Petrus Romanus, 7. Oktobra 2021

______________________________________________________________

PORUKA KOJA JE GOSPO DALA VILIJAMU KOSTELIJI

7. OKTOBRA 2021

NAŠ GOSPODIN I GOSPOĐA : „U ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. Pozdravljamo te, naš voljeni sine Uzvišenog! ”

VILIJAM : Isus prvi govori.

NAŠ GOSPOD : „Pozdravljam te, moj voljeni budući vikaru Moje Kuće na Zemlji! Danas je blagdan Moje Presvete Majke, Marije – blagdan koji je vrlo važan. Kao što vidite, dijete moje, Devet zborova anđela je rašireno pred vama, dok su spremni za marširanje na Zemlju, koja je preplavljena milijardama demona, koji su zarobili ljude u strahu od onoga što će ih dočekati , ako se ne povinuju uputama Zloga, koji ih je spojio u čvrsti čvor. Ali zbog toga sam poslao Vojsku anđela, koja će braniti Moj narod, da ih oslobodi zamki koje su ih okružile. ”

„Kad ova poruka bude dovršena, poslat ću ove anđele širom svijeta da jednom zauvijek oslobode strah čovječanstva. Svaki sveti anđeo ima na sebi svetu krunicu da istjera demone, da oslobodi moj narod za sada, jer čovječanstvo ide prema ratu. Čovječanstvo je uplašeno, ali ne vjeruju da će se to dogoditi. ”

„Ljudi na Bliskom istoku : probudite se jer će vaša sloboda biti izgubljena u bitci koja će milione duša odvesti u smrt. Upozoravam vas već mnogo godina, ali ste moja upozorenja ostavili po strani, ali sada je vrijeme. ”

“Ubrzo će svijet biti u strahu, jer na putu vam dolazi veliki Asteroid koji će probuditi ljude da shvate da su Moje riječi svijetu istinite i ako Moja djeca ne uzmu Svetu Krunicu , svijet će biti šokiran. ”

“ Rusija je spremna za pomak prema slobodnom svijetu u Francuskoj, Njemačkoj i sjevernim zemljama . Pripremite se, draga djeco. Molite se Devet zborova svetih anđela, a posebno anđela svake zemlje , jer se približavaju mračni dani. Osmi decembar je vrlo poseban dan za svijet, jer će čovječanstvo shvatiti da vrijeme ističe, jer čovječanstvo ne može promijeniti predstojeće događaje, gdje ćete vidjeti svijet prekriven krvlju mnogih ljudi. ”

“ Antihrist je u Rimu spreman za preuzimanje. Još nije puno radno vrijeme, jer svijet prvo mora biti u ratu. ”

„Sada postoji na stotine Poruka, jer sam svijetu dao posljednji pogled na sebe kako bi shvatio gdje se nalaze. Pripremite se, djeco moja, vaša mjesta i zajednice u svijetu, jer vam predstoje vrlo ozbiljna vremena. “

„Mojoj ljubljenoj djeci Tajvana : ne bojte se dana i mjeseci pred nama – čak i ako Kina prijeti vašem postojanju, jer su se mnogi od vas predali Mojoj Božanskoj Podršci, pa čak i ako možete biti preuzeti, vjerujte u Moju Ljubav za vas, jer će vaša veza s Kinom , iako razdvojena, biti spašena. Neka se formiraju grupe svetih krunica i mole za Kinu , jer će Kina postati pošast cijele Azije . Molite se jako, jer će doći SAD , ali bit će uništene iz Kine , donoseći veliku patnju narodu SAD -a ”

“Molite se za Australiju , jer Australiji prijeti invazija. Australija je pogriješila što nije izgradila podmornice od Francuske , jer je trebala zadržati oba angažmana i naći će se prekasno da se brani. ”

“Molite se za kontinent Afriku i Južnu Ameriku , jer komunizam cvjeta na ovim zemljama.”

„Djeco moja, djeco moja, šta vam više mogu reći, nego da uzmete Zrnca Božanske Ljubavi – Svetu Krunicu , jer ova molitva ima veliku zaštitu za svakog od vas, posebno u ovo vrijeme, jer Zrnca ljubavi zaslijepiti zle sile i smanjiti njihovu moć da ometaju čovječanstvo. ”

“Djeco moja, čovječanstvu je ostalo samo nekoliko godina, jer je križ jako težak i čovječanstvo će se obratiti Bogu kad se čini da je sve izgubljeno. Ali znaj ovo, Sotonino vrijeme ističe i on pokušava zarobiti što više duša prije nego što ponovo bude stavljen u pakao. ”

„Pročitajte ponovo, djeco moja, Poruke s La Salettea i mnoge Poruke date čovječanstvu od tada, jer čovječanstvo polako ispunjava sve što smo naveli.“

“Molite se za Japan i Indoneziju jer će doći siloviti potresi, a planine Indonezije će vrlo brzo izbiti i mnoge će duše izgubiti.”

„Volim vas, djeco moja draga i hrabro se držite, jer Moja Sveta Majka i ja smo uvijek u vašoj blizini i čekamo vaš poziv. Blagoslivljam vas: U Ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. I budite sigurni da ja, vaš Bog i Spasitelj, čujem vaš poziv u svakom trenutku. ”

„A ti, Moja dragocjena Stijena Spasenja za čovječanstvo, tvoje vrijeme i vrijeme Svetog Monarha uskoro će postati cijenjeni i voljeni – vrlo brzo – u cijelom svijetu, jer je tvoje vrijeme vrlo blizu. I Bless. Vi i ljubite vas iz Moga Presvetog Srca: U Ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. Ostavljam vas Mojoj Svetoj Majci: U Ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. ”

GOSPOĐA : „Pozdravljam vas, moj voljeni sine William i blagoslivljamo vas: u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. ”

“Danas je Moj sveti blagdan – dan kada me Moja djeca časte kao Gospu od Ružarija . Moj voljeni sin, danas, zbog svetkovine, ja sa Mojim Božanskim Sinom Isusom želim poslati osamnaest stotina Anđela po cijelom svijetu u bitku za odbranu Moga svetog naroda od zamki Demona. Ovi će anđeli izvući plan svjetske elite , kako bi ih shvatili na koji su put krenuli. Molite Mog dragog sina za ovo, jer će to biti preko Svetih Anđelasvet će se okrenuti, jer je vreme da se čuje Put Istine. Mnogi Vidovnjaci koji su u svijetu primit će posebne poruke za čovječanstvo, kako bi ih sve pripremili – pripremili ih za predstojeću bitku, kako bi čovječanstvo postalo svjesno šta će se dogoditi. ”

“Molite se za Indiju , jer smo mi s neba planirali da će djeca Indije biti spremna preći u pravu vjeru i biti jedna od zemalja koja će se obratiti istinskoj vjeri, s čime će se suočiti kineska vojska . Molite se, draga djeco, jer se sada mnogo sprema. “

„Uskoro će, sine moj, virus biti smanjen, iako su koristili pogrešne lijekove, ali postoji mnogo drugih virusa koji će se staviti na generaciju koja je zavedena, jer Zli želi zaslijepiti čovječanstvo, zato se molite, Moja draga djeco. ”

„A za tebe, moja voljena Bijela Stijena – tvoje vrijeme dolazi vrlo brzo. Ne brinite se, jer je naša želja da putujete svijetom kako biste ga pripremili za nadolazeće kazne . Volim vas i blagoslivljam vas: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. Ne brinite se, jer ja imam svoju ruku u svemu što radite i jako mi se dopadate. Blagoslivljam vas: U Ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. ”

„Budite jaki, moja vjerna djeco, i budite vjerni svetoj krunici : u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. ”

WILLIAM : Gospa me ljubi u čelo i vraća Isusu. Oboje čine krsni znak:

NAŠ GOSPODIN I GOSPOĐA : „U ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amen. ”

WILLIAM : Isus je razgovarao sa mnom nasamo. Blagoslovio je monarha: +

______________________________________________________________

This entry was posted in Bosanski and tagged . Bookmark the permalink.