Petrus Romanus, 15. August 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR1hbWCdanwjZEOVM_CwRoyxDzIBnHzsXpJxkNVko736sdygq3kuHvvKiI8

VÅR DAME : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Bak henne er tusenvis av tusenvis av mennesker og over hodene deres er et flagg.

VÅR DAME : “Jeg hilser deg, Min dyrebare sønn av Mitt ulastelige hjerte: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“I dag kommer jeg med en million sjeler som er løslatt fra skjærsildets porter , som står i gjeld til deg, min elskede sønn.”

WILLIAM : De kneler alle sammen og synger takket være den treenige Gud og den ulastelige unnfangelse: “Og du, vår kjære bror, som har reddet oss i Guds barmhjertighetsår.”

Vår Frue henvender seg til meg og sier:

VÅR DAME : “Jeg vil at du skal forberede deg nå, for jeg skal ta deg med til skjærsilden.”

WILLIAM : Angels of the Gates of Purgatory åpner den.

VÅR DAME : “Min elskede sønn, se på disse sjelene som venter på at de skal komme inn i himmelen.”

WILLIAM : Det er milliarder av sjeler som ber i påvente. Mor Mary ba meg lage korsets tegn over dem, noe jeg gjorde. +

VÅR DAME : “10 000 skal til himmelen denne dagen. De er alle de troende på deg, min sønn. De kommer inn i himmelen innen en time. La oss gå tilbake til stedet jeg var, min sønn. ”

“I dag er en strålende dag, mitt barn, fordi mange flere sjeler vil komme inn i himmelen og ingen sjel vil bli fordømt på min store festdag.”

“Mitt barn og barn, i dag feirer vi My Triumph into Heaven. På samme måte ber jeg alle barna våre om å tenke på når du også kommer inn i himmelen, for dette er målet som jeg ønsker at alle barna våre skal komme inn, men vi må be for alle sjeler, da fienden er veldig sterk på denne gangen fordi han vet at tiden hans vil være ute, veldig snart. Be, søte barn, Chaplet of Divine Mercy for dere selv og verdens barn. ”

“ New South Wales i Australia har gått i total lockdown på grunn av pandemien , men det er et urettmessig trekk, fordi det vil føre til store strid mot folket i New South Wales. Myndighetene ser på saken i stor frykt, men de som har kontroll er veldig glade, for dette vil føre til store bekymringer for barna mine. Be for de ansvarlige, for de vil ha mye å svare for. Mine barn, denne pandemien er ikke så alvorlig som du tror det er. Bønn vil løse alle problemer ”

“Mine kjære barn, verden går lenger inn i mørket. Befolkningen i Midtøsten vifter. situasjonen, i håp om at Amerika vil komme tilbake for å holde Taliban -flyttingen i sjakk . Men, søte barn, dette er for å holde den amerikanske strukturen i sjakk, for ved å bringe de amerikanske styrkene hjemmefra vil amerikanerne være mindre kraftige hjemme når landene angriper amerikansk jord. “

“Be, mine barn for Amerika , fordi katastrofer vil komme, spesielt i delstaten California. Mange av statene vil lide, fordi menneskeheten fremdeles ikke lytter til vårt kall for å be og gjøre oppreisning. Be for Storbritannia , for det kommer store prøvelser til denne nasjonen. ”

“Be for Frankrike , for det vil ikke vare lenge før denne nasjonen blir beleiret. Be for monarken i Frankrike , for hans tid er nær for å redde Frankrikes folk; og be for Peter II, for hans kall vil snart komme til verden. ”

“På denne store festdagen gir jeg alle sjeler av god vilje en hellig hellig, for å hjelpe dem med å nå fullkommenhet og hellighet. Du, min hellige sønn, vil motta erkeenglene og tre hellige hellige for å hjelpe deg i din sak mot oppfyllelsen av pavedømmet ditt. ”

“Jeg velsigner deg og alle gode sjeler, for å følge stien som fører til Skaperens rike. + Jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Vår Frue vender nå tilbake til Det hvite kors med Saint Michael og mine skytsengler.

VÅR DAME : “Jeg elsker deg, min velsignede sønn, William: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.