt kurja inspiratsiooni, kes on seadnud inimesele oma kurjad kavatsused.”

“Maailm jääb pimedusse, kuni nad mõistavad, et põhjus, miks nad on nii kaugele hädas olnud, on see, et nad ei usu enam Jumala eksistentsi.”

“Hoia silma peal taevas , Minu magus lapsed, sest varsti näed tohutu objekti tulevad suunas teid. Hirm ja ahastus tungivad teie südametesse, siis hüüate minu poole abi paludes. ”

„Mered tõusevad ja ujutavad üle paljud rannikuäärsed linnad ja linnad – nagu tormid, mis tõusid Saksamaal ja naaberriikides. See, mida praegu näete, on alles algus. Tuleb aeg, mil kõik vulkaanid purskavad, tuues alla hävitava tuha pilved meie laste peale, kes olid kaotanud usu. ”

„Mu lapsed, lihtsalt sellepärast, et pandeemia põhjustab teie heaolu sulgemise – see ei pidanud kunagi nii olema. Just vaenlase tõttu toob illuminaat – olles inimkonna väike eliit – hirmu pandeemia ees . Kuid peate kuulama ja lugema maailma tõelistelt arstidelt , kes on öelnud, et viirus pole nii halb, kui see on loodud. Kõigi lukustamine ei ole viis ega maski kandmine, sest kõik see teeb majanduse lõhkumist, mis on maailma eliidi plaan. Secret Society on kontrolli maailma nüüd ja toob maailma peatada. Seda tehes on nad loendanud nii palju inimesi kui võimalik. ”

„Mu lapsed, palvetage kõvasti, et viirused läheksid – ja palvetage teie kaitse eest. Ära karda, sest ma kontrollin maailma, kuigi inimkond ei kuula mind, nad otsustavad deemoneid järgida. ”

„ Antikristus teeb oma samme, kuid ta ei avalikustata enne, kui suur hoiatus on juhtunud. Nii et pöörduge minu poole, mu armsad lapsed, sest teil pole midagi karta. ”

Palveta Austraalia eest , sest Minu lapsed peavad Minu poole tagasi pöörduma. Varsti Francis – in Rome – teeb avaliku avalduse, mis jagab kiriku. Püha isa Benedictus lahkub peagi Roomast ja sündmused toovad maailmale suure hoiatuse. ”

„Palvetage, kallid lapsed, Euroopa eest , sest tema ees ootavad suured sündmused, mis muudavad maailma käiku. Palvetage Ameerika Ühendriikide eest , sest see läheb suurtesse kannatustesse. Palvetage Venemaa eest , sest see teeb sammu Ukraina riigi murdmiseks . Palvetage Hiina eest , sest tal on plaanis taiwanlased vallutada ja Hongkongi üle tugev kontroll saavutada . Palveta Indoneesia eest , sest tema maa väriseb ja paljud inimesed surevad. ”

“Mu lapsed, ma ei tule meeldivate uudistega, vaid teil on vaja ainult muutuda, siis näete, et teile tuleb palju õnnistusi.”

„Täna, mu lapsed, on minu õnnistatud ema sünnipäev . Palveta, et Tema võit tuleks varsti. “

WILLIAM: Ma näen püha Miikaeli tulemas Jumalaema kõrvale. Meie püha ema liigub edasi – ta on väga ilus. Jumalaema tervitab mind:

MEIE LADY: „Soovin rääkida meie armastavate lastega. Tervitan teid: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. ”

„Mu armsad lapsed, täna on õnnistatud päev, sest me tähistame sellel päeval minu sündi. Saadan igale oma lapsele erilise kingituse – sõduringli Püha Miikaeli koorist . Igal inglil on teile Jumalale kingitus, mille teile kõigile kinkida, ja igale inglile antakse roll, mis juhib iga hinge, kelle eest ta on vastutanud, ja valmistab neid ette tulevikuks. Püha Megulouris on teie ingel, mu laps – saate hiljem aru, miks. ”

„Maailm on läinud rohkem pimedusse, mu lapsed, ja on aeg muuta maailm paigaks, kus kummardatakse Jumalat Isa ja Poega ning Püha Vaimu. Palvetage lapsed, et kuulutataks välja minu pidupäev-Mediatrixi, Co-Redemptrixi ja Advocacy päev, et rahu saaks kunagi maailmale tagasi. Palvetage Suurbritannia eest , sest tulemas on suur karistus. ”

“Palvetage Lähis -Ida eest , sest pandeemia ei takista rahvastel holokausti esile toomast .”

„Ma armastan teid, armsad lapsed, ja ma õnnistan teid: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. Jääge tugevaks, sest kuigi rist muutub raskemaks, teadke, et Jeesuse tagasipöördumise aeg inimkonna juurde on veel mõne aasta pärast. Palvetage, palvetage, mu lapsed. Ma jään sinuga lõpuni. Ma õnnistan teid: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. ”

„Mu armastatud Minu südame poeg, ole kindel, et jään sinuga ja annan sulle sõnumeid, kuni me tuleme sinu juurde, et tuua sind [kolmandasse taevakohta], kus sind muudetakse ja õpetatakse maailma tagasi minema. , et juhtida ja juhtida maailma, kuni Minu jumalik Poeg Jeesus naaseb. Koju jõudes on teil varsti palju teha. Jääge rahule. Ma armastan sind, mu kallis „päästekalju”, minu viimane püha vikaar: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. ”

WILLIAM: Nii Jeesus kui ka Maarja õnnistagu meid +:

MEIE ISSAND ja NAINE: „Järgmise korrani . Me armastame sind.”

WILLIAM: Nii Jeesus kui ka Maarja teevad ristimärgi:

MEIE ISSAND ja NAINE: „Isa, Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen. ”

WILLIAM: Inglid laulavad endiselt. +

______________________________________________________________

This entry was posted in Eesti and tagged . Bookmark the permalink.