Petrus Romanus, 29. Septembra 2021

______________________________________________________________

POSLOVA SVETIH MIHAILA, GABRIELA I RAPHAELA

29. RUJNA 2021

Danas, moje voljene duše Isusa, našeg ljubljenog Spasitelja. Praznik je naših voljenih arhanđela: svetog Mihaila, svetog Gavrila i svetog Rafaila.

Svijet je razapet zbog problematičnog Covid-19 , koji uzrokuje zatvaranje čovječanstva zbog slabosti vlada, koje su dopustile da se čovječanstvo zatvori od ljudskih reakcija, ostavljajući čovječanstvo da vode ljudska bića, koja ne slijedite Isusa, ali slijedite slabost čovjekove nesposobnosti da prepozna Istinu.

Da bih pomogao čovječanstvu, preporučujem lijekove, ivermektin ili hidroksiklorokin . Preporučujem da ne prihvatate lijekove koje nude vlasti.

Danas, na blagdan velikih arhanđela, molim vas da slušate vrlo pažljivo, jer Antihrist čini svoje poteze da uništi Božji narod i Rimokatoličku i Apostolsku Crkvu.

Kao što znate za vladavine pape Benedikta , poznatog kao (Emeritus) – njegovo vrijeme je vrlo blizu. Budite otvoreni za kretanje Rusije i Kine , jer nakon što je papa Benedikt napustio Rim , znat ćete da je došlo vrijeme kada ću ja, William John Baptist Costellia, preuzeti posljednjeg vikara Kristove crkve, kao što ću i ja biti poznat kao Papa Petar II – poznat i kao Mali Abraham II .

Molim svoju dragu djecu da se ne osjećaju izgubljeno ili razočarano, jer će Bog i Marija, Isusova Majka, bdjeti nad nama, stoga nemojte klonuti duhom. Svijetom u određenoj mjeri upravljaju Iluminati i Elita – i još više, Antihrist . Ali Bog organizira Vojsku Istine, koja je jaka 50 miliona i postat će sve jača kako vrijeme odmiče.

Dragi moji ljudi, imajte hrabrosti i vjerujte u Božju dobrotu, jer čovječanstvo postaje slijepo – ali Bog u svojoj moći i dobroti bdije nad vama. Bog je podigao francuskog monarha i on radi sporo. On je dobar, svet čovjek i radi zajedno sa mnom, stoga ne zaboravite da Bog kontrolira cijeli svijet i dopušta Antikristu da ispuni svoje planove da zauzme cijeli svijet, ali ovaj put Antikrist ima određeno vrijeme , onda će to doći do iznenadnog kraja. Možemo očekivati ​​da će se vrijeme kretati od 2022. do 2030. godine . Naravno da ne znamo točno vrijeme, ali znajte ovo, da je potpuna vladavina Antikrista šest tjedana nakon Velikog upozorenja , koje očekujemo nakon što je papa Benedikt (Emeritus) pobjegao iz Rima.

Monarh i ja sada pripremamo Crkvu ostataka , pa vas molimo da nas se sjetite u svojim molitvama.

Bog vas nije zaboravio, ali traži mnoge molitve. Molim vas da se molite za moje oslobađanje od lanaca koje mi je sotona stavio kako bih mogao otići na Filipine da postavim Vatikan i vodim Crkvu. Molite se da ću moći putovati u Singapur i Njemačku i mnoge druge zemlje prije nego to postane nemoguće. Molite se za Monarha kojem je potrebna podrška Crkve.

Dragi moji ljudi, ne gubite vjeru, nego vjerujte u Boga i našu Presvetu Majku, Mariju, jer je Gospin trijumf vrlo blizu, kada će biti okrunjena posrednica svih milosti, suotkupiteljica i zagovornica , jer su sva čuda desiti se vrlo brzo. Ne zaboravite da se molite i za mene. Molim Isusa da vas blagoslovi: + kao što ću vas i ja blagosloviti: +

Neka vas Isus i Marija blagoslove +

William J. Costellia,

Nadbiskup

______________________________________________________________

This entry was posted in Bosanski and tagged . Bookmark the permalink.