Petrus Romanus, 29 September 2021

______________________________________________________________

FEES VAN DIE HEILIGE MICHAEL, GABRIEL en RAPHAEL

29 SEPTEMBER 2021

Vandag, my geliefde siele van Jesus, ons liefdevolle Verlosser. Is die fees van ons geliefde aartsengele: Saint Michael, Saint Gabriel en Saint Raphael.

Die wêreld word gekruisig deur die problematiese Covid-19 , wat veroorsaak dat die mensdom gesluit word weens die swakhede van die Regering, wat die mensdom toegelaat het om afgesluit te word van menslike reaksies, wat die mensdom laat lei deur mense wat nie volg Jesus, maar volg die swakheid van die mens se onvermoë om die Waarheid te herken.

Om die mensdom te help, beveel ek die medisyne, Ivermectin of Hydroxychloroquine aan . Ek beveel aan dat u nie die medisyne wat deur die owerhede aangebied word, aanvaar nie.

Vandag, op die fees van die groot aartsengele, vra ek dat u baie aandagtig luister, want die Antichris is besig om sy volk te vernietig en die Rooms -Katolieke en Apostoliese Kerk.

Soos u weet, die heerskappy van pous Benedictus , bekend as (emeritus) – sy tyd is baie naby. Hou die bewegings van Rusland en China oop , want sodra pous Benedictus Rome verlaat het , sal u weet dat die tyd aangebreek het dat ek, Willem Johannes die Doper Costellia, die laaste predikant van Christus se Kerk sal oorneem, net soos ek staan ​​bekend as pous Petrus II – ook bekend as Klein Abraham II .

Ek vra my liewe kinders om nie verlore of neerslagtig te voel nie, want God en Maria, die Moeder van Jesus, sal oor ons waak, so moenie moed verloor nie. Die wêreld word tans in ‘n mate beheer deur die Illuminati en die Elite – en meer nog, die Antichris . Maar God organiseer die Army of Truth, wat 50 miljoen sterk is en wat mettertyd sterker sal word.

My liewe mense, hou moed en vertrou op God se goedheid, want die mensdom word blind – maar God in sy krag en goedheid waak oor julle. God het die Franse monarg opgewek en hy werk stadig. Hy is ‘n goeie, heilige man en werk saam met my, dus moenie vergeet dat God die hele wêreld beheer en die Antichris toelaat om sy planne te vervul om die hele wêreld oor te neem nie, maar hierdie keer het die Antichris ‘n vasgestelde tyd , dan kom dit skielik tot ‘n einde. Ons kan verwag dat die tyd van 2022 tot 2030 sal wissel . Natuurlik weet ons nie die presiese tyd nie, maar weet dit dat die volle regering van die Antichris ses weke na die Groot Waarskuwing is , wat ons verwag nadat pous Benedictus (emeritus) uit Rome gevlug het.

Die monarg en ek berei die oorblywende kerk nou voor, so onthou ons asseblief in u gebede.

God het jou nie vergeet nie, maar vra baie gebede. Bid asseblief dat ek vrygelaat kan word van die kettings wat Satan my opgelê het, sodat ek na die Filippyne kan gaan om die Vatikaan op te rig en die Kerk te lei. Bid dat ek na Singapoer en Duitsland en baie ander lande sal kan reis voordat dit onmoontlik word. Bid vir die monarg wat die ondersteuning van die Kerk nodig het.

My geliefde mense, moenie die geloof verloor nie, maar vertrou op God en ons Heilige Moeder, Maria, want Our Lady’s Triumph is baie naby, wanneer sy die bekroonde mediatrix van alle genades, mede-Redemptrix en advokaat sal wees , omdat al die wonderwerke gebeur baie gou. Onthou om ook vir my te bid. Ek vra Jesus om jou te seën: + soos ek jou sal seën: +

Mag Jesus en Maria julle seën +

William J. Costellia,

Aartsbiskop

______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.