Petrus Romanus, 15. August 2021

_______________________________________________________________

https://littlepebble.org/2021/08/16/message-833-15-august-2021/?fbclid=IwAR1hbWCdanwjZEOVM_CwRoyxDzIBnHzsXpJxkNVko736sdygq3kuHvvKiI8

VORES DAME : “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Bag hende er tusinder på tusinder af mennesker og over deres hoveder er et flag.

VOR DAME : ”Jeg hilser dig, Min dyrebare søn af mit pletfri hjerte: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

“I dag kommer jeg med en million sjæle, der er blevet løsladt fra skærsildets porte , som står i gæld til dig, min elskede søn.”

WILLIAM : De knæler alle sammen og synger takket være den treenige Gud og den ubesmittede undfangelse: “Og du, vores kære bror, som har reddet os i Guds barmhjertighedsår.”

Vor Frue henvender sig til mig og siger:

VORES DAME : “Jeg vil have, at du forbereder dig nu, for jeg tager dig med til skærsilden.”

WILLIAM : Englene fra skærsildets porte åbner den.

VORES DAME : “Min elskede søn, se på disse sjæle, der venter på deres indtræden i himlen.”

WILLIAM : Der er milliarder af sjæle, der beder i forventning. Moder Mary bad mig om at lave korsets tegn over dem, hvilket jeg gjorde. +

VORES DAME : “10.000 kommer til himlen denne dag. De er alle de troende på dig, min søn. De kommer ind i himlen inden for en time. Lad os gå tilbage til det sted, jeg var, min søn. ”

“I dag er en herlig dag, mit barn, for mange flere sjæle vil komme ind i himlen, og ingen sjæl vil blive fordømt på min store festdag.”

“Mit barn og børn, i dag fejrer vi Min triumf til himlen. På samme måde beder jeg alle vores børn om at tænke på det tidspunkt, hvor du også vil komme ind i himlen, for det er det mål, som jeg ønsker, at alle vores børn skal komme ind, men vi skal bede for alle sjæle, da fjenden er meget stærk i denne gang fordi han ved, at hans tid snart vil være forbi. Bed, søde børn, Chaplet of Divine Mercy for jer selv og verdens børn. ”

“ New South Wales i Australien er gået i total lockdown på grund af pandemien , men det er et uretmæssigt skridt, fordi det vil forårsage store stridigheder i befolkningen i New South Wales. Myndighederne ser på sagen i stor frygt, men dem i kontrol er meget glade, for det vil medføre store bekymringer for Mine børn. Bed for de ansvarlige, for de vil have meget at svare for. Mine børn, denne pandemi er ikke så alvorlig, som I gør det til at være. Bøn vil løse alle problemer ”

”Mine elskede børn, verden går længere ind i mørket. Folk i Mellemøsten blæser. situationen i håb om, at Amerika vender tilbage for at holde Taliban -bevægelsen i skak . Men søde børn, det er for at holde den amerikanske struktur i skak, for ved at bringe de amerikanske styrker hjemmefra vil amerikanerne være mindre kraftfulde derhjemme, når landene angriber amerikansk jord. ”

“Bed, mine børn for Amerika , fordi katastrofer vil komme, især i staten Californien. Mange af staterne vil lide, fordi menneskeheden stadig ikke lytter til vores kald for at bede og foretage erstatning. Bed for Storbritannien , for der kommer store prøvelser til denne nation. ”

“Bed for Frankrig , for det vil ikke vare længe, ​​når denne nation bliver belejret. Bed for Frankrigs monark , for hans tid er nær ved at redde Frankrigs folk; og bed for Peter II, for hans kald vil snart komme til verden. ”

“På denne store festdag tildeler jeg alle sjæle af god vilje en hellig hellig, for at hjælpe dem med at nå perfektion og hellighed. Du, min hellige søn, vil modtage ærkeenglene og tre hellige hellige for at hjælpe dig i din sag mod opfyldelsen af ​​dit pavedømme. ”

”Jeg velsigner jer og alle gode sjæle, for at følge den vej, der fører til Skaberens rige. + Jeg velsigner dig: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Vor Frue vender nu tilbage til Det Hvide Kors med Saint Michael og min skytsengelrester.

VORES DAME : ”Jeg elsker dig, min salige søn, William: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.