Petrus Romanus, 29 September 2021

______________________________________________________________

FÄSTEN AV HELGARNA MICHAEL, GABRIEL och RAPHAEL

29 SEPTEMBER 2021

Idag, mina älskade själar av Jesus, vår kärleksfulla Frälsare. Är högtiden för våra älskade ärkeänglar: Saint Michael, Saint Gabriel och Saint Raphael.

Världen korsfästs av den problematiska covid-19 , som gör att mänskligheten stängs av på grund av regeringarnas svagheter, som har gjort det möjligt för mänskligheten att stängas av från mänskliga reaktioner och lämnar mänskligheten att ledas av människor, som inte följ Jesus, men följ svagheten i människans oförmåga att känna igen sanningen.

För att hjälpa mänskligheten rekommenderar jag medicinerna, Ivermectin eller Hydroxychloroquine . Jag rekommenderar att du inte accepterar medicinen som erbjuds av myndigheterna.

Idag, på högtiden för de stora ärkeänglarna, ber jag dig att lyssna mycket noga, för Antikrist gör sina åtgärder för att förstöra Guds folk och den romersk -katolska och apostoliska kyrkan.

Som du känner till påven Benedikts regeringstid , känd som (emeritus) – är hans tid väldigt nära. Håll ögonen öppna för Rysslands och Kinas rörelser , för när påven Benedictus lämnat Rom vet du att tiden har kommit när jag, William Johannes Döparen Costellia, kommer att ta över som Kristi kyrkas sista vikar, precis som jag kommer bli känd som påven Peter II – även känd som lille Abraham II .

Jag ber mina kära barn att inte känna sig vilse eller förlorade, för Gud och Maria, Jesu moder, kommer att vaka över oss, så tappa inte modet. Världen för närvarande styrs till viss del av Illuminati och eliten – och mer så, Antikrist . Men Gud organiserar Sanningens armé, som är 50 miljoner stark och kommer att bli starkare med tiden.

Mina kära människor, ta mod och lita på Guds godhet, för mänskligheten håller på att bli blind – men Gud i sin makt och godhet vakar över er. Gud har uppfostrat den franska monarken och han arbetar långsamt. Han är en god, helig människa och arbetar tillsammans med mig, så glöm inte att Gud kontrollerar hela världen och tillåter Antikrist att fullfölja sina planer att ta över hela världen, men den här gången har Antikrist en bestämd tid , då tar det ett plötsligt slut. Vi kan förvänta oss att tiden kommer att sträcka sig från år 2022 till år 2030 . Naturligtvis vet vi inte den exakta tiden, men vet detta, att Antikrists hela regeringstid är sex veckor efter den stora varningen , vilket vi förväntar oss efter att påven Benedikt (emeritus) flyr från Rom.

Monarken och jag förbereder kvarlevkyrkan nu, så kom ihåg oss i dina böner.

Gud har inte glömt dig, men ber om många böner. Be om att jag blir befriad från de kedjor som Satan har lagt på mig så att jag kan åka till Filippinerna för att inrätta Vatikanen och leda kyrkan. Be att jag ska kunna resa till Singapore och Tyskland och många andra länder innan det blir omöjligt. Be för monarken som behöver kyrkans stöd.

Mina älskade människor, förlora inte tron, utan lita på Gud och vår heliga mor, Maria, för Vår Frues triumf är mycket nära, när hon kommer att bli kronad Mediatrix of All Graces, Co-Redemptrix och Advocate , eftersom alla mirakel är till hända mycket snart. Kom ihåg att be för mig också. Jag ber Jesus att välsigna dig: + som jag kommer att välsigna dig: +

Må Jesus och Maria välsigna dig +

William J. Costellia,

Ärkebiskop

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.