Petrus Romanus, 15 Shtator 2021

________________________________________________________________

Mesazhi i dhënë nga Zoja për WILLIAM COSTELLIA

15 SHTATOR 2021

ZONJA JON :: “Të përshëndes, biri im i dashur, Shkëmbi im i Vogël i Bardhë!”

WILLIAM : Zoja jonë bën Shenjën e Kryqit:

ZONJA JON : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

WILLIAM : Zoja vjen tek unë dhe më vendos Rruazat e bardha mbi kokë dhe më thotë:

ZONJA JON : “Kjo është për ju, Shkëmbi im i Bardhë i dashur – është Rruzarja që do të sjellë Fitoren tuaj, shumë shpejt.”

WILLIAM : Zoja na puth në ballë dhe kthehet në vendin e saj. Shën Michael i jep asaj një Rruzare blu.

ZONA JON :: “Sot, biri im, është Festa e Zojës së Dhembjeve, por unë vij si Zoja e La Salette , pasi Kisha po i afrohet Kalvarit dhe Kryqëzimit të saj, sepse njerëzimi ka braktisur Kishën e Jezu Krishtit, Birit të Zotit të Gjallë. “

“Megjithëse jeni pak në numër që mbroni për të Vërtetën, të udhëhequr nga dy djemtë e Mi, Papa Benedikti dhe Vikari Im i ardhshëm, cili jeni ju, biri im i shenjtë, i cili do të quhet Papa Pjetri II, Abrahami i Vogël II , i cili do të jetë instaluar shumë shpejt. Koha për Kryqëzimin është këtu, fëmijët e mi – kini besim dhe besim në Fjalët e Mia, sepse do të jetë shumë e vështirë. ”

“Aktualisht bota është zhytur në kaos, sepse njerëzimi beson se Pandemia është përgjigja për njerëzimin, megjithatë është vetëm fillimi i të gjitha gjëmave që do të godasin njerëzimin, si fëmijët e Mi të pabesë, të cilët shumë prej tyre janë pushtuar për shkak të kontrollit të Elite dhe e Illuminatit dhe fëmijët, por pak e njohin këtë, edhe pse ata janë të hapur shfaqur veten e tyre, si djalli nuk ka frikë për të treguar njerëzimit ndikimet e tij djallëzore. Por së shpejti, njerëzit e mi të dashur, të këqijtë do të marrin një tronditje të madhe, në mënyrë që ata të kuptojnë se ekziston vetëm një Perëndi, Ati dhe Biri, Jezusi dhe Fryma e Shenjtë, i cili kontrollon gjithçka dhe këdo. “

“Njerëzimi beson duke vaksinuar veten se janë shpëtuar, por përkundrazi, këto vaksina – Moderna, Pfizer, Astra Zeneca dhe Johnson & Johnson – do të jenë në dëm të tyre, pasi vaksinimi është një helm për racën njerëzore të sjellë më tej nga i Keqi. Por atyre që refuzojnë të bëjnë vaksinimin, ata do të shohin se çfarë do të bëjë vaksinimi, pasi brenda pesë viteve, shumë nga ata që e bënë vaksinimin do të vdesin. “

“Për ata që janë të hutuar, ekziston një mënyrë që ju mund të kontrolloni vaksinimin brenda trupit tuaj dhe si ky produkt – ( Vajrat e Hajdutëve të Marsejës ) – do të ndihmojë në hollimin e produktit brenda trupit tuaj – dhe t’i drejtoheni lutjes.”

“Fëmijët e mi, ju jeni në fillim të Mundimit; në fund të tij do të jetë Paralajmërimi dhe pas Paralajmërimit, mendjet tuaja do të ndriçohen se çfarë duhet të bëni, sepse pikërisht atëherë Satanai do të prezantojë Markun e Bishës, që është 666. ”

“Kthehuni te lutja – Rruzare e Shenjtë dhe Kapelja e Mëshirës Hyjnore – dhe lutjet e tjera që i kam bërë botës gjatë shumë viteve.”

” Australi , sepse ke inkurajuar racën njerëzore të marrë vaksinimin dhe ke bërë që njerëzit që e refuzojnë atë, të ndëshkohen, do të dënohesh rëndë, shumë shpejt, pasi një valë baticash do të vijë në brigjet e tua, e cila do të vrasë shumë dhe do të shkatërrojë shumë shtëpi. Unë ju kërkoj juve si Nëna juaj e Shenjtë që të keni parasysh paralajmërimet që Ne ju dërgojmë përmes Shkëmbit Tonë të Bardhë , të cilin e keni hedhur poshtë dhe e keni hedhur tutje – por ju siguroj se ai do të ngrihet përsëri, shumë i fuqishëm, me Hirin e Birit Tim Hyjnor Jezus, sepse ti nuk e ke dëgjuar Zërin Tim, të cilin e kam thënë kaq shumë herë përmes Shkëmbit Tim të Bardhë të dashur. ”

“Për njerëzit e Indonezisë , ju do të merrni shumë Dënime së shpejti, pasi toka juaj do të dridhet, duke vrarë shumë nga njerëzit tuaj.”

“Unë paralajmëroj Rusinë dhe Kinën , të cilët besojnë se kanë të drejtë të grumbullojnë njerëzit e Evropës dhe Azisë – mbani mend se Zoti, që sheh gjithçka, do t’ju mposhtë me Ushtrinë e fëmijëve besnikë, të cilët do të udhëhiqen nga Monarku Im dhe Im Vikari i fundit . “

“Për ata që sundojnë Evropën dhe Lindjen e Mesme , dijeni që koha juaj është shumë e shkurtër. Kthehuni tek Unë, Nëna juaj e Shenjtë, sepse ditët tuaja janë të numëruara. Lufta do të shpërthejë shumë shpejt duke sjellë shumë nga Fëmijët Tanë mbi vello. Lutuni për Francën , pasi armiku po përpiqet ta ndajë këtë tokë, sepse armiku e di se Monarku i Vërtetë i Francës së shpejti do të ngrihet për të shtypur rebelimin e atyre shpirtrave që janë në errësirë. Lutuni për Spanjën dhe Portugalinë , fëmijët e mi, sepse pushtimi i muslimanëve do të vijë shumë shpejt. ”

Anglia! Angli : ju që do të merrni përsëri shpatën – mbani mend besimin e të parëve tuaj – sepse një pushtim i madh do t’ju vijë para se të ktheheni në besimin e vërtetë, i cili do t’ju ndriçojë, por para se të vijë kjo ditë, shumë do të vdesin. Lutuni! Lutuni! ”

“Lutuni, fëmijët e mi të Gjermanisë , për shkak të shumë njerëzve që keni marrë në kombin tuaj, ju do të shkoni në një rritje të fshehtë të muslimanëve , të cilët do të përpiqen të rrëzojnë vendin tuaj. Ky nuk do të jetë telashet e vetme, pasi Rusia do të jetë përsëri fatkeqësia juaj. Por ju do të jeni fitimtarë, sepse do të mirëpresni Monarkun e Francës dhe do të mirëprisni Princin e Kishës së Nënës së Shenjtë, i cili do të jetë Vikari i Fundit për Kishën Nënë e Shenjtë – djali juaj, William John Costellia , i cili ka lindur në Köln dhe do bëhu mëkëmbës i Birit Tim Hyjnor, Jezusit. Lutuni, fëmijë të dashur të Gjermanisë , sepse jeni favorizuar nga Biri Im Hyjnor, Jezusi. ”

“Lutuni për Japoninë , sepse do të përmbytet nga dete të mëdha dhe përmbytje.”

“Lutuni, fëmijët e mi, për Venezuelën dhe Amerikën e Jugut , sepse çdo vend do të ndiejë ndëshkimin ashtu si edhe Kontinenti i Afrikës , sepse diçka do të gjendet në tokën e Egjiptit , e cila do të trondisë dhe befasojë racën njerëzore.”

“Timeshtë koha, fëmijët e Mi të ëmbël, që ju të merrni Rruazat e Dashurisë , sepse të gjithë fëmijët do të vuajnë, veçanërisht ishujt anembanë botës. Së shpejti fëmijët e Mi do ta kuptojnë atë që kanë thënë Shkrimet, sepse të gjithë ishujt do të fundosen në det dhe të gjithë fëmijëve do t’u kërkohet të lëvizin në kontinentet e botës. Por nëse nuk jeni në gjendje, besoni në Dashurinë dhe Mëshirën e Zotit, sepse bota do të ndryshojë, shumë shpejt. “

“Lutuni që Arma Atomike të mos përdoret, pasi miliona njerëz do të vdesin.”

“Lutuni, fëmijë të dashur të SHBA -ve, sepse shumë ndëshkime po ndodhin atje dhe do të vazhdojnë të ndëshkojnë tokën që ishte e bukur, sepse ata e kanë lënë mënjanë dashurinë e tyre për Perëndinë. Lutuni për Nju Jorkun , sepse vetëm një sasi e vogël do të mbetet atje .. “

Lutuni që Donald Trump të zgjidhet përsëri, në mënyrë që Shtetet e Bashkuara të marrin një pushim nga vetë ndëshkimet që po merr tani. “

“Unë të dua, fëmijë të ëmbël – dhe ju, biri Im i dashur do të merrni lirinë tuaj të shumëpritur nga forcat e së keqes. Dije, biri im i shenjtë, Ne të Qiellit jemi shumë të kënaqur me atë që po bëni. Vazhdoni në drejtimin e Zemrës Sime të Papërlyer dhe mbani mend Rruzaren që Ne ju dhamë sot. Unë ju bekoj ju dhe ata që doni: Në Emrin e Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

“Shumë shpejt do të merrni një lajm të mrekullueshëm. Jini në paqe dhe e dini sa shumë ju dua, ashtu si Shën Michael dhe natyrisht Zoti Triun. Unë do t’i përgjigjem pyetjes suaj personale tani. “

WILLIAM : Zoja na bekoi mua dhe Shën Michael.

ZONA JON and dhe SH STN MICHAEL : “Në Emër të Atit dhe të Birit dhe të Frymës së Shenjtë. Amen. “

________________________________________________________________

This entry was posted in Shqiptare and tagged . Bookmark the permalink.