Petrus Romanus, 29. Rujna 2021

______________________________________________________________

SLAVA SVETIH MIKHAELA, GABRIELA I RAPHAELA

29. RUJNA 2021

Danas, moje ljubljene duše Isusa, našeg ljubljenog Spasitelja. Blagdan je naših voljenih arkanđela: svetog Mihaela, svetog Gabrijela i svetog Rafaela.

Svijet je razapet zbog problematičnog Covid-19 , koji uzrokuje zatvaranje čovječanstva zbog slabosti vlada, koje su dopustile da se čovječanstvo zatvori od ljudskih reakcija, ostavljajući čovječanstvo predvođenim ljudskim bićima, koja ne slijedite Isusa, ali slijedite slabost čovjekove nesposobnosti da prepozna Istinu.

Kako bih pomogao čovječanstvu, preporučujem lijekove, ivermektin ili hidroksiklorokin . Preporučujem da ne prihvaćate lijekove koje nude vlasti.

Danas, na blagdan velikih arkanđela, molim vas da pažljivo slušate, jer Antikrist čini svoje korake da uništi Božji narod i Rimokatoličku i Apostolsku Crkvu.

Kao što znate za vladavine pape Benedikta , poznatog kao (Emeritus) – njegovo vrijeme je vrlo blizu. Budite otvoreni za kretanje Rusije i Kine , jer nakon što je papa Benedikt napustio Rim, znat ćete da je došlo vrijeme kada ću ja, William John Baptist Costellia, preuzeti posljednjeg vikara Kristove crkve, kao što ću i ja biti poznat kao Papa Petar II – poznat i kao Mali Abraham II .

Molim svoju dragu djecu da se ne osjećaju izgubljeno ili slomljeno, jer će Bog i Marija, Isusova Majka, bdjeti nad nama, stoga nemojte klonuti duhom. Svijetom u određenoj mjeri upravljaju Iluminati i Elita – i još više, Antikrist . Ali Bog organizira Vojsku Istine, koja je jaka 50 milijuna i postat će sve jača kako vrijeme odmiče.

Dragi moji ljudi, odvažite se i vjerujte u Božju dobrotu jer čovječanstvo postaje slijepo – ali Bog u svojoj moći i dobroti bdije nad vama. Bog je podigao francuskog monarha i on radi polako. On je dobar, svet čovjek i radi zajedno sa mnom, stoga ne zaboravite da Bog kontrolira cijeli svijet i dopušta Antikristu da ispuni svoje planove da zavlada cijelim svijetom, ali ovaj put Antikrist ima određeno vrijeme , tada će doći do iznenadnog kraja. Možemo očekivati ​​da će se vrijeme kretati od 2022. do 2030. godine . Naravno da ne znamo točno vrijeme, ali znajte ovo, da je potpuna vladavina Antikrista šest tjedana nakon Velikog upozorenja , koje očekujemo nakon što je papa Benedikt (Emeritus) pobjegao iz Rima.

Monarh i ja sada pripremamo Crkvu ostataka , stoga vas molimo da nas se sjetite u svojim molitvama.

Bog vas nije zaboravio, ali traži mnoge molitve. Molim vas, molite se za moje oslobađanje od lanaca koje mi je sotona stavio kako bih mogao otići na Filipine postaviti Vatikan i voditi Crkvu. Molite se da mogu putovati u Singapur i Njemačku i mnoge druge zemlje prije nego što to postane nemoguće. Molite se za Monarha kojem je potrebna podrška Crkve.

Dragi moji ljudi, ne gubite vjeru, već se pouzdajte u Boga i našu Presvetu Majku, Mariju, jer je Gospin trijumf vrlo blizu, kada će biti okrunjena posrednica svih milosti, suotkupiteljica i zagovornica , jer su sva čuda dogoditi vrlo brzo. Ne zaboravite moliti i za mene. Molim Isusa da vas blagoslovi: + kao što ću vas i ja blagosloviti: +

Neka vas Isus i Marija blagoslivljaju +

William J. Costellia,

nadbiskup

______________________________________________________________

This entry was posted in Hrvatski and tagged . Bookmark the permalink.