Petrus Romanus, 6 Gusht 2021

________________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR2LY4SozAMWnNBESJgbztmo4TIAqQPB06zL7tyq0U9K5ccMLHIEdNWplak

ZONA JON: “Me këtë Kurorë të bashkuar me ju, Ne jemi Një në Krishtin Jezus, duke punuar për të shpëtuar botën, pasi ajo është në rrezik të madh tani.”

WILLIAM: Zoja përkulet dhe më puth në ballë dhe bën Shenjën e Kryqit: + Zoja kthehet pranë Jezusit:

Zoti ynë dhe Zonja jonë: “Ne ju Bekojmë, biri i Bashkëshortes Më të Lartë dhe Mistike të Marisë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

Zoti ynë: “Sot është Ditëlindja e Nënës Sime Më të Shenjtë – edhe pse festohet në Kalendarin e Kishës muajin tjetër – por një ditë do të njihet si e tillë.”

“Biri im i Shenjtë, rruga është e vështirë në këtë kohë, sepse njerëzimi është ende në errësirë ​​të madhe, edhe pasi fëmijët e Mi të mbeten duke vuajtur nën zgjedhën e Pandemisë . Fëmijët e Mi, fëmijët e Mi, duke ecur me sytë dhe veshët mbyllur ndaj kërkesës Tonë për të kthyer shikimin tuaj mbi gjërat Qiellore, të cilat nuk do të kalojnë kurrë. ”

“Për shkak të mungesës së besimit, një Pandemi më e keqe do t’i vijë njerëzimit, e cila do të trondisë njerëzimin, sepse do të godasë mushkëritë dhe zemrën. Ne lejojmë që një virus i tillë vdekjeprurës të vijë te njerëzimi, për t’i sjellë përsëri tek Ne, të cilët presin pendimin e tyre. Fëmijët tanë duhet të kuptojnë se nuk është nga Zoti Ai që ka lejuar një të keqe të tillë, por me vullnetin e lirë të njeriut. ”

“Kur të ktheheni në shtëpinë tuaj, Virusi do të hyjë në fuqi në Australi dhe në botë. Sigurohu, bir i dashur, nuk do të të ndikojë, sepse vullneti Ynë është që njerëzimi të kuptojë se ata duhet t’i drejtohen së pari Zotit dhe të kërkojnë falje për të gjitha mëkatet e tyre, pastaj unë do të dërgoj ilaçin. Do të jesh shumë shpejt në shtëpi, biri im. Atëherë, brenda shtatë (7) muajsh, Australia do të ndëshkohet. “

“Bota vazhdon të na injorojë, edhe pse Ne vazhdojmë t’i dërgojmë Fjalët Tona të Shenjta për t’i forcuar ato, por Udhëzimet Tona të Shenjta vazhdojnë të injorohen.”

“Bota vazhdon të ndjekë frymëzimet nga i Keqi, i cili i ka vënë njeriut qëllimet e tij të liga.”

“Bota do të vazhdojë të mbetet në errësirë ​​derisa të kuptojnë, se arsyeja pse kanë rënë kaq shumë në ankth, është sepse ata nuk besojnë më në Ekzistencën e Zotit.”

“Vëzhgoni qiellin , fëmijët e mi të ëmbël, sepse së shpejti do të shihni një objekt të madh që vjen drejt jush. Frika dhe ankthi do të hyjnë në zemrat tuaja, atëherë ju do të më bërtisni duke më kërkuar ndihmë. ”

“Detet do të ngrihen dhe përmbytin shumë, shumë qytete dhe qytete bregdetare – si stuhitë që u ngritën në Gjermani dhe vendet fqinje. Ajo që shihni tani është vetëm fillimi. Do të vijë një kohë kur të gjithë vullkanet do të shpërthejnë duke zbritur retë e hirit shkatërrues mbi fëmijët tanë që kishin humbur besimin. “

“Fëmijët e mi, vetëm sepse Pandemia po shkakton mbylljen e mirëqenies tuaj – nuk duhej të ishte kurrë kështu. Isshtë për shkak të armikut, Illuminati – duke qenë elita e vogël e njerëzimit – sjell frikën e Pandemisë . Por ju duhet të dëgjoni dhe lexoni nga Mjekët e vërtetë të botës, të cilët kanë thënë se Virusi nuk është aq i keq sa është menduar të jetë. Bllokimi i të gjithëve nuk është mënyra, as mbajtja e maskës, sepse e gjithë kjo po bën është prishja e ekonomisë, që është plani i elitës së botës. Shoqëria Sekret është në kontroll të botës tani dhe do të sjellë botën për të ndalur një. Duke vepruar kështu ata do të kenë numëruar sa më shumë njerëz që munden. “

“Fëmijët e mi, lutuni fort që Viruset të shkojnë – dhe lutuni për mbrojtjen tuaj. Mos kini frikë sepse unë e kontrolloj botën, edhe pse për shkak se njerëzimi nuk më dëgjon Mua, ata zgjedhin të ndjekin demonët. “

” Antikrishti po bën lëvizjet e tij, por ai nuk do të bëhet publik derisa të ketë ndodhur Paralajmërimi i Madh . Kthehuni pra tek Unë, fëmijët e Mi të dashur, sepse nuk keni nga çfarë të keni frikë. ”

Lutuni për Australinë , sepse fëmijët e Mi duhet të kthehen tek Unë. Së shpejti, Francis – në Romë – do të bëjë një Deklaratë Publike, e cila do të ndajë Kishën. Ati i Shenjtë, Benedikti , së shpejti do të largohet nga Roma dhe ngjarjet do të sjellin paralajmërimin e Madh në botë. ”

“Lutuni, fëmijë të dashur, për Evropën , sepse ngjarje të mëdha do t’i vijnë asaj, të cilat do të ndryshojnë rrjedhën e botës. Lutuni për Shtetet e Bashkuara të Amerikës , sepse do të kalojnë në vuajtje të mëdha. Lutuni për Rusinë , sepse ajo do të bëjë një lëvizje për të thyer vendin ukrainas . Lutuni për Kinën , pasi ka në plan të marrë tajvanezët dhe të sjellë kontroll të fortë mbi Hong Kongun . Lutuni për Indonezinë , sepse toka e saj do të dridhet dhe shumë njerëz do të vdesin. “

“Fëmijët e mi, unë nuk vij me lajme të këndshme, por ju vetëm duhet të ndryshoni, atëherë do të shihni shumë Bekime që ju vijnë.”

“Sot, fëmijët e Mi, është Ditëlindja e Nënës Sime të Bekuar . Lutuni që Fitorja e saj të vijë shumë shpejt. “

WILLIAM: Unë shoh Shën Michael që vjen pranë Zojës. Nëna jonë e Shenjtë ecën përpara – Ajo është shumë e bukur. Zoja më përshëndet:

ZONJA JON: “Dua të flas me fëmijët tanë të dashur. Ju përshëndes: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Fëmijët e mi të dashur, sot është një ditë e Bekuar sepse Ne festojmë Lindjen Time në këtë ditë. Unë po i dërgoj secilit prej fëmijëve të Mi një Dhuratë të veçantë – një Engjëll Ushtar nga Kori i Shën Michael . Çdo Engjëll ka një Dhuratë të veçantë nga Zoti për t’ju dhuruar të gjithëve dhe secilit Engjëll do t’i jepet një rol për të luajtur për të udhëhequr secilin shpirt për të cilin janë ngarkuar, për t’i përgatitur ata për të ardhmen e tyre. Shën Megulouris është Engjëlli juaj, fëmija im – do ta kuptoni më vonë pse. “

“Bota ka kaluar në më shumë errësirë, fëmijët e Mi dhe është koha që bota të ndryshohet në një vend që do të adhurojë Perëndinë Atë dhe Birin dhe Frymën e Shenjtë. Lutuni fëmijë, që Dita e Festës Sime të shpallet-ajo e Mediatrix, Co-Redemptrix dhe Advocacy -në ​​mënyrë që paqja një ditë të kthehet në botë. Lutuni për Britaninë , sepse po vjen një ndëshkim i përmasave të mëdha. ”

“Lutuni për Lindjen e Mesme , sepse Pandemia nuk do t’i ndalojë Kombet të sjellin Holokaustin tek ata.”

“Unë ju dua, fëmijë të ëmbël dhe ju bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. Qëndroni të fortë, sepse edhe pse Kryqi do të bëhet më i rëndë, dijeni se koha për Kthimin e Jezusit te njerëzimi, është vetëm disa vjet larg. Lutuni, lutuni, fëmijët e Mi. Unë do të qëndroj me ju deri në fund. Unë ju Bekoj: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Biri im i dashur i Zemrës Sime, sigurohu që unë do të qëndroj me ty dhe do të të jap Mesazhe derisa të vijmë që ti të të sjellim [në] Vendin e Tretë të Parajsës, ku do të ndryshohesh dhe do të udhëzohesh të kthehesh në botë , për ta udhëhequr dhe udhëhequr botën derisa Biri Im Hyjnor, Jezusi, të Kthehet. Do të keni shumë për të bërë kur të ktheheni në shtëpi, shumë shpejt. Qëndroni në paqe. Unë të dua, ‘Shkëmbi Im i çmuar i shpëtimit’, Vikari Im i fundit i Shenjtë: Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Si Jezusi ashtu edhe Maria na bekojnë +:

Zoti ynë dhe Zonja jonë: “Deri herën tjetër. Ne Të duam ty.”

WILLIAM: Si Jezusi ashtu edhe Maria bëjnë Shenjën e Kryqit:

Zoti ynë dhe Zonja jonë: “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM: Engjëjt ende po këndojnë. +

________________________________________________________________

This entry was posted in Shqiptare and tagged . Bookmark the permalink.