Petrus Romanus, 7 Oktober 2021

______________________________________________________________

MEDDELANDE GIVET AV VÅR KVINNA TILL WILLIAM COSTELLIA

7 OKTOBER 2021

VÅR HERREN och VÅR DAMA : ”I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen. Vi hälsar dig, vår älskade son till den Högsta! ”

WILLIAM : Jesus talar först.

VÅR HERR : ”Jag hälsar dig, min älskade framtida vikar i mitt hus på jorden! Idag är det min heliga mors högtid, Maria – en högtid som är mycket viktig. Som du kan se, Mitt barn, är de nio änglarnas körer utspridda framför dig, när de är beredda att marschera över jorden, som är full av miljarder demoner, som har fångat män i rädsla för vad som kommer att komma över dem , om de inte följer instruktionerna från Den onde, som har knäppt ihop dem till en knut. Men det är på grund av detta som jag har skickat änglarnas armé, som kommer att försvara mitt folk, för att befria dem från de snäror som har omringat dem. ”

”När detta meddelande är klart kommer jag att skicka dessa änglar runt om i världen för att släppa rädslan för mänskligheten en gång för alla. Varje helig ängel har på sig den heliga rosenkransen för att kasta ut demonerna, för att frigöra mitt folk för tillfället, för mänskligheten är på väg mot kriget. Mänskligheten är rädd, men de tror inte att det är på väg att hända. ”

” Mellanösternens folk : vakna upp, för din frihet är på väg att gå förlorad i en strid som kommer att dra miljoner själar till deras död. Jag har varnat dig i många år nu, men du har lagt Mina varningar åt sidan, men nu är det dags. ”

”Mycket snart kommer världen att bli skrämd, för det kommer en stor asteroid som kommer att väcka människor att inse att Mina ord till världen är sanna och om inte mina barn tar upp det heliga rosenkransen kommer världen att bli chockad. ”

” Ryssland är redo att göra ett steg mot den fria världen i Frankrike, Tyskland och de nordliga länderna . Förbered er, kära barn. Be till de nio körerna för heliga änglar och särskilt ängeln i varje land , för mörka dagar närmar sig. Den 8 december är en mycket speciell dag för världen, för mänskligheten kommer att inse att tiden rinner ut, för mänskligheten kan inte förändra de kommande händelserna, där du kommer att se världen täckt av blodsutgjutelse av många människor. ”

” Antikrist är i Rom redo att ta över. Det är inte heltid än, för världen måste först vara i krig. ”

”Det finns hundratals meddelanden nu, för jag har gett världen en sista titt på sig själva för att inse var de är. Förbered er, mina barn, era platser och gemenskaper i världen, för mycket allvarliga tider är på väg. ”

”Till mina älskade barn i Taiwan : var inte rädd för dagarna och månaderna framåt – även om Kina hotar din existens, för många av er har gett er till mitt gudomliga ansikte och även om ni kan bli övertagna, lita på Min kärlek för er, eftersom din anslutning till Kina kommer att räddas, även om den är sönderdelad. Låt heliga rosenkransgrupper bildas och be för Kina , för Kina kommer att bli gissel i hela Asien . Be hårt, för USA kommer, men det kommer att bli misshandlat själv från Kina , vilket kommer att leda stort lidande för USA: s folk ”

”Be för Australien , eftersom Australien riskerar att invaderas. Australien gjorde ett misstag att inte bygga ubåtarna från Frankrike , eftersom det borde ha hållit båda engagemangen och det kommer att bli för sent att försvara sig. ”

“Be för kontinenten Afrika och Sydamerika , för kommunismen blomstrar över dessa länder.”

”Mina barn, mina barn, vad mer kan jag säga er, men att ta upp den gudomliga kärlekens pärlor – den heliga rosenkransen , eftersom denna bön har ett stort skydd för var och en av er, särskilt under denna tid, eftersom kärlekens pärlor förblinda de onda krafterna och minska deras makt att störa mänskligheten. ”

”Mina barn, det är bara några år kvar för mänskligheten, för korset är väldigt tungt och mänskligheten kommer att vända sig till Gud när allt verkar förlorat. Men vet detta, att Satans tid håller på att ta slut och han försöker fånga så många själar han kan innan han placeras i helvetet igen. ”

“Läs igen, mina barn, meddelandena från La Salette och de många meddelanden som har getts till mänskligheten sedan dess, för mänskligheten uppfyller långsamt allt vi har sagt.”

”Be för Japan och Indonesien , för det kommer att bli våldsamma jordbävningar och Indonesiens berg kommer att bryta ut mycket snart och många själar försvinner.”

”Jag älskar er, mina söta barn och ta mod, för min heliga mor och jag är alltid nära er och väntar på ert samtal. Jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen. Och var säker på att jag, din Gud och Frälsare, alltid hör ditt kall. ”

”Och du, min värdefulla Frälsningsberg för mänskligheten, din tid och den Helige Monarkens kommer snart att respekteras och älskas – mycket snart – över hela världen, för din tid är väldigt nära. Jag välsignar. Du och kysser dig från Mitt heliga hjärta: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Jag överlåter dig till Min heliga mor: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

VÅR DAMA : ”Jag hälsar dig, min älskade son William och jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

”Idag är det min heliga högtid – en dag då mina barn hedrar mig som vår fru av rosenkransen . Min älskade son, idag, på grund av högtiden, jag med Min gudomliga son Jesus, vill sända ut de artonhundra änglarna i hela världen för att slåss för att försvara mitt heliga folk mot demonernas snäror. Dessa änglar kommer att dra fram planen för världens elit , för att få dem att inse vägen som de har placerat sig på. Be min kära son för detta, för det kommer att ske genom de heliga änglarnavärlden kommer att vända, eftersom det är dags att sanningens väg hörs. Många av Seers som är i världen kommer att få särskilda meddelanden för mänskligheten, för att förbereda dem alla – för att förbereda dem för den kommande striden, så att mänskligheten ska bli medveten om vad som kommer att hända. ”

”Be för Indien , för Vi i himlen har planerat att Indiens barn ska vara redo att konvertera till den sanna tron ​​och vara ett av de länder som kommer att konvertera till den sanna tron, eftersom de kommer att konfronteras av den kinesiska armén . Be, kära barn, för mycket är på gång nu. ”

”Snart min son, viruset kommer att minska, även om de använde fel medicin, men det finns många andra virus som kommer att läggas på en generation som har vilseletts, eftersom den onde vill blinda mänskligheten, därför be, Mina söta barn. ”

”Och för dig, min älskade White Rock – din tid kommer väldigt snabbt. Var inte orolig, för det är vår önskan att du kommer att resa jorden runt för att förbereda den för de kommande tuktningarna . Jag älskar dig och välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen. Var inte orolig, för jag har min hand i allt du gör och du glädjer mig mycket. Jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

”Håll er starka, mina trogna barn och håll er trogna mot den heliga rosenkransen : i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM : Vår fru kysser mig i pannan och går tillbaka till Jesus. Båda gör korsets tecken:

VÅR HERREN och VÅR DAMA : ”I Faderns och Sonens och den Helige Andes namn. Amen.”

WILLIAM : Jesus talade till mig privat. Han välsignade monarken: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.