Luz de Maria, 23 Decembrie 2021

______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
23 DECEMBRIE 2021

Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănită:


VĂ CHEM SĂ VĂ ADOPOSTIȚI ÎN PÂNTECELE MEU, REFUGIU SIGUR PENTRU POPORUL FIULUI MEU.


Căutați refugii materiale, fără a pregăti refugiul duhului?


Copii ai Fiului Meu, Popor al Fiului Meu:


Întâi fiți creaturi spirituale, de inimă de carne, de sentimente pure, de fraternitate, semănători ai speranței, iubitori de pace și armonie, ordonați în fapta și acțiunea voastră, respectuoși și educați în relațiile cu frații voștri. Fiți creaturi ce valorifică munca fratelui și o respectă pentru ca semenii voștri să vă respecte pe voi.


La Ieslea unde s-a născut Salvatorul omenirii, au venit cei simpli, cei ce se mențin muncind, păstorind turmele lor. Așa precum Fiul Meu păstorește Turma Lui, pe fiecare dintre voi unde vă găsiți, așa Îl doare pentru căderile fiecăruia dintre copiii Lui și se bucură când unul singur se întoarce lângă El.


Micuțul și Divinul Prunc Isus, pe care L-am ținut în Brațele Mele de la nașterea Lui, a marcat înfăptuirea și acțiunea copiilor Lui, pentru cei care a venit în lume, pentru a fi Salvatorul omenirii.


Din ținuturi îndepărtate au venit să-L adore trei regi și Binecuvântarea Divină a plecat cu ei. Așa, cel ce dorește să se mențină cu Fiul Meu, trebuie să știe să nu se menține pe un ținut propriu, fizic, dar pentru a ajunge să fie recunoscut ca fiu al Fiului Meu, trebuie să treacă prin ținuturi aride, unde în ocazii sunt invadați de singurătate, unde setea de a căuta adăpost în lumea aproape le pleacă forțele, unde lipsa de hrană voiește să îi ducă să caute alte ținuturi unde abundă hrana ce otrăvește sufletul.


Copiii Mei, doresc să vă mențin în Pântecele Meu, Arca Mântuirii și Refugiu a fiecăruia dintre voi, înainte la atâta durere care se apropie ca a răului consecință, care a pus stăpânire pe cei care, prin puterea economică, și-au propus să răspândească pe Pământ disperarea în copiii Mei, deschizând calea anticristului, biciuind această generație care a permis ca răul să penetreze prin intermediul înfăptuirii și acționării nepotrivite.


Am chemat copiii Mei cu anterioritate să rămână atenți la soare. Acesta interferează în calmul aparent al omenirii, cutremurând cu forță pământul, activând faliile tectonice de mare pericol și vulcani.


V-am chemat să vă pregătiți pentru a trăi fără comoditățile pe care le oferă electricitatea și mediile de comunicare.


COPII, PREGĂTIȚI-VĂ! ACEASTĂ SUFERINȚĂ ANUNȚATĂ DE DINAINTE, ACEASTA ESTE, NU ALTA.


Țineți-vă trăind din duh, rugând cu inima, nu rugând ceea ce vă vine în minte din teamă. Rugăciunile în care teama și neliniștea nu vă permit să vă rugați cu inima, nici să meditați pentru ca Duhul Sfânt să vă călăuzească, se găsesc foarte departe de a fi rugăciune.


MENȚINEȚI PACEA, COPIII MEI, MENȚINEȚI SENINĂTATEA ȘI ÎNCREDEREA ÎN FAPTUL CĂ PREASFÂNTA TREIME A DISPUS CA POPORUL EI SĂ FIE PROTEJAT și Poporul Ei este tot acela care s-a căit sau se căiește cu propunere fermă de îndreptare, pentru a trăi calea Voinței Divine, știind pe dinafară că Dumnezeu este „Alfa și Omega” (Apoc 22,13) și nu este imposibil pentru Dumnezeu.


Vă întrebați copii: Mama noastră ne cheamă la Fiul Ei cu seriozitate și vehemență în această noapte a Nașterii Pruncului Isus?


Copii, puțini dintre copiii Mei așteaptă solemnitatea Nașterii Pruncului Meu, Isus, cu respectul și iubire pe care le merită:


Trăiți Ajunul în forfota lumii, în mijlocul viciilor, pe plaje și nu în familie. Primiți Crăciunul în același mediu, fără respect, nici recunoaștere față de Salvatorul omenirii.


Sfântul Iosif și Eu vă privim cu durere!


Privesc cum înlocuiți pe Fiul Meu, Salvatorul rasei umane, cu un personaj colorat ce distrage inimile micuților de la adevărata recunoaștere a Nașterii Fiului Meu, Răscumpărător al omenirii.


Vă chem la rugăciune cu inima și să puneți în Iesle cea mai bună ofrandă pentru Fiul Meu: convertirea.


Vă binecuvântez, copii, și vă invit să nu vă temeți, dar să aveți încredere.


Vă iubesc, copii.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Înaintea Mamei noastre, inima palpită accelerat și sentimentele cele mai nobile apar în creatura umană.


Ca fiică a Salvatorului nostru, vă invit să continuați calea, siguri că Această Mamă care ne iubește, siguri de protecția sfântului Iosif față de noi toți, de protecția Legiunilor Cerești și a celor binecuvântați.


Mama noastră ne avertizează despre pregătirea comercială inventată și păgână, de venirea lui moș crăciun. Ce moș crăciun?…


SĂ RECUNOAȘTEM NAȘTEREA PRUNCULUI ISUS AL NOSTRU, SALVATORUL OMENIRII.


Adorat să fii, Prunc Isus, care în leagăn de lemn ai fost întâmpinat și fiind Răscumpărătorul nostru, ai purtat o Cruce de lemn pentru a ne răscumpăra din păcat. De copil Iubirea Divină ai revărsat pretutindeni. Implor astăzi pace pentru această omenire, inimi reînnoite de Iubire, Pace și Binecuvântări, pentru toți oamenii. Amin.

______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.