Petrus Romanus, 15. September 2021

______________________________________________________________

MEDDELELSE GIVET AF VORES DAME TIL WILLIAM COSTELLIA

15ú MEÁN FÓMHAIR 2021

VORES DAME : “Jeg hilser dig, min elskede søn, min lille hvide sten!”

WILLIAM : Vor Frue gør korsets tegn:

VORES DAME : “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

WILLIAM : Vor Frue kommer mod mig og placerer de hvide perler over mit hoved og siger:

VORES DAME : “Dette er til dig, min elskede hvide sten – det er rosenkransen, der vil frembringe din sejr meget snart.”

WILLIAM : Vor Frue kysser mig i panden og vender tilbage til hendes sted. Den hellige Michael rækker hende en blå rosenkrans.

VOR DAME : ”I dag, min søn, er Vor Frue af Sorgers Fest, men jeg kommer som Vor Frue af La Salette , da Kirken nærmer sig sin Golgata og Korsfæstelse, fordi menneskeheden har forladt Jesu Kristi, Sønnens Kirke af den levende Gud. ”

”Selvom du er få i antal, der står op for Sandheden, ledet af Mine to sønner, pave Benedikt og Min fremtidige præst, som er dig, min hellige søn, som vil blive kaldt pave Peter II, lille Abraham II , som bliver installeret meget snart. Tiden til korsfæstelsen er her, mine børn – hav tro på og tillid til Mine ord, for det bliver meget svært. ”

”I øjeblikket er verden styrtet i kaos, fordi menneskeheden mener, at pandemien er svaret på menneskeheden, men alligevel er det kun begyndelsen på alle de problemer, der vil ramme menneskeheden, som mine utro børn, som mange er besat på grund af kontrollen med den elite og Illuminati , men få børn erkende dette, selv om de er åbenlyst at vise sig selv, som den onde er ikke længere bange for at vise menneskeheden hans djævelske påvirkninger. Men snart, mine kære mennesker, vil de onde modtage et kæmpe chok, så de vil indse, at der kun er én Gud, Faderen og Sønnen, Jesus og Helligånden, der kontrollerer alt og alle. ”

”Mennesket tror ved at vaccinere sig selv, at de er blevet reddet, men tværtimod vil disse vaccinationer – Moderna, Pfizer, Astra Zeneca og Johnson & Johnson – være til skade for dem, da vaccinationen er en gift for den menneskelige race på af den onde. Men for dem, der nægter at tage vaccinationen, vil de se, hvad vaccinationen vil gøre, da mange af dem, der tog vaccinationen , dør inden for fem år . ”

“For dem, der er forvirrede, er der en måde, hvorpå du kan kontrollere vaccinationen i din krop og som dette produkt – ( Marseille’s Thieves Oil ) – det vil hjælpe med at fortynde produktet i din krop – og vende dig til bøn.”

”Mine børn, I er i begyndelsen af ​​trængslen; i slutningen af ​​det vil være advarslen, og efter advarslen vil dit sind blive oplyst om, hvad du skal gøre, for det er da, Satan vil introducere dyrets mærke, som er 666. ”

“Vend dig til bøn – den hellige rosenkrans og den guddommelige barmhjertighed – og de andre bønner, som jeg har givet verden i mange år.”

“ Australien , fordi du har tilskyndet menneskeheden til at tage vaccinationen og fået folk, der nægter det, til at blive straffet, vil du blive straffet hårdt, meget snart, da en Tidevandsbølge kommer til dine kyster, som vil dræbe mange og ødelægge mange hjem. Jeg beder dig som din hellige mor om at tage agt på de advarsler, vi sender til dig gennem Vor Hvide Klippe , som du har kasseret og smidt væk – men jeg forsikrer dig om, at han vil rejse sig igen, meget kraftfuld, med min guddommelige søns nåde Jesus, for du har ikke lyttet til Min stemme, som jeg har talt så mange gange gennem Min elskede Hvide Klippe. ”

“Til indonesiens folk vil du snart modtage mange tugtelser, da dit land vil ryste og dræbe mange af dine mennesker.”

”Jeg advarer Rusland og Kina , som mener, at de har ret til at sværme befolkningen i Europa og Asien – husk, at Gud, der ser alt, vil besejre dig med hæren af ​​trofaste børn, som vil blive ledet af Min monark og min Sidste præst . ”

”For dem, der styrer Europa og Mellemøsten , ved, at din tid er meget kort. Vend dig til Mig, din Hellige Moder, for dine dage er talte. Krig vil snart bryde ud og bringe mange af Vores børn over sløret. Bed for Frankrig , da fjenden forsøger at dele dette land, fordi fjenden ved, at Frankrigs sande monark snart vil rejse sig for at knuse oprøret for de sjæle, der er i mørke. Bed for Spanien og Portugal , mine børn, for invasionen af muslimerne kommer meget snart. ”

England! England : dig, der igen vil tage sværdet – husk dine forfædres tro – fordi en stor invasion vil komme over dig, før du vender dig til den sande tro, som vil oplyse dig, men før denne dag kommer, vil mange gå til grunde. Bede! Bede!”

“Bed, mine børn i Tyskland , på grund af de mange mennesker, du tog til din nation, vil du gå på en underliggende stigning af muslimer , som vil forsøge at få dit land ned. Dette vil ikke være det eneste problem, da Rusland igen vil være din plage. Men du vil sejre, fordi du vil byde Frankrigs monark velkommen og byde prinsen af ​​den hellige moderkirke velkommen, som vil være den sidste præst for Holy Mother Church – din egen søn, William John Costellia , som blev født i Köln og vil være vikar for min guddommelige søn, Jesus. Bed, kære børn i Tyskland , fordi I er blevet begunstiget af min guddommelige søn, Jesus. ”

“Bed for Japan , for det vil blive oversvømmet med kraftig hav og oversvømmelser.”

“Bed, mine børn, for Venezuela og Sydamerika , for hvert land vil føle tugtelsen ligesom Afrikas kontinent , fordi der vil blive fundet noget i Egypten , som vil chokere og overraske menneskeheden.”

”Det er på tide, mine søde børn, at I tager kærlighedens perler op , for alle børn vil lide, især øerne rundt om i verden. Snart vil mine børn forstå, hvad Bibelen har sagt, for alle øer vil synke i havet, og alle børn bliver bedt om at flytte til verdens fastland. Men hvis du ikke er i stand til det, skal du stole på Guds kærlighed og barmhjertighed, for verden vil blive ændret, meget snart. ”

“Bed om, at atomvåbenet ikke bliver brugt, da millioner af mennesker vil gå til grunde.”

“Bed, kære børn i USA , for mange straffe sker der og vil fortsætte med at straffe det smukke land, fordi de har lagt deres kærlighed til Gud til side. Bed for New York , for der vil kun være en lille mængde tilbage . ”

Bed om, at Donald Trump kan blive valgt igen, så USA vil modtage udsættelse fra selve de tugtelser, det modtager nu. ”

”Jeg elsker jer, søde børn – og jer, Min elskede søn vil modtage jeres længe ventede frihed fra ondskabens kræfter. Ved, min hellige søn, Vi i himlen er meget tilfredse med det du laver. Fortsæt i vejledningen af ​​My Immaculate Heart og husk rosenkransen, vi gav dig i dag. Jeg velsigner dig og dem du elsker: I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

”Meget snart vil du modtage gode nyheder. Vær i fred og vide, hvor meget jeg elsker dig, ligesom Saint Michael og selvfølgelig den treenige gud. Jeg vil besvare dit personlige spørgsmål nu. ”

WILLIAM : Vor Frue velsignede mig og den hellige Michael.

VORES DAME og ST MICHAEL : “I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. ”

______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.