Petrus Romanus, 31. Desember 2021

______________________________________________________________

______________________________________________________________

VÅR FRU: «Jeg elsker deg, min sønn, og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Vær ikke redd, min sønn”

WILLIAM: Vår Frue kysser meg på pannen og sier jeg skal lytte.

VÅR FRU: “Min velsignede sønn av Mitt Ulastelige Hjerte, du har lidd veldig mye og korset vil være over veldig snart, siden din misjon vil gå videre veldig raskt. Alt som har blitt lagt inn i tankene dine er riktig og vil bli oppfylt veldig snart. Om kort tid vil du være fri, og da vil du være i stand til å oppfylle den evige Faders vilje. Min guddommelige Sønn, Jesus, vil komme til deg i løpet av den neste måneden for å gi deg instruksjonene som vil hjelpe deg. Vær sikker på at det er mange som ber for deg.»

«2021 er avsluttet med mange sorger og forhold for over dalen, men neste år vil være ditt år, hvor du vil være fri og din seier vil runge over hele verden. Forbered deg selv, for mange ting vil endre seg. Alt det Vi har lovet dere vil bli oppfylt.»

«Verden er ikke forberedt på det som skal komme i 2022, fordi den tredje verdenskrig vil starte og mange nasjoner vil være involvert. Kina vil flytte inn i Hong Kong fullt ut og Taiwan – og vil flytte over øyene og Australia , men du vil være fri om kort tid, min sønn, fordi vi har mye å gjøre for deg.»

«Verden vil gå inn i store lidelser, men i 2023 vil veien din til landet som venter på deg være oppfylt. Alle vil være forberedt, sønn, til å oppfylle Guds vilje. De som er nær deg lider også, men Guds fullkomne vilje blir gjort og du blir forberedt på hans herlighet og vilje. Stol på Guds hellige vilje, min sønn, for du vil snart bli fri.”

«Verden kommer til å gå gjennom mye lidelse. De tror at korset de lider er alt de vil gå gjennom, men det er bare begynnelsen – det vil fortsette å gå til advarselen . Be om nåden av min velsignelse til formidleren av alle nåde, medforløser og talsmann . Be for Europa , for det vil lide veldig mye. Russland vil være den viktigste skyldige, fordi de tror på den kommunistiske måten, men det vil bringe mye lidelse til verden og enda mer til Kirken.»

«Be, mine barn, for det er bare i bønn som vil forandre ting. Australia vil lide veldig mye det kommende året, fordi Kina vil flytte på Australia og USA ; Russland vil flytte inn i Europa og Frankrike vil gjennomgå mye lidelse fordi en borgerkrig vil bryte ut. Også for Spania vil den gjennomgå mange forsøk. Jordskjelv vil stige opp i Mexico og USA – California – og vulkaner vil ramme Italia og mange land.»

«Be, mine barn, for landene vil gå gjennom mye lidelse. Be for England og Tyskland , for de vil lide veldig mye.»

«Jeg elsker deg, min søteste sønn, og jeg oppfordrer deg til å be, fordi jeg alltid er med deg og tiden din er veldig kort nå, før jeg frigjør deg, fordi det er på tide. Noe veldig sterkt vil skje når du er fri – i hjertet vet du hva jeg mener. Be, min sønn og ikke mist motet, for jeg elsker deg og jeg takker deg for alt du har gjort for meg og min guddommelige sønn, Jesus, og vi begge velsigner deg for året 2022 . Vi elsker deg veldig høyt: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Vår Frue holder fem grener av roser og velsigner dem og har en rose for hver person som elsker og ber for deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

VÅR FRU: «Vi elsker deg, min kjære, og vi velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen.”

WILLIAM: Vår Frue holder en rose med tolv kronblad, med forskjellige farger og et kors, som er hvitt.

VÅR FRU: “Dette er en gave til deg, Min elskede engel av guddommelig kjærlighet Jeg elsker deg: I Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.