Luz de Maria, 19 Decembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE IUBITA LUI, LUZ DE MARIA
19 DECEMBRIE 2021

Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, Binecuvântarea Divină este pentru toți.


CA PRINCIPE AL OȘTIRILOR CEREȘTI, VĂ CHEM LA RUGĂCIUNE CU INIMA, SĂ OFERIȚI UN MOMENT DIN ZIUA VOASTRĂ PENTRU CA SĂ MIJLOCIȚI UNII PENTRU ALȚII, CA FII AI ACELUIAȘI TATĂ.


Amenințările care se cern asupra omenirii vor continua, întunericul avansează, nu se oprește.


Puterile trec de la amenințări la arme, ducând întreaga omenire să trăiască în neliniște și carență de tot necesarul pentru subzistența creaturii umane.


Vă protejez și pentru a vă proteja, trebuie întâi să vă anunț, înainte de ceea ce înfruntați, pentru ca fiecare în particular, să se îndrepte spiritual, să fie creatură de credință și apoi să se pregătească.


Mare suferință va avea omenirea, apropiindu-se schimbarea momentului.


Puterea Regelui și Domnului Nostru este infinită. Cine ca Dumnezeu? Nimeni ca Dumnezeu! Pe Pământ există puteri economice care se prezintă cu putere umană înlocuind Puterea Lui Dumnezeu, provocând daune severe omului.


Fiți copii atașați adevăratei Doctrine, creaturi de credință și perseverență. În acest moment diavolul subminează, puțin câte puțin, creaturile ce se găsesc mergând lângă Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, injectându-le preponderența, nerăbdarea, mândria și egoismul.


ATENȚI, POPORUL LUI DUMNEZEU! Unii cad din cauza posesiunilor lor și disprețului față de Preasfânta Treime și față de Regina și Mama Noastră.


Omenirea trebuie să se inculpe spiritual, trebuie să fie mai mult a Lui Dumnezeu, altfel, diavolul o va duce să cadă în cele mai mari păcate ale cărnii, cum niciodată înainte nu s-au comis.


Discerneți, protejați de Duhul Sfânt, faptele și acțiunile de urmat. Pecetea celui rău urmează de a fi pusă în curând în creatura umană, „cine are urechi, să audă”. (Lc 6, 8-13; Ap 2, 11)


DISCERNEȚI, COPII AI LUI DUMNEZEU, DISCERNEȚI.


Principalele instituții mondiale s-au supus în obediență puterilor pământești și omenirea este anulată. Noii anticriști se fac cunoscuți până când se face prezent stăpânul nelegiuirii.


COPII AI LUI DUMNEZEU, SUNTEȚI PROTEJAȚI DE PREASFÂNTA TREIME, DE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, DE ARMATELE CEREȘTI DACĂ SUNTEȚI CREATURI DE BINE, ÎNDEPLINITORI AI VOINȚEI DIVINE.


Vă binecuvântez, mențineți-vă protejați la umbra Celui Preaînalt.


Nu vă temeți, mențineți credința, nu vă temeți.


Mențin sabia mea în înalt ca semn de protecție pentru fiecare dintre voi.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


suntem chemați de sfântul Arhanghel Mihail insistent să facem binele. Și creștinul trebuie să se diferențieze prin a face binele și a practica faptele bune, cum ne-o poruncește Domnul nostru, Isus Cristos.


Îndeplinind ceea ce ne cere și oferindu-l pentru mântuirea sufletelor, să cooperăm în Planul de Mântuire.


Sfântul Mihail ne avertizează și știm tot ce ne așteaptă: pământul continuă cutremurându-se, apa flagelând popoarele și vulcanii dând surprize.


Fără a pierde credința, să continuăm reparând, iubind pe Dumnezeu mai presus de toate lucrurile și pe aproapele ca pe noi înșine, fiind mesageri ai Iubirii Lui Dumnezeu și cu sfântul Arhanghel Mihail să spunem:


Cine ca Dumnezeu? Nimeni ca Dumnezeu!


Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.