Petrus Romanus, 6 Augustus 2021

________________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR3APfAfULs9edQ7-8FZWcMUBaB5d_CpoFFweP-sZw86VP954dMKLo7X7MQ

ONS DAME: “Met hierdie kroon wat vir u verenig is, is ons een in Christus Jesus en werk ons ​​om die wêreld te red, aangesien dit nou in groot gevaar is.”

WILLIAM: Our Lady buk en soen my voorkop en maak die teken van die kruis: + Our Lady gaan langs Jesus terug:

ONS HERE en ONS DAME: “Ons seën u, seun van die Allerhoogste en Mystieke Eggenoot van Maria: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

ONS HERE: “Vandag is die verjaardag van my Allerheiligste Moeder – al word dit volgende maand in die Kerkkalender gevier – maar dit sal eendag as sodanig erken word.”

‘My heilige seun, die pad is in hierdie tyd moeilik, want die mensdom is nog steeds in groot duisternis, selfs nadat my kinders onder die juk van die pandemie gebly het . My kinders, My kinders, loop met julle oë en ore toe vir ons eis om die hemelse dinge te bedink wat nooit sal vergaan nie. ”

‘Vanweë die gebrek aan geloof, sal ‘n erger pandemie na die mensdom kom, wat die mensdom sal skok omdat dit die longe en die hart sal tref. Ons laat toe dat sulke dodelike virus na die mensdom toe kom, om dit terug te bring na Ons, wat op hul bekering wag. Ons kinders moet verstaan ​​dat dit nie deur God is wat sulke kwaad toegelaat het nie, maar deur die vrye wil van die mens. ”

‘As u na u huis terugkeer, sal die virus in Australië en die wêreld van krag word. Wees verseker, liewe seun, dit beïnvloed u nie, want dit is ons wil dat die mensdom tot die besef moet kom dat hulle hulle eers tot God moet wend en om vergifnis vir al hulle sondes moet vra, dan stuur ek die middel. U sal binnekort tuis wees, my seun. Dit is dan, binne sewe (7) maande, sal Australië getugtig word. ”

“Die wêreld ignoreer ons steeds, al stuur ons steeds ons Heilige Woorde om dit te versterk, maar ons Heilige Aanwysings word steeds geïgnoreer.”

“Die wêreld volg steeds die inspirasies van die Bose, wat die mens sy bose bedoelings op die hals gehaal het.”

“Die wêreld sal in die duisternis bly bly totdat hulle besef dat die rede waarom hulle so ver in nood verval het, is omdat hulle nie meer in God se bestaan ​​glo nie.”

‘Hou die lug dop , my liewe kinders, want binnekort sal u ‘n groot voorwerp na u toe sien kom. Vrees en angs sal in julle harte kom, dan sal julle tot My roep en hulp vra. ”

‘Die seë sal opstaan ​​en baie, baie kusstede en -dorpe oorstroom, soos die storms wat in Duitsland en buurlande ontstaan ​​het. Wat u nou sien, is slegs die begin. Daar sal ‘n tyd kom dat alle vulkane sal uitbars en wolke van vernietigende as op ons kinders wat geloof verloor het, laat val. ”

‘My kinders, net omdat die pandemie u welsyn beëindig, hoef dit nooit so te wees nie. Dit is as gevolg van die vyand, die Illuminati – die klein elite van die mensdom – bring die vrees vir die pandemie . Maar u moet luister en lees van die ware dokters van die wêreld, wat gesê het dat die virus nie so erg is soos voorheen nie. Almal sluit nie die manier waarop die masker gedra word nie, want dit alles is om die ekonomie te breek, wat die plan van die elite van die wêreld is. Die Geheime Genootskap is nou in beheer van die wêreld en sal die wêreld tot stilstand bring. Deur dit te doen, sal hulle soveel mense as moontlik getel het. ”

‘My kinders, bid hard dat die virusse gaan – en bid vir u beskerming. Vrees nie omdat Ek die wêreld beheer nie, al kies hulle die duiwels omdat hulle nie na My luister nie. ”

‘Die Antichris maak sy optrede, maar hy sal eers openbaar word as die groot waarskuwing plaasgevind het. Wend julle dus tot My, my geliefde kinders, want julle hoef niks te vrees nie. ”

Bid vir Australië , want My kinders moet terugkeer na My toe. Binnekort sal Francis – in Rome – ‘n openbare verklaring aflê wat die kerk sal verdeel. Die Heilige Vader, Benedictus , verlaat binnekort Rome en die gebeure bring die Groot Waarskuwing aan die wêreld. ”

‘Bid, liewe kinders, vir Europa , want groot gebeure sal na haar toe kom, wat die verloop van die wêreld sal verander. Bid vir die Verenigde State van Amerika , want dit sal groot lyding ondergaan. Bid vir Rusland , want dit sal ‘n stap maak om die Oekraïense land te breek . Bid vir China , aangesien dit planne het om die Taiwanese te neem en sterk beheer oor Hong Kong te bring . Bid vir Indonesië , want die land sal bewe en baie mense sal sterf. ”

‘My kinders, ek kom nie met aangename nuus nie, maar u hoef net te verander, dan sal u baie seëninge na u toe sien kom.’

‘Vandag, my kinders, is die verjaardag van my geseënde moeder . Bid dat haar oorwinning spoedig sal kom. “

WILLIAM: Ek sien hoe Saint Michael langs Our Lady kom. Ons Heilige Moeder beweeg vorentoe – sy is baie mooi. Our Lady groet my:

ONS DAME: ‘Ek wil met ons liefdevolle kinders praat. Ek groet julle: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘My geliefde kinders, vandag is ‘n geseënde dag, want ons vier my geboorte op hierdie dag. Ek stuur vir elkeen van my kinders ‘n spesiale geskenk – ‘n soldaatengel uit die koor van Sint Michael . Elke engel het ‘n spesiale gawe van God om aan u almal te skenk, en elke engel sal ‘n rol kry om elke siel wat hulle in beheer is, te lei, om hulle voor te berei op hul toekoms. Saint Megulouris is u engel, my kind – u sal later verstaan ​​hoekom. ”

‘Die wêreld het meer donker geword, my kinders, en dit is tyd dat die wêreld verander word in ‘n plek wat God die Vader en die Seun en die Heilige Gees sal aanbid. Bid kinders, dat My Feesdag uitgeroep word-die van Mediatrix, Co-Redemptrix en Advocacy -sodat vrede eendag aan die wêreld teruggekeer sal word. Bid vir Brittanje , want ‘n tugtiging van groot omvang kom. “

‘Bid vir die Midde -Ooste , want die pandemie sal die nasies nie keer om die Holocaust aan hulle te bring nie.’

‘Ek is lief vir julle, liewe kinders en ek seën julle: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Bly sterk, want alhoewel die Kruis swaarder sal word, weet dat die tyd vir Jesus se wederkoms na die mensdom nog net ‘n paar jaar ver is. Bid, bid, My kinders. Ek sal by jou bly tot die einde toe. Ek seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘My geliefde seun van my hart, wees verseker dat ek by u bly en ek sal u boodskappe gee totdat ons kom om u na die derde plek van die hemel te bring, waar u verander sal word en die opdrag sal ontvang om na die wêreld terug te keer , om die wêreld te lei en te lei totdat My Goddelike Seun, Jesus, terugkeer. U sal baie gou moet doen as u by die huis kom. Bly in vrede. Ek is lief vir jou, My kosbare ‘Rots van redding’, My Laaste Heilige Predikant: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM: Jesus en Maria seën ons +:

ONS HERE en ONS DAME: “Tot volgende keer. Ons is lief vir jou.”

WILLIAM: Jesus en Maria maak die teken van die kruis:

ONS HERE en ONS DAME: “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM: Die engele sing nog steeds. +

________________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.