Petrus Romanus, 6. Elokuuta 2021

______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/07/message-832-6-august-2021/?fbclid=IwAR0pDN4G-n9uycwAgtsndaa-y5gRR1hWKk-SCSNCYnQNDG8i8BuEykAi7XQ

MEIDÄT: “Kun tämä kruunu on yhdistetty sinuun, olemme yksi Kristuksessa Jeesuksessa ja työskentelemme pelastaaksemme maailman, koska se on nyt suuressa vaarassa.”

WILLIAM: Our Lady kumartuu ja suutelee otsaani ja tekee ristinmerkin: + Our Lady menee takaisin Jeesuksen viereen:

HERRAMME JA TERVEMMÄN: “Siunaamme sinua Marian korkeimman ja mystisen puolison poika: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen. ”

HERRAMME: “Tänään on pyhimmän äitini syntymäpäivä – vaikka sitä vietetään kirkon kalenterissa ensi kuussa – mutta eräänä päivänä se tunnustetaan sellaiseksi.”

“Pyhä poikani, tie on vaikea tällä hetkellä, koska ihmiskunta on edelleen suuressa pimeydessä, vaikka lapseni kärsivät pandemian ikeestä . Lapseni, lapseni, kävelevät silmänne ja korvanne kiinni pyyntömme mukaisesti kääntää katseenne taivaallisiin asioihin, jotka eivät koskaan katoa. ”

” Uskottomuuden vuoksi ihmiskunnalle tulee pahempi pandemia , joka järkyttää ihmiskuntaa, koska se iskee keuhkoihin ja sydämeen. Annamme tällaisen tappavan viruksen tulla ihmiskunnalle, tuoda heidät takaisin luoksemme, jotka odottavat parannustaan. Lapsemme on ymmärrettävä, ettei Jumala ole sallinut tällaista pahaa, vaan ihmisen vapaa tahto. “

”Kun palaat kotiisi, virus tulee voimaan Australiassa ja muualla maailmassa. Ole varma, rakas poika, se ei vaikuta sinuun, koska meidän tahtomme on, että ihmiskunta tulee ymmärtämään, että heidän on ensin käännyttävä Jumalan puoleen ja pyydettävä anteeksiantoa kaikista synneistään, ja sitten minä lähetän korjaustoimenpiteen. Tulet pian kotiin, poikani. Sitten seitsemän (7) kuukauden kuluessa Australia rangaistaan. ”

“Maailma sivuuttaa meidät edelleen, vaikka lähetämme edelleen Pyhiä Sanojamme vahvistamaan niitä, mutta Pyhät Ohjeemme jätetään huomiotta.”

“Maailma seuraa edelleen Pahan inspiraatiota, joka on asettanut ihmiselle pahat aikomuksensa.”

“Maailma pysyy pimeydessä, kunnes he ymmärtävät, että syy siihen, miksi he ovat joutuneet niin ahdinkoon, johtuu siitä, että he eivät enää usko Jumalan olemassaoloon.”

“Pidä silmällä taivasta , rakkaat lapseni, koska pian näet valtavan esineen tulevan sinua kohti. Pelko ja ahdistus tunkeutuvat sydämeesi, niin huudat Minulta apua. “

”Meret nousevat ja tulvivat monia, monia rannikkokaupunkeja – kuten myrskyt, jotka kohosivat Saksassa ja naapurimaissa. Se mitä näet nyt on vasta alkua. Tulee aika, jolloin kaikki tulivuoret purkautuvat ja tuovat tuhkapilviä alas lapsillemme, jotka olivat menettäneet uskonsa. ”

“Lapseni, vain siksi, että pandemia aiheuttaa teidän hyvinvointonne pysäyttämisen – sen ei koskaan tarvinnut olla näin. Vihollisen takia Illuminati – ihmiskunnan pieni eliitti – tuo pandemian pelon . Mutta sinun täytyy kuunnella ja lukea maailman todellisilta lääkäreiltä , jotka ovat sanoneet, että virus ei ole niin paha kuin on tehty. Kaikkien lukitseminen ei ole tapa eikä maskin käyttö, koska kaikki tämä tekee talouden murtamista, mikä on maailman eliitin suunnitelma. Salaseura hallitsee koko maailmaa nyt ja tuo maailma pysähtyi. Näin he ovat lukeneet niin monta ihmistä kuin pystyvät. ”

“Lapseni, rukoilkaa kovasti, että virukset menevät – ja rukoilkaa suojelustanne. Älä pelkää, koska minä hallitsen maailmaa, vaikka ihmiskunta ei kuuntele minua, he päättävät seurata demoneja. ”

” Antikristus tekee liikkeensä, mutta hän ei tule julkiseksi ennen kuin suuri varoitus on tapahtunut. Kääntykää siis puoleeni, rakkaat lapseni, koska teillä ei ole mitään pelättävää. “

Rukoile Australian puolesta , koska lasteni täytyy kääntyä takaisin minun luokseni. Pian Francis – Roomassa – antaa julkisen julistuksen, joka jakaa kirkon. Pyhä isä Benedictus lähtee pian Roomasta ja tapahtumat tuovat suuren varoituksen maailmalle. ”

”Rukoilkaa, rakkaat lapset, Euroopan puolesta , koska hänelle tulee suuria tapahtumia, jotka muuttavat maailman kulkua. Rukoile Yhdysvaltojen puolesta , koska se joutuu suuriin kärsimyksiin. Rukoilkaa Venäjän puolesta , koska se aikoo rikkoa Ukrainan maan. Rukoilkaa Kiinan puolesta , sillä sillä on suunnitelmia valloittaa taiwanilaiset ja saada vahva valta Hongkongiin . Rukoilkaa Indonesian puolesta , koska sen maa vapisee ja monet ihmiset kuolevat. ”

“Lapseni, en tuota miellyttäviä uutisia, mutta teidän tarvitsee vain muuttua, niin te näette monia siunauksia.”

“Tänään, lapseni, on siunatun äitini syntymäpäivä . Rukoile, että Hänen voitonsa tulee pian. “

WILLIAM: Näen pyhän Mikaelin tulevan Neitsyt Marian vieressä. Pyhä äitimme etenee – Hän on erittäin kaunis. Our Lady tervehtii minua:

NAISEMME: ”Haluan puhua rakastaville lapsillemme. Tervehdin teitä: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Rakkaat lapseni, tänään on siunattu päivä, koska juhlimme syntymääni tänä päivänä. Lähetän jokaiselle lapselleni erityisen lahjan – sotilasenkelin Pyhän Mikaelin kuorosta . Jokaisella enkelillä on erityinen lahja Jumalalta teille kaikille, ja jokaiselle enkelille annetaan tehtävä, joka ohjaa jokaista sielua, joka heille on annettu vastuuseen, valmistaakseen heidät tulevaisuutta varten. Pyhä Megulouris on enkelisi, lapseni – ymmärrät myöhemmin miksi. ”

”Maailma on mennyt yhä pimeämmäksi, lapseni, ja on aika muuttaa maailma paikaksi, joka palvoo Isää ja Poikaa ja Pyhää Henkeä. Rukoilkaa lapsia, että juhlapäiväni- Mediatrixin, Co-Redemptrixin ja Advocacyn- päivä julistettaisiin , jotta rauha palaisi jonain päivänä maailmalle. Rukoile Ison -Britannian puolesta , koska suuri rangaistus on tulossa. ”

“Rukoile Lähi -idän puolesta , koska pandemia ei estä kansakuntia tuomasta heille holokaustia .”

“Rakastan teitä, rakkaat lapset, ja siunaan teitä: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. Pysy vahvana, koska vaikka Risti tulee raskaammaksi, tiedä, että Jeesuksen paluun aika ihmiskunnalle on vain muutaman vuoden päässä. Rukoilkaa, rukoilkaa, lapseni. Pysyn kanssasi loppuun asti. Siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

“Rakas sydämeni poika, ole varma, että pysyn kanssasi ja annan sinulle viestejä, kunnes tulemme hakemaan sinua [tuomaan] taivaan kolmanteen paikkaan, jossa sinut muutetaan ja neuvotaan palaamaan maailmaan , opastamaan ja johtamaan maailmaa, kunnes Jumalallinen Poikani Jeesus palaa. Sinulla on paljon tekemistä, kun tulet kotiin, hyvin pian. Pysy rauhassa. Rakastan sinua, kallis “pelastuksen kallioni”, viimeinen pyhä vikaani: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. ”

WILLIAM: Sekä Jeesus että Maria siunaavat meitä +:

HERRAMME JA LADY: “Ensi kerralla. Rakastamme sinua.”

WILLIAM: Sekä Jeesus että Maria tekevät ristinmerkin:

HERRAMME JA ROUNamme: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen. ”

WILLIAM: Enkelit laulavat edelleen. +

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.