Petrus Romanus, 7 Octombrie 2021

______________________________________________________________

MESAJ DAT DE DOAMNA NOASTRĂ LUI WILLIAM COSTELLIA

7 OCTOMBRIE 2021

DOMNUL NOSTRU și DOAMNA NOASTRĂ : „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Vă salutăm, iubitul nostru fiu al Celui Preaînalt! ”

WILLIAM : Isus vorbește primul.

DOMNUL NOSTRU : „Te salut, iubitul meu viitor vicar al Casei Mele pe Pământ! Astăzi este sărbătoarea Sfintei Mame Mame, Maria – o sărbătoare care este foarte importantă. După cum puteți vedea, copilul meu, cele nouă coruri de îngeri sunt răspândite în fața ta, în timp ce sunt pregătite să meargă pe Pământ, care este inundat de miliarde de demoni, care i-au prins pe oameni în frică de ceea ce urmează să vină asupra lor. , dacă nu respectă instrucțiunile Celui Rău, care le-a strâns într-un nod strâns. Dar tocmai din această cauză am trimis Armata Îngerilor, care îmi va apăra poporul, să-i elibereze de lațurile care i-au înconjurat. ”

„Când acest Mesaj este finalizat, îi voi trimite pe acești Îngeri în jurul globului pentru a elibera frica omenirii odată pentru totdeauna. Fiecare Sfânt Înger are asupra lor Sfântul Rozariu pentru a alunga demonii, pentru a-i elibera pe poporul Meu deocamdată, pentru că omenirea se îndreaptă spre Război. Omenirea este înspăimântătoare, dar nu cred că este pe cale să se întâmple ”.

„Oamenii din Orientul Mijlociu : trezește-te, pentru că libertatea ta este pe cale să se piardă într-o bătălie care va atrage milioane de suflete la moarte. Te-am avertizat de mulți ani, dar tu ai lăsat deoparte avertismentele Mele, dar acum este momentul ”.

„Foarte curând lumea va fi pusă în frică, pentru că vine un asteroid mare care îi va trezi pe oameni să-și dea seama că Cuvintele Mele către lume sunt adevărate și dacă copiii Mei nu iau Sfântul Rozariu , lumea va fi șocată. ”

„ Rusia este pregătită să facă o mișcare către lumea liberă din Franța, Germania și țările din nord . Pregătiți-vă, dragi copii. Rugați-vă celor nouă coruri ale sfinților îngeri și mai ales îngerului fiecărei țări , pentru că se apropie zilele întunecate. 8 decembrie este o zi foarte specială pentru lume, pentru că omenirea își va da seama că timpul se scurge, pentru că omenirea nu poate schimba evenimentele viitoare, unde veți vedea lumea acoperită de vărsare de sânge de mulți oameni. ”

„ Antihristul este la Roma gata să preia. Deocamdată nu este cu normă întreagă, deoarece lumea trebuie să fie mai întâi în război ”.

„Există sute de mesaje acum, pentru că am aruncat lumii o ultimă privire asupra lor pentru a-și da seama unde se află. Pregătiți-vă, copiii mei, locurile și comunitățile voastre din lume, deoarece vremurile foarte grave vă îndreaptă. ”

„Pentru iubiții mei copii din Taiwan : nu vă temeți de zilele și lunile următoare – chiar dacă China vă amenință existența, pentru că mulți dintre voi v-ați dat în fața Dumnezeieștii Mele și chiar dacă vă poate fi preluat, aveți încredere în Dragostea Mea pentru voi, deoarece conexiunea dvs. cu China , chiar dacă este distrusă, va fi salvată. Să se formeze Grupuri de Sfânt Rozariu și să se roage pentru China , deoarece China va deveni flagelul întregii Asii . Rugați-vă din greu, pentru că SUA vor veni, dar vor fi smulse din China , aducând o mare suferință oamenilor din SUA ”

„Roagă-te pentru Australia , deoarece Australia riscă să fie invadată. Australia a făcut o greșeală când nu a construit submarinele din Franța , pentru că ar fi trebuit să păstreze ambele angajamente și se va găsi prea târziu pentru a se apăra. ”

„Roagă-te pentru continentul Africii și America de Sud , pentru că comunismul înflorește pe aceste meleaguri.”

„Copiii mei, copiii mei, ce să vă mai spun, decât să luați mărgelele iubirii divine – Sfântul Rozariu , pentru că această rugăciune are o mare protecție pentru fiecare dintre voi, mai ales în acest timp, deoarece mărgelele iubirii orbeste forțele rele și reduce puterea lor de a interfera cu omenirea. ”

„Copiii mei, au rămas doar câțiva ani pentru omenire, deoarece Crucea este foarte grea și omenirea se va întoarce la Dumnezeu când totul pare pierdut. Dar să știți acest lucru, că timpul lui Satana se termină și încearcă să capteze cât mai multe suflete înainte de a fi plasat din nou în Iad. ”

„Citiți din nou, copiii mei, mesajele de la La Salette și numeroasele mesaje date omenirii de atunci, pentru că omenirea îndeplinește încet tot ceea ce am afirmat.”

„Rugați-vă pentru Japonia și Indonezia , pentru că vor veni cutremure violente și munții din Indonezia vor erupe foarte curând și multe suflete pierdute”.

„Vă iubesc, copiii mei dulci și luați curaj, pentru că Sfânta Mama și cu mine suntem întotdeauna lângă voi, așteptând chemarea voastră. Te binecuvântăm: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Și fii sigur că eu, Dumnezeul și Mântuitorul tău, îți aud chemarea în permanență ”.

„Și tu, Prețioasa Mea Mântuire pentru omenire, timpul tău și Sfântul Monarh vei deveni în curând respectat și iubit – foarte curând – peste tot în lume, deoarece timpul tău este foarte aproape. Binecuvântez. Tu și te sărut din Inima Mea Sacră: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Vă las pe mâna Sfintei Mame: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

DOAMNA NOASTRĂ : „Vă salut, fiul meu iubit William și vă binecuvântăm: în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

„Astăzi este Ziua Sfântului Meu Sărbător – o zi în care copiii Mei Mă cinstesc ca Doamna noastră a Rozariului . Fiul meu iubit, astăzi, datorită sărbătorii, eu, împreună cu Fiul Meu Divin Isus, doresc să trimit pe cei optsprezece sute de îngeri din întreaga lume să lupte pentru a-l apăra pe sfântul Meu popor împotriva capcanelor Demonilor. Acești Îngeri vor desena planul elitei lumii, pentru a-i face să realizeze drumul pe care s-au așezat. Rugați-vă dragul meu fiu pentru asta, pentru că va fi prin Sfinții Îngerilumea se va întoarce, deoarece este timpul ca Drumul Adevărului să fie auzit. Mulți dintre văzătorii care sunt în lume vor primi mesaje speciale pentru omenire, pentru a-i pregăti pe toți – pentru a-i pregăti pentru bătălia care vine, astfel încât omenirea să devină conștientă de ceea ce urmează să se întâmple ”.

„Roagă-te pentru India , pentru că Noi din Rai am planificat ca copiii Indiei să fie gata să se convertească la Adevărata Credință și să fie una dintre țările care se vor converti la Adevărata Credință, întrucât vor fi confruntați de armata chineză . Rugați-vă, dragi copii, pentru că acum se fac multe lucruri. ”

„În curând, fiul meu, virusul va fi redus, chiar dacă au folosit medicamentele greșite, dar există multe alte virusuri care vor fi plasate pe o generație care a fost indusă în eroare, deoarece Cel Rău dorește să orbească omenirea, prin urmare, roagă-te, Copiii mei dragi. ”

„Și pentru tine, iubita mea stâncă albă – timpul tău vine foarte repede. Nu vă tulburați, pentru că este dorința noastră ca voi să călătoriți în lume pentru a o pregăti pentru pedepsele viitoare . Te iubesc și te binecuvântăm: în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Nu vă tulburați, pentru că eu am mâna Mea în tot ceea ce faceți și Mă faceți foarte mult plăcere. Te binecuvântăm: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

„Păstrați-vă puternici, copiii mei credincioși și păstrați-vă credincioși Sfântului Rozariu : În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : Maica Domnului mă sărută pe frunte și se întoarce la Isus. Ambii fac semnul Crucii:

DOMNUL NOSTRU și DOAMNA NOASTRĂ : „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.”

WILLIAM : Isus mi-a vorbit în privat. El l-a binecuvântat pe monarh: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.