Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________

BOODSKAP GEGEE DEUR ONS DAME AAN WILLIAM COSTELLIA

7 OKTOBER 2021

ONS HERE en ONS DAME : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Ons groet u, ons geliefde seun van die Allerhoogste! ”

WILLIAM : Jesus praat eerste.

ONS HERE : “Ek groet u, my geliefde toekomstige predikant van my huis op aarde! Vandag is die Fees van My Heilige Moeder, Maria – ‘n Fees wat baie belangrik is. Soos u kan sien, My kind, is die nege kore van engele voor u uitgestrek, terwyl hulle bereid is om op aarde te marsjeer, wat oorweldig is met miljarde demone, wat mense vasgevang het uit vrees vir wat op hulle kom , as hulle nie die opdrag van die bose gehoorsaam nie, wat hulle in ‘n stywe knoop vasgemaak het. Maar daarom het ek die leër van die engele, wat my volk sal verdedig, gestuur om hulle te bevry van die strikke wat hulle omring het. ”

‘As hierdie boodskap afgehandel is, stuur ek hierdie engele oor die hele aarde om die vrees vir die mensdom eens en vir altyd te bevry. Elke Heilige Engel het die Heilige Rozenkrans op hulle om die demone uit te dryf, om My volk vir eers vry te maak, omdat die mensdom op pad is na die Oorlog. Die mensdom is bang, maar hulle glo nie dat dit gaan gebeur nie. ”

‘Die mense van die Midde -Ooste : word wakker, want u vryheid gaan verlore in ‘n geveg wat miljoene siele tot hul dood sal lok. Ek het jou nou al baie jare gewaarsku, maar jy het My waarskuwings eenkant geplaas, maar dit is nou die tyd. ”

‘Binnekort sal die wêreld in vrees geplaas word, want ‘n groot asteroïde kom oor u pad wat mense sal wakker maak om te besef dat My Woorde aan die wêreld waar is, en tensy My kinders die Heilige Rozenkrans opneem , sal die wêreld geskok wees. ”

‘ Rusland is gereed om ‘n stap na die vrye wêreld in Frankryk, Duitsland en die noordelike lande te maak . Berei julle voor, liewe kinders. Bid tot die nege kore van heilige engele en veral die engel van elke land , want donker dae kom nader. 8 Desember is ‘n baie spesiale dag vir die wêreld, want die mensdom sal besef dat die tyd opraak, omdat die mensdom nie die komende gebeure kan verander nie, waar jy die wêreld met bloedvergieting deur baie mense sal sien sien. “

‘Die Antichris is in Rome gereed om oor te neem. Dit is nog nie die voltydse tyd nie, want die wêreld moet eers in oorlog wees. ”

‘Daar is nou honderde boodskappe, want ek het die wêreld ‘n laaste blik op hulself gegee om te besef waar hulle is. Berei voor, my kinders, julle plekke en gemeenskappe in die wêreld, want baie ernstige tye loop op julle pad. ”

‘Aan my geliefde kinders van Taiwan : moenie bang wees vir die dae en maande wat voorlê nie – selfs al bedreig China u bestaan, omdat baie van u uself aan My Goddelike aangesig oorgegee het, en alhoewel u oorgeneem kan word, vertrou op My liefde vir u, omdat u verbinding met China , al word dit geskei, gered sal word. Laat die Heilige Rozenkransgroepe stig en bid vir China , want China sal die gésel van die hele Asië word . Bid hard, want die VSA sal kom, maar dit sal self uit China geslaan word , wat die mense in die VSA groot lyding sal meebring. ”

‘Bid vir Australië , want Australië loop die gevaar om binnegeval te word. Australië het ‘n fout gemaak om die duikbote nie uit Frankryk te bou nie , want dit moes beide verbintenisse gehou het en dit sal te laat wees om homself te verdedig. “

“Bid vir die kontinent van Afrika en Suid -Amerika , want kommunisme floreer oor hierdie lande.”

‘My kinders, my kinders, wat kan ek u nog meer vertel, as om die krale van Goddelike liefde op te neem – die Heilige Rozenkrans , want hierdie gebed het ‘n groot beskerming vir elkeen van u, veral in hierdie tyd, omdat die krale van liefde verblind die bose magte en verminder hul mag om met die mensdom in te meng. ”

‘My kinders, daar is nog net ‘n paar jaar oor vir die mensdom, want die kruis is baie swaar en die mensdom sal tot God wend as alles verlore lyk. Maar weet dit, dat Satan se tyd besig is om op te raak en hy probeer om soveel siele as moontlik te vang voordat hy weer in die hel geplaas word. ”

‘Lees weer, My kinders, die boodskappe uit La Salette en die vele boodskappe wat sedertdien aan die mensdom gegee is, want die mensdom vervul stadig alles wat ons gesê het.

‘Bid vir Japan en Indonesië , want daar sal gewelddadige aardbewings kom en die berge van Indonesië sal binnekort uitbars en baie siele gaan verlore.’

‘Ek is lief vir julle, my lieflike kinders, en hou moed, want ek en My Heilige Moeder is altyd naby julle en wag vir julle oproep. Ek seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. En wees verseker ek, u God en Verlosser, luister altyd na u roeping. ”

‘En u, my kosbare rots van heil vir die mensdom, u tyd en die heilige vorste sal binnekort gerespekteer en geliefd word – baie gou – oor die hele wêreld, want u tyd is baie naby. Ek Seën. Jy en soen jou uit My Heilige Hart: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Ek laat jou oor aan My Heilige Moeder: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

ONS DAME : “Ek groet u, my geliefde seun William en ek seën u: in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘Vandag is my Heilige Feesdag – ‘n dag waarop My kinders My eer as Our Lady of the Rosary . My geliefde seun, vandag, vanweë die fees, wil ek saam met my Goddelike Seun Jesus die agtienhonderd engele oor die hele wêreld uitstuur om te veg om My heilige mense te verdedig teen die strikke van die demone. Hierdie engele sal die plan van die elite van die wêreld opstel om hulle die pad te laat besef waarop hulle hulself geplaas het. Bid my liewe seun hiervoor, want dit sal deur die Heilige Engele weesdie wêreld sal draai, want dit is tyd dat die Pad van Waarheid gehoor word. Baie van die Sieners wat in die wêreld is, sal spesiale boodskappe vir die mensdom ontvang, om almal voor te berei – om hulle voor te berei vir die komende Slag, sodat die mensdom bewus sal word van wat gaan gebeur. ”

‘Bid vir Indië , want Ons van die hemel het dit beplan dat die kinders van Indië gereed sal wees om hulle tot die ware geloof te bekeer en een van die lande sal wees wat hulle tot die ware geloof sal bekeer, aangesien hulle deur die Chinese weermag gekonfronteer sal word . Bid, liewe kinders, want daar is nou baie aan die kom. ”

‘Binnekort, my seun, die virus word verminder, alhoewel hulle die verkeerde medisyne gebruik het, maar daar is baie ander virusse wat op ‘n misleiding geplaas sal word, omdat die Bose die mensdom wil verblind, bid daarom: My lieflike kinders. ”

‘En vir u, my geliefde White Rock – u tyd kom baie vinnig. Moenie bekommerd wees nie, want dit is ons begeerte dat u deur die wêreld sal reis om dit voor te berei op die komende tugtiging . Ek is lief vir jou en seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. Moenie ontsteld wees nie, want Ek het my hand in alles wat jy doen en jy behaag My baie. Ek seën jou: In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

‘Hou sterk, my getroue kinders, en bly getrou aan die Heilige Rosekrans : in die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Our Lady soen my op die voorkop en gaan terug na Jesus. Beide maak die teken van die Kruis:

ONS HERE en ONS DAME : “In die Naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees. Amen. ”

WILLIAM : Jesus het privaat met my gepraat. Hy het die monarg geseën: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.