Petrus Romanus, 29 Shtator 2021

______________________________________________________________

Festa e Shenjtorëve Michael, GABRIEL dhe RAPHAEL

29 SHTATOR 2021

Sot, shpirtrat e mi të dashur të Jezusit, Shpëtimtari ynë i Dashur. Theshtë Festa e Kryeengjëjve tanë të dashur: Shën Mikaeli, Shën Gabrieli dhe Shën Rafaeli.

Bota është kryqëzuar nga Covid-19 problematik , i cili po bën që njerëzimi të mbyllet për shkak të dobësive të Qeverive, të cilat kanë lejuar që njerëzimi të mbyllet nga reagimet njerëzore, duke lënë që njerëzimi të udhëhiqet nga qenie njerëzore, të cilët nuk ndiqni Jezusin, por ndiqni dobësinë e paaftësisë së njeriut për të njohur të Vërtetën.

Për të ndihmuar njerëzimin, unë rekomandoj ilaçet, Ivermectin ose Hydroxychloroquine . Unë ju rekomandoj që të mos pranoni ilaçet e ofruara nga Autoritetet.

Sot, në Festën e Kryeengjëjve të Madh, ju kërkoj të dëgjoni me shumë kujdes, sepse Antikrishti po bën lëvizjet e tij për të shkatërruar popullin e Zotit dhe Kishën Katolike dhe Apostolike Romake.

Siç e dini Mbretërimi i Papës Benedikti , i njohur si (Emeritus) – koha e tij është shumë afër. Mbani një sy hapur për lëvizjet e Rusisë dhe Kinës , sepse sapo papa Benedikti të largohet nga Roma do të dini se ka ardhur koha kur unë, Uilliam Gjon Pagëzori Costellia, do të marr përsipër Vikarin Final të Kishës së Krishtit, siç do të bëj unë të njihet si Papa Pjetri II – i njohur edhe si Abrahami i Vogël II .

Unë i kërkoj fëmijëve të mi të dashur të mos ndihen të humbur apo të rrëzuar, sepse Zoti dhe Maria, Nëna e Jezusit, do të na mbrojnë, kështu që mos e humbni zemrën. Bota për momentin kontrollohet deri diku nga Illuminati dhe Elita – dhe më shumë, Antikrishti . Por Zoti po organizon Ushtrinë e së Vërtetës, e cila është 50 milionë e fortë dhe do të bëhet më e fortë me kalimin e kohës.

Njerëzit e mi të dashur, merrni guxim dhe besoni në Mirësinë e Zotit, sepse njerëzimi po bëhet i verbër – por Perëndia në Fuqinë dhe Mirësinë e Tij po kujdeset për ju. Zoti e ka ngritur Monarkun Francez dhe ai po punon ngadalë. Ai është një njeri i mirë, i shenjtë dhe punon së bashku me mua, prandaj mos harroni se Zoti kontrollon të gjithë botën dhe po lejon Antikrishtin të përmbushë planet e tij për të pushtuar të gjithë botën, por këtë herë Antikrishti ka një kohë të caktuar , atëherë do të përfundojë papritur. Mund të presim që koha do të shkojë nga viti 2022 deri në vitin 2030 . Sigurisht që ne nuk e dimë kohën e saktë, por e dini këtë, se mbretërimi i plotë i Antikrishtit është gjashtë javë pas Paralajmërimit të Madh , të cilin e presim pasi Papa Benedikti (Emeritus) të ikë nga Roma.

Monarku dhe unë po përgatisim Kishën e Mbetur tani, kështu që ju lutemi na mbani mend në lutjet tuaja.

Zoti nuk ju ka harruar, por po kërkon shumë lutje. Ju lutemi lutuni për lirimin tim nga zinxhirët që Satani më ka vënë në mënyrë që të shkoj në Filipine për të ngritur Vatikanin dhe për të udhëhequr Kishën. Lutuni që të jem në gjendje të udhëtoj në Singapor dhe Gjermani dhe shumë vende të tjera para se të bëhet e pamundur. Lutuni për Monarkun që ka nevojë për mbështetjen e Kishës.

Njerëzit e mi të dashur, mos e humbni besimin, por besoni në Zotin dhe Nënën tonë të Shenjtë, Mari, sepse Triumfi i Zojës është shumë afër, kur ajo do të bëhet Mediatrix e Kurorës e të Gjithë Hireve, Bashkë-Redemptrix dhe Avokat , sepse të gjitha Mrekullitë janë ndodhë shumë shpejt. Mos harroni të luteni edhe për mua. Unë i kërkoj Jezusit t’ju Bekojë: + siç Unë do t’ju Bekoj: +

Jezusi dhe Maria ju bekoftë +

William J. Costellia,

Kryepeshkopi

______________________________________________________________

This entry was posted in Shqip and tagged . Bookmark the permalink.