Petrus Romanus, 15. September 2021

______________________________________________________________

MELDING GITT AV VÅR DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

SEPTEMBER 2021

VÅR DAME : “Jeg hilser deg, min elskede sønn, My Little White Rock!”

WILLIAM : Vår Frue gjør korsets tegn:

VÅR DAME : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM : Vår Frue kommer mot meg og legger de hvite perlene over hodet mitt og sier:

VÅR DAME : “Dette er for deg, min elskede hvite stein – det er rosenkransen som vil bringe din seier frem, veldig snart.”

WILLIAM : Vår Frue kysser meg i pannen og vender tilbake til stedet hennes. Saint Michael gir henne en blå rosenkrans.

VÅR DAME : “I dag, min sønn, er festen til Vår Frue av Sorg, men jeg kommer som Vår Frue av La Salette , mens Kirken nærmer seg Golgata og korsfestelse, fordi menneskeheten har forlatt Jesu Kristi, Sønnens Kirke av den levende Gud. “

“Selv om du er få i tallet som står opp for Sannheten, ledet av Mine to sønner, pave Benedikt og Min fremtidige prest, som er du, min hellige sønn, som vil bli kalt pave Peter II, lille Abraham II , som vil bli installert veldig snart. Tiden for korsfestelsen er her, barna mine – ha tro og tillit til Mine ord, for det blir veldig vanskelig. ”

“For øyeblikket er verden styrtet i kaos, fordi menneskeheten tror at pandemien er svaret på menneskeheten, men det er bare begynnelsen på alle elendighetene som vil ramme menneskeheten, som mine utro barn, som mange er besatt på grunn av kontroll over den elite og Illuminati , men noen barn kjenner igjen dette, selv om de er åpenlyst viser seg, som den onde er ikke lenger redd for å vise menneskeheten hans diabolske påvirkninger. Men snart, kjære folk, de onde vil få et stort sjokk, slik at de innser at det bare er én Gud, Faderen og Sønnen, Jesus og Den Hellige Ånd, som kontrollerer alt og alle. ”

“Mennesket tror ved å vaksinere seg selv at de har blitt reddet, men tvert imot vil disse vaksinasjonene – Moderna, Pfizer, Astra Zeneca og Johnson & Johnson – være til skade for dem, ettersom vaksinasjonen er en gift for menneskeslekten på av den onde. Men for de som nekter å ta vaksinasjonen, vil de se hva vaksinasjonen vil gjøre, da innen fem år vil mange av de som tok vaksinasjonen dø. ”

“For de som er forvirret, er det en måte du kan kontrollere vaksinasjonen i kroppen din, og som dette produktet – ( Marseille’s Thieves Oil ) – vil det hjelpe å fortynne produktet i kroppen din – og vende deg til bønn.”

“Mine barn, dere er i begynnelsen av trengsel; på slutten av det vil være advarselen, og etter advarselen vil tankene dine bli opplyst om hva du må gjøre, for det er da Satan vil introdusere dyrets merke, som er 666. ”

“Vend deg til bønn – Den hellige rosenkrans og den guddommelige barmhjertighet – og de andre bønnene som jeg har gitt verden over mange år.”

“ Australia , fordi du har oppmuntret menneskeslekten til å ta vaksinasjonen og fått folk som nekter til å bli straffet, vil du bli straffet hardt, veldig snart, ettersom en tidevannsbølge kommer til bredden din, som vil drepe mange og ødelegge mange hjem. Jeg ber deg som din hellige mor ta akt på advarslene vi sender til deg gjennom Vår hvite stein , som du har kastet og kastet – men jeg forsikrer deg om at han vil reise seg igjen, veldig mektig, med min guddommelige sønns nåde Jesus, for du har ikke lyttet til Min stemme, som jeg har talt så mange ganger gjennom Min elskede hvite stein. ”

“Til folket i Indonesia vil du snart motta mange tukter, ettersom landet ditt skal riste og drepe mange av folket ditt.”

“Jeg advarer Russland og Kina , som tror de har rett til å sverme folket i Europa og Asia – husk at Gud, som ser alt, vil beseire deg med hæren av trofaste barn, som vil bli ledet av Min monark og Min Siste vikar . “

“For de som styrer Europa og Midtøsten , vet at tiden din er veldig kort. Vend deg til Meg, din hellige mor, fordi dagene dine er tallrike. Krig vil bryte ut veldig snart og bringe mange av våre barn over sløret. Be for Frankrike , mens fienden prøver å dele dette landet, fordi fienden vet at Frankrikes sanne monark snart vil reise seg for å knuse opprøret til de sjelene som er i mørke. Be for Spania og Portugal , mine barn, for invasjonen av muslimene kommer veldig snart. ”

England! England : du som igjen vil ta opp sverdet – husk dine forfedres tro – fordi en stor invasjon vil komme over deg før du vender deg til den sanne troen, som vil opplyse deg, men før denne dagen kommer, vil mange gå til grunne. Be! Be!”

“Be, mine barn i Tyskland , på grunn av de mange menneskene du tok til nasjonen din, vil du gå på en underliggende økning av muslimer , som vil prøve å få landet ditt ned. Dette vil ikke være det eneste problemet, ettersom Russland igjen vil være din plage. Men du vil seire, fordi du vil ønske Frankrikes monark velkommen og du vil ønske prinsen av den hellige moderkirken velkommen, som vil være den siste vikaren for den hellige moderkirken – din egen sønn, William John Costellia , som ble født i Köln og vil være vikar for min guddommelige sønn, Jesus. Be, kjære barn i Tyskland , fordi dere har blitt favorisert av Min guddommelige sønn, Jesus. ”

“Be for Japan , for det vil bli oversvømmet av tung sjø og flom.”

“Be, mine barn, for Venezuela og Sør -Amerika , for hvert land vil føle tugtelsen som Afrika -kontinentet , fordi det vil bli funnet noe i Egypt , som vil sjokkere og overraske menneskeheten.”

“Det er på tide, mine søte barn, at dere tar opp kjærlighetens perler , for alle barn vil lide, spesielt øyene rundt om i verden. Snart vil barna mine forstå hva Bibelen har sagt, for alle øyer vil synke i havet og alle barn blir bedt om å flytte til verdens fastland. Men hvis du ikke er i stand, stol på Guds kjærlighet og barmhjertighet, for verden vil bli forandret, veldig snart. ”

“Be om at atomvåpenet ikke skal brukes, ettersom millioner av mennesker vil gå til grunne.”

“Be, kjære barn i USA , for mange straff er det som skjer der og vil fortsette å straffe det vakre landet, fordi de har lagt kjærligheten til Gud til side. Be for New York , for bare en liten mengde vil bli igjen der . ”

Be om at Donald Trump kan bli valgt igjen, slik at USA vil motta utsettelse fra selve straffene de mottar nå. ”

“Jeg elsker dere, søte barn – og dere, Min elskede sønn vil motta deres etterlengtede frihet fra ondskapens krefter. Vet, min hellige sønn, Vi i himmelen er veldig fornøyd med det du gjør. Fortsett i veiledningen til My Immaculate Heart og husk rosenkransen vi ga deg i dag. Jeg velsigner deg og de du elsker: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Svært snart vil du motta gode nyheter. Vær i fred og vet hvor mye jeg elsker deg, det samme gjør Saint Michael og selvfølgelig den treenige Gud. Jeg vil svare på ditt personlige spørsmål nå. ”

WILLIAM : Vår Frue velsignet meg og den hellige Michael.

VÅR DAME og ST MICHAEL : “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.