Petrus Romanus, 15 Agustus 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR28JbXPQOvw8Qe-N_NKMKJIjvUNnkoPdsqq40oHt3oZPBmDBVK5MOsd5uM

LADY KAMI : “Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

William : Ing mburi dheweke ana ewonan ewonan wong lan ing ndhuwur sirahe ana gendera.

LADY KAMI : “Aku ngucapake salam marang sampeyan, Anakku sing murni ing Kalbu: Ing Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

“Dina iki aku teka kanthi sayuta jiwa sing wis dibebasake saka Gerbang Purgatory , sing utang karo sampeyan, Anakku sing dak tresnani.”

WILLIAM : Kabeh padha tumungkul lan ngidungake puji sokur marang Gusti Allah Triune lan konsepsi Immaculate: “Lan sampeyan, Sedulurku sing dak tresnani, sing wis ngluwari kita ing Taun Welas Welas.”

Lady kita alamat karo aku lan ujar:

LADY KAMI : “Aku pengin sampeyan siyap saiki, amarga aku bakal nggawa sampeyan menyang Purgatory.”

WILLIAM : Malaikat Gerbang Purgatory mbukak.

LADY KAMI : “Anakku sing dak tresnani, deloken jiwa-jiwa sing ngenteni mlebu Swarga.”

WILLIAM : Ana pirang-pirang mili jiwa sing ndedonga kanthi antisipasi. Ibu Maria njaluk aku nggawe Tandha Salib kanggo dheweke, sing daklakoni. +

LADY KAMI : “10.000 bakal mlebu Swarga dina iki. Kabeh mau padha precaya marang kowe, Putraku. Dheweke bakal mlebu Swarga sajrone sakjam. Ayo padha bali menyang papan sing dakkarepake, Putraku. ”

“Dina iki minangka dina sing mulya, anakku, amarga akeh jiwa liyane sing bakal mlebu Swarga lan ora ana jiwa sing bakal dikutuk ing Dina Riyaya Agung.”

“Anak lan anak-anakku, dina iki Kita ngrayakake Kemenanganku menyang Swarga. Kajaba iku, aku njaluk kabeh anak Kita mikir babagan wayah sampeyan uga bakal mlebu Swarga, amarga iki tujuan sing dakkarepake supaya kabeh anak Kita mlebu, nanging kita kudu ndedonga kanggo kabeh jiwa, amarga mungsuh banget kuwat wektu iki amarga dheweke ngerti yen waktune bakal entek, ora suwe. Ndedonga, anak-anak sing manis, Chaplet of Mercy Suci kanggo awake dhewe lan bocah-bocah ing jagad iki. “

” New South Wales saka Australia wis musna menyang total lockdown amarga saka Pandemi , nanging iku pamindhahan salah, amarga bakal nimbulaké crah gedhe kanggo wong ing New South Wales. Panguwasa mriksa masalah kasebut kanthi wedi, nanging sing ngontrol seneng banget, amarga iki bakal nyebabake kuwatir banget kanggo anak-anakku. Ndedonga kanggo sing tanggung jawab, amarga bakal akeh wangsulan. Anak-anakku, Pandemi iki ora serius kaya sing diandharake. Pandonga bakal ngrampungake kabeh masalah ”

“Anak-anakku sing daktresnani, jagad iki dadi peteng. Wong-wong ing Timur Tengah padha penggemar. kahanan kasebut, ngarep-arep manawa Amerika bakal bali njaga gerakan Taliban . Nanging, bocah-bocah sing manis, iki kanggo njaga struktur Amerika, amarga kanthi nggawa pasukan Amerika adoh saka omah, wong-wong Amerika bakal kurang kuwat ing omah nalika negara-negara kasebut nyerang lemah Amerika. “

“Ndedonga, anak-anakku kanggo Amerika , amarga bakal ana bencana, utamane ing Negara Bagian California. Akeh negara sing bakal nandhang sangsara, amarga manungsa isih ora ngrungokake Panggilan Kita kanggo ndedonga lan mbenakake. Ndedonga kanggo Inggris , amarga bakal diadili gedhe ing negara iki. ”

“Ndedonga kanggo Prancis , amarga negara iki bakal ora suwe maneh manawa kepungan. Ndedonga kanggo Raja Prancis , amarga wektune wis cedhak kanggo nylametake wong Prancis; lan ndedonga kanggo Peter II, amarga panggilane bakal enggal teka ing jagad. ”

“Ing Dina Riyaya Agung iki, aku menehi kabeh jiwa sing muga-muga kersa dadi Santo Suci, kanggo mbantu dheweke supaya sampurna lan suci. Sampeyan, anakku sing suci, bakal nampa Archangels lan telung Santo Suci, kanggo mbantu sampeyan kanggo ngrampungake kepausan sampeyan. “

“Aku mberkahi sampeyan lan kabeh jiwa sing apik, supaya ngetutake dalan sing ngarah menyang Kratoning Pencipta. + Aku Mberkahi: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

WILLIAM : Lady kita saiki bali menyang Salib Putih karo Saint Michael lan Malaikat Guardianku isih ana.

LADY KAMI : “Aku tresna sampeyan, anakku sing diberkahi, William: Kanthi Jeneng Rama lan Sang Putra lan Sang Roh Suci. Amin. ”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.