Petrus Romanus, 15 August 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR29llTn-g7voUgjuGy42FvBMGQI_kiOmiqsSvCoqMSv3lSFXvKSK6-5eKY

DOAMNA NOASTRĂ : „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : În spatele ei sunt mii și mii de oameni și deasupra capetelor lor este un steag.

DOAMNA NOASTRĂ : „Vă salut, fiul meu prețios al Inimii Mele Neprihănite: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

„Astăzi vin cu un milion de suflete care au fost eliberate de la Porțile Purgatoriului , care îți sunt îndatorate, fiul meu iubit”.

WILLIAM : Toți îngenunchează și cântă mulțumiri Dumnezeului Triunesc și Imaculatei Concepții: „Și tu, dragul nostru frate, care ne-ai salvat în Anul îndurării lui Dumnezeu”.

Maica Domnului mi se adresează și îmi spune:

DOAMNA NOASTRĂ : „Vreau să te pregătești acum, pentru că te voi duce la Purgatoriu”.

WILLIAM : Îngerii Porților Purgatoriului îl deschid.

DOAMNA NOASTRĂ : „Fiul meu iubit, uită-te la aceste suflete care așteaptă intrarea lor în Rai”.

WILLIAM : Există miliarde de suflete care se roagă anticipat. Maica Maria m-a rugat să fac semnul Crucii peste ei, ceea ce am făcut. +

DOAMNA NOASTRĂ : „10.000 vor merge în Rai în această zi. Toți sunt credincioșii în tine, fiul meu. Vor intra în Rai în decurs de o oră. Să ne întoarcem la locul în care eram, fiul meu ”.

„Astăzi este o zi glorioasă, copilul Meu, pentru că mai multe suflete vor intra în Rai și niciun suflet nu va fi condamnat în Ziua Mea Mare de Sărbătoare.”

„Copilul și copiii mei, astăzi sărbătorim Triumful Meu în Rai. De asemenea, îi rog pe toți copiii noștri să se gândească la momentul în care și voi veți intra în Rai, pentru că acesta este scopul în care doresc să intre toți copiii Noștri, dar trebuie să ne rugăm pentru toate sufletele, deoarece inamicul este foarte puternic la de data aceasta pentru că știe că timpul său se va termina, foarte curând. Rugați-vă, copii dragi, Capela Milostivirii Divine pentru voi și pentru copiii lumii. ”

„ New South Wales din Australia a intrat într-un blocaj total din cauza pandemiei , dar este o mișcare greșită, deoarece va provoca mari conflicte pentru oamenii din New South Wales. Autoritățile privesc problema cu mare teamă, dar cei care dețin controlul sunt foarte fericiți, deoarece acest lucru va provoca mari neliniști copiilor Mei. Rugați-vă pentru cei responsabili, pentru că vor avea multe de răspuns. Copiii mei, această pandemie nu este atât de gravă pe cât o faceți. Rugăciunea va rezolva toate problemele ”

„Copiii mei iubiți, lumea merge mai departe în întuneric. Oamenii din Orientul Mijlociu fanează. situația, sperând că America se va întoarce pentru a ține la distanță mișcarea talibanilor . Dar, copii dragi, aceasta este pentru a ține la distanță structura americană, deoarece aducând forțele americane departe de casă, americanii vor fi mai puțin puternici acasă atunci când țările vor ataca solul american ”.

„Rugați-vă, copiii mei pentru America , pentru că vor veni dezastre, în special în statul California . Multe dintre state vor suferi, deoarece omenirea încă nu ascultă Chemarea noastră de a ne ruga și de a face despăgubiri. Rugați-vă pentru Marea Britanie , pentru că vin mari încercări acestei națiuni. ”

„Roagă-te pentru Franța , pentru că nu va trece mult când această națiune va fi asediată. Rugați-vă pentru monarhul Franței , pentru că timpul său este aproape să vină pentru salvarea poporului Franței; și roagă-te pentru Petru al II-lea, pentru că chemarea sa va veni în curând în lume ”.

„În această zi de mare sărbătoare acord tuturor sufletelor de bunăvoință un Sfânt Sfânt, pentru a-i ajuta să ajungă la desăvârșire și sfințenie. Tu, sfântul meu fiu, vei primi pe Arhangheli și pe trei Sfinți Sfinți, pentru a te ajuta în cauza ta spre împlinirea Papalității tale ”.

„Vă binecuvântăm pe voi și pe toate sufletele bune, pentru a urma calea care duce la Împărăția Creatorului. + Te binecuvântăm: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : Maica Domnului se întoarce acum la Crucea Albă cu Sfântul Mihail și rămâne îngerul meu păzitor.

DOAMNA NOASTRĂ : „Te iubesc, fiul meu binecuvântat, William: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.